Porrer: Sådan Forbered

Porrer hører til Allium familien, og er et populært vegetabilsk tilføjet til supper og gryderetter, og bruges som en garniture. I modsætning til andre medlemmer af sin familie, der producerer pære-lignende løg, er porrer cylindrisk form i samlet grønt blad skafter. Og i modsætning til andre løg er porrer fyldig i smagen, især i dets skarphed. At få den rigtige duft eller smag, er det bydende nødvendigt at kende din porrer og hvordan man forbereder dem.
Porrer: Sådan Forbered Porrer til madlavning
Porrer fås i en lang række sorter, der gør det lettere at finde friske dem hele året. Visse sorter er beregnet til høsten i samme sæson, de er plantet, mens nogle er høstet det følgende forår. Porrer fundet i sommeren er det meste korte i forhold til dem, der er høstet i det følgende år. Peak vintre er måske det eneste tidspunkt, porrer forsvinder fra sælgerens kurven. At være en grøn frodig grøntsag, porrer kræver masser af rengøring, også dem købte fra vegetabilske butikker.
Ikke alle dele af porre er tilføjet til måltider, kun den hvide løg base og lys grøn stilk. Denne løg base har mild smag. Den mørke grønne blad portion er normalt udeladt for pryder, da det er smagløst og være for modnet kan woody, sej og flavorless. Imidlertid er denne mørke grøn del, der benyttes under udarbejdelsen lager. Blade er også brugt til dekorative formål, som de er tvundet til at holde buketter eller poser sammen.
Hvordan man Vask og Forbered Porrer, mens picking din porrer frisk fra haven eller butikker, sørg for at vælge grønt sundt dem. Blød eller rørstrømsk løg base bør undgås, da det er et tegn på sæt rådne, og våd porre blade ikke holder godt. Skær porren’s cylindriske pære i bunden lige under de rigtig mørke grønne del. Porren har masser af lag på indersiden, og hvert lag er i stand til at indsamle en hel del snavs. Hvordan du skære porrerne nu helt afhænger af, hvordan og hvad du ønsker at bruge det i; længderetningen eller rondeller. Læs mere om, hvordan man skære porrer.
Forberedelse og Madlavning Porrer, vil klippe din porrer i ringe, holde dem ned på en flad skærebræt, 6-7 sammen, og begynde fra bunden side, indtil du når længden, hvor bladene bliver separeret. Placer porre rondeller i en stor skål med vand og forsigtigt slyng den. Lad det stå i vand. Det snavs vil løsne op og slå sig ned. Løft porre ringe op og afløb beskidt vand. Hvis porrer er helt beskidte følge processen et par gange. For særlige behov, kan porrer skæres på langs også. Lige trim fra base og lige under den mørke grønne blade begynder. For slankere porrer, skåret halvdel i længderetningen, mens en mere rundere porre kan have tre stykker. I modsætning til andre medlemmer af løg familien, kan porrer, der ikke kan spises rå, skal de kogte, dampede, stuvet eller kogt. Nogle foretrækker at spise rå, men som en del af salat med dressing tilføjet.
Nu, at du er velbevandret med tanken om madlavning porrer, hvordan man kan forberede dem og bruge dem i forskellige retter bør ikke være så svært.

Har du elsker nogen, der ikke elsker dig
Sådan får du stearinen Out of Carpet
Indendørs Blomstrende Planter
Tandlæge Jokes
Bed Bug Fjernelse
Yin Yang Tattoo Design
Tile Mønstre til badeværelser
Billige Gaver til mænd
Cumbia Dance Steps
Valentines Boxes
Bambus Flooring Omkostninger