Power Steering reparationsomkostninger

En effekt styretøj problem meget usædvanligt, og det er nok en af ​​de sjældneste slags en bil problemer, men en servostyring fejl kan virkelig være skræmmende. Forestil dig at miste en bils ultimative kontrol, at en chauffør har og hvor forfærdeligt øjeblikket ville være, når grund servostyring fejl du opdager de forreste hjul ikke kan kontrolleres. Dette er grunden til, at den viden til fejlfinding servostyring er så vigtig. Til dette skal du have en rimelig kendskab til servostyring reparationsomkostninger. Men først noget på servostyring problemer.
Årsager til Power Steering Problemer
Hvordan virker servostyring arbejde? En magt styresystem er intet andet end en hydraulisk assisteret mekanisme i modsætning til det gamle system, som fik sin strøm fra førerens mekanisk kraft. En af de mest almindelige årsag til servostyring fiasko er en lækage. En væske er den vigtigste arbejder komponent i et hydraulisk system. Når trykket i denne væske øges eller dekrementeres så er dette medfører at mekanismen skal fungere. Der er en magt styrepumpe som virker på presset af denne væske og servostyringen linjerne bære væsker frem og tilbage. Udsivning af væsken i pumpe eller line kan forårsage servostyring at fordelingen. Der er en anden sjælden mulighed for, at du kan være lav på servostyring væsker. Læs mere om servostyring problemer.
Så når servostyring giver nogen problemer kan der være kun to hovedårsager:
Power Steering Fluid Leak, Der findes meget store chancer, at årsagen kan være en servostyring væske lække. Vil du føle servostyring værre dag for dag, som er et tilfælde af bilen, der lider af langsom væske lække. Hvis strømmen styretøj abruptly svigter, kan årsagen være en hurtig utæthed forårsaget af en sprængt fluid line.
Servopumper Fejl; Væsken Pumpen er den mest vitale del af en servostyring system. Der bør være optimalt oliestand inde i en servostyring pumpe. Hvis det ikke er blevet erstattet i lang tid, eller selve pumpen er utæt, vil der være Servopumper støj og det er på tide at få pumpens udskiftes.
Power Steering reparationsomkostninger
Så når du tænker på hvordan man kan reparere en servostyring, der er to primære udgifter, du skal vide for at vurdere servostyringen reparation pris – Væskeslange omkostninger og servostyring pumpe omkostninger.
Til el-styring reparationsinstrukser kan du læse:; Hvor hen til Lave en Servopumper; fejlfinding Power Steering, Power Steering Hose genanskaffelsespris: En af de hyppigste årsag til servostyring fejl er en lækage. Der kan være to typer af lækager – langsom eller hurtig lækage. Hvis du bemærker klynke lyde i dit servostyring og langsomt bliver forværret i løbet af de næste par dage, er det mest sandsynligt, at en langsom udsivning. Servostyring linjer kan visuelt dig selv. Under kølerhjelmen, start inspicere linjer fra det punkt, hvor servostyringen væsken fyldt og gå hele vejen ned. Hold udkig efter tegn på en klippe eller skader i den linje eller se om nogen væske der er spildt på ydersiden. Også undersøge garagen og indkørsel og se, om nogen væske har samlet på gulvet. Hvis en langsom Servostyring udsivning fastlagt, kan du være i stand til løse dette fejl. Bare besøge et lokalt autoreservedele butik, hvor du skal have en servostyring stop-lækage tilsætningsstof. Du har brug for at tilføje dette stop-sive ud i servostyring væske beholder og fylde den tomme plads (hvis en sådan findes) med servo væske indtil niveauet når ‘fuld’ varemærke. Et stop lækagen additiv vil koste i størrelsesordenen US $ 10 til $ 15 for omkring 30 Fl. Oz.
Servopumper genanskaffelsesomkostninger: Hvis stop-lækage er i stand til løse problemet, skal du måske tjekke ud transmissionsolie pumpe. Hvis du vælger en forhandler at løse pumpe problemet, kan servostyring pumpe udskiftning koste omkring US $ 200 – $ 220. Men hvis du vælger at henvende sig til en bil mekaniker, så det kan gøres på omkring US $ 100 – $ 120. Nu, da vidt servostyring pumpen cost er bekymret, du muligvis skallen ud sted omkring US $ 100 – 150 dollars. Igen, omkostningerne ved en pumpe varierer fra køretøj til køretøj. Hvis du søger præcist, er der helt sikkert nogle billigere tilbud på internettet til servostyring pumper. Læs mere om magten styrepumpe genanskaffelsesomkostninger.
Hermed afsluttes alt hvad du behøver at vide om servostyring reparationsomkostninger. Det er altid tilrådeligt at besøge en automekaniker til problemerne med bildele så kompleks som en servostyring, men hvis du tror, ​​du har tilstrækkelig viden du kan meget vel prøve det selv.

Badeværelse Remodeling Omkostninger
Porrer: Sådan Forbered
Sweet 16 invitationer
Vin Bottle Størrelser
Bad Wheel Bearing Symptomer
Kitchen Gulvbelægning Valg
Kloning Cannabis
Citronella Plant
How Berømtheder tabe
Front Døre til Homes
Paradeforestillinger: Ideer til Charade