Pranks at trække på din søster

Tænker du nogle gode drengestreger til at trække på din søster? Hvis ja, så du vil finde nogle kreative forslag i denne artikel. Mens tænker på let drengestreger at trække på din søster, bør du holde en ting i tankerne – drengestreger er bare med henblik på at have det sjovt og ikke at såre din søster på nogen måde. En sjov skal være sådan, at det er nydes af både – den person, der spiller den, og en om hvem det bliver spillet. Hvis du holde dette i tankerne, så ville du måske være i stand til at bringe et smil på din søsters ansigt med dine tricks. Nedenfor er nogle interessante drengestreger til at trække på din søster eller prank ideer.
Unikke Pranks at trække på din søster
Pranks at trække på din søster: Drej hendes computer til et problem Maskine!; Tænd din søsters computer ind i et problem maskine ville måske være det mest geniale prank at spille på hende. Hvad du kan gøre er bare at tage med musen på computeren og holde den på et sted, som er uden for rækkevidde af din søster! Uden mus, ville din søster ikke være i stand til at gøre sit arbejde ordentligt, og du kan få et godt grin i et stykke tid at se hende blive vred! Du bør dog nøje undgå at spille dårlige drengestreger såsom at slette oplysninger fra hendes mapper, da dette kan vrede hende ud over de grænser! Du kan også involvere dine venner i disse edb drengestreger, hvis de er interesserede.
Pranks at trække på din søster: Den aprilsnar Prank!, Den aprilsnar prank ville være en af ​​de bedste drengestreger til at trække på din søster. På den første april, kan du spille en grim prank på din søster ved at bede hende om at stå for husholdningen. Hvis hun beder om årsagen, så fortæl hende, at det er mors ordre! Du kan have et godt tidspunkt at se din søster gøre arbejdet. Spil det prank, hvis du har mod til at modstå hendes vrede på at kende virkeligheden!
Pranks at trække på din søster: Giv hende en Nice ‘Gift’; Dette er en af ​​disse drengestreger til at trække på din søster som meget få mennesker kunne have gennemført indtil dato. Hvad du skal gøre er – at tage en stor kasse og dekorerer det smukt på ydersiden. Du bør gøre feltet synes sådan, at der er en stor og unik gave i det. Inde i denne boks, sted en anden kasse og inde denne rubrik, sted endnu en kasse. Den væsentligste del af denne prank er, at der ikke ville være nogen gave i nogen af ​​de tre bokse. Men når din søster kommer, give det til hende som en gave. Se hende reaktioner som hun ser i kasserne og har en god griner, når hun når frem til den endelige boksen!
Pranks at trække på din søster: Giv en avisannonce på hendes vegne!; Dette kan være en af ​​de dødeligste drengestreger til at trække på din søster. Hvad du kan gøre er at placere en reklame for salg af nogle gamle møbler af træ og give din søster’s navn, telefonnummer og celle nummer. Din søster mobiltelefon holder ringe hele dagen, og du kan have en stor tid foran hende forklare opkaldere, at hun ikke havde sendt noget annonce i avisen og har ingen emner til salg! For mere sjov ideer, henvises til:; Harmløs Pranks, Sleepover Pranks for Boys, Good Pranks at spille; Det var nogle af de mange interessante og sjove drengestreger til at trække på din søster. Alternativt kan du komme op med flere drengestreger af dit eget ved at sætte på din tankegang hætter. Alle de bedste til eventyr!

Transmission Genopbyg Omkostninger
Dødsfald Meddelelser
Ting at tale med din kæreste
Hvordan man gør noget Nice til din kæreste
Fjern blod fra gulvtæppet
Vinduesrude Reparation
Feng Shui Indretningstips
Sort Muld Fjernelse
Funny Break Up Citater
Forholdet Tips til kvinder
Hvordan man opbygger en dørkarm