Prom Makeup

Sandra skulle være 17 i et par dage, så hun allerede var ekstatisk. Hvis du vil tilføje til hendes begejstring skolebal natten var rundt om hjørnet, før hendes fødselsdag. Hun var på en all time high. Men pludselig noget gik op for hende, at hun ikke engang har den fjerneste idé om, hvordan man kan gå om hendes make up på så-meget-vigtig dag. I kom hendes mor, mens hun tænkte om hende fyldes op, og derefter, det var det! Hendes mor gav hende nogle fantastiske tips.
Har du nogensinde været i denne situation? Eller er det vil være tilfældet for nogle af jer? Hvis det er førstnævnte, måske læse hvad der kommer op, vil gøre dig behageligt nostalgisk. På den anden side, hvis det er sidstnævnte, er teksten for at komme kan hjælpe dig til at ligne det helt din dag! Så hold ud, fordi her handler om prom makeup!
Sådan gør du Prom Makeup
Øjnene siger det hele; Til at begynde med øjenmakeup anvende en eye liner til din øverste øjenlåg med en delikat slag af flydende liner, som vil bue i enderne for en anderledes og dramatisk effekt. En streg for at forlænge mascara på den udvendige kant af den øverste øjenvippe linje for dem utroligt krøllet vipper. Til at følge dette en flimrende øjenskygge med en let anstrøg af glitter vil tilføje, at glamour touch til din skolebal fyldes op. Det være sig prom makeup til blå øjne eller prom makeup til grønne øjne, undgå matche øjenskygge med farven på kjolen. Se hvad der passer din hud tone og teint, som øjenskygge skal komplimentere din hud tone. Læs mere om; Dramatisk Eye Makeup Ideer; Natural Eye Makeup; Læs mine læber, Tja, vi har en masse muligheder, når det drejer sig om læberne. Anvender masser af læbepomade, før D-dag. Mens få klar til d-dag, sikre, at din læbestift varer. Du kan gøre det ved at bringe dit fundament ned over dine læber først og derefter skitserer med en læbe liner. Følg at ved at farve læber med samme liner. Nu anvender læbestift, skamplet gang og pulver, og derefter igen anvender og duppes. Dette skulle sikre, at din læbestift holder hele natten. Men bære en i din taske, just in case.
Skinny spørgsmål; Din hud skal være så klar som muligt forud for Prom Night. Hvis du har en ujævn hud tone eller har acne, vil en concealer samt fundament (det nøjagtige hudfarve) være nødvendig. En fyldes op svamp vil hjælpe dig til grundigt blande fundament og sikre, at der ikke er nogen linjer mellem din kæbe, hals og bryst. Anvende en fugtighedscreme, inden du går om skolebal fyldes op vil yderligere hjælpe fyldes op til at blande godt. En hud fremhæver produkt kan give dig et perfekt look – en frisk og dugfriskt look! Tilføje til det, en skygge af rødme, beslægtet med skyggen af ​​din hudfarve.
Ud af Make Up Ideas?; Hvis det overhovedet du er ude af prom fyldes op ideer til dit look på den store dag, godt og nemmeste måde at løse dette problem er at have en make up som en berømthed. Kontroller, om deres udseende på internettet, og hvis du kommer til at få din make up udført i en dagligstue, tage en udskrift af, der ser, således at personen der får en nøjagtig ide om, hvordan og hvad man skal gøre. Er dette ikke det nemmeste at gøre for en prom makeup? Læs mere om hvordan man ansøger makeup.
Okay, disse var et par ting om hvordan du gør make up nøjagtigt. Det er tid for nogle tips om prom makeup!
Prom Makeup Tips; Undgå at fokusere på mere end ét aspekt af dit ansigt. Enten lade dine øjne stjæle showet eller de varme og “poutful ‘læber. ; Opbevar altid trækpapir i nødstilfælde og til at ising olie på de fedtede områder på dit ansigt. ; Bær kjolen, før du går omkring make-up for at undgå pletter din kjole. ; Carry disse, du aldrig vide, hvornår du måske brug for disse – Lip gloss, hårspænder, møntanstalter og en mini-deodorant. ; Vær klar over, hvis du ønsker et naturligt look eller en dramatisk udseende og vælge de fyldes op poster i overensstemmelse hermed. ; Gosh! Man kan næsten gå ranting om makeup ideer til prom uendelige! Men disse var de generelle retningslinjer om din sydende makeup ideer til prom!
Endelig, vær dig selv, lad dit hår ned og du behøver ikke være alt for bevidst om din prom makeup! Bare slappe af og have tid af dit liv! De bedste hilsner,

Hvordan man laver en pige Fall in Love med Du
Rengøring Kontaktlinser
Farvel Party Invitation Ordlyd
Gearkasse Problemer
Baby Gift Basket Idéer
Sådan installeres Tagrender
Funny Pick Up Lines
Casablanca Lilies
Sådan Gør Papirsposer
Fugning flisegulve
Furnace filterskift