Pool Pumpe Reparation

Pool pumpe til svømmebassinet, hvad hjertet er for den menneskelige krop. Det er mere end nok til at slå til lyd for betydningen af ​​puljen pumper i alle swimmingpool. Puljen Pumpen har en elektrisk motor, som forårsager pumpehjulet inde i pumpen til at rotere, og derved trække vand fra de vigtigste afløb eller hulske og lade det ud gennem filteret. Filteret har ansvaret for rensning af vand i form af snavs, og derefter lader det ud gennem forskellige distribution rør. Normalt en pulje pump reparation job tilkommer en professionel da det er en temmelig kompleks struktur, og der kan være en fejl med nogen af ​​de mange dele. Du kan dog følge vejledningen nedenfor og prøv det selv.
Hvordan man kan reparere Pool Pumpe?
Trin 1: Hvis du vil starte din pool pumpe reparation job, finde ud af, om strømkilde til din pumpe fungerer eller ej. Tænd for afbryderen og andre skifter nødvendigt at starte pumpen. Gå gennem alle ledninger tilslutning til pumpen og se efter eventuel korrosion.
Trin 2, I tilfælde af motorer starter og så pludselig stopper efter et stykke tid, vil du nødt til at undersøge pumpehjulet. Kig efter eventuelle junk og rengør det. Hvis det Løbehjulet er ren, kan problemet være i ledningsføring eller kondensator af pumpen. Du ville så have til enten reparere eller udskifte kondensator.
Trin 3; Hvis din pool pumpen ikke fungerer den måde, det bruges til før, kan det skyldes en tilstoppet filter. Kontroller pumpens filteret og rengør det én gang korrekt. Problemet kan også være med junk materiale kvælning op i systemet. Til dette vil du have til at rydde op områderne omkring poolen skimmeren kurven. Læs mere i detaljerede pulje sandfilter problemer, og hvordan man renser en swimming pool filter.
Trin 4, i forbindelse med pool pumpen reparation job, hvis du indser, at pumpen er suger i luften, øge vandstanden i din pool. Der kan være en mulighed for skummeren dæmningen bliver beskadiget og give en indgang for luft at komme ind i pumpen. Reparere eller erstatte det efter omfanget af skader. Bortset fra dette, skal du kontrollere ‘O’ ringen på låget af pumpen. Det bør ikke have nogen revner på det, og skal smøres.
Trin 5, og der er chance for motor i din pool pumpe bliver defekt. At finde ud af, løsnes motoren fra pumpen og tag det ud. Start motoren separat og se, om det stadig er making lyde. , Hvis det gør, bliver du nødt til at få det ændret. Og hvis det ikke gør lyde, når løsrevet fra puljen pumpe, kan du blive konfronteret med problemet med en kvalt linje.
Trin 6 Hvis du opdager, at puljen pumpen til og fra af sig selv, med korte mellemrum, kan der være et problem i den måde, som pumpen blev installeret. Undersøg spændingen og ledningsføring din pool pumpe for at se, om det har været tilsluttet korrekt. Også se og rene snavs blokerer pumpens ventilator. If udluftninger blevet meget gammel, er det en god idé at udskifte dem i stedet for reparation.
Læs mere om, hvordan at rengøre og vedligeholde din swimmingpool:; Swimming Pool Vedligeholdelse Tips; Pool Vedligeholdelse Vejledning; Swimming Pool rengøringstips; Pool Pumpe Reparation: Tips og advarsler
Det bemærkes, at hvis folk bevare deres pulje pumpen ved rengøring jævnligt, der er mindre chance det vil få problemer. Du kan gøre dette rensning af tilstoppe Stainer, ændre filteret og fjerne rørledningen af ​​snavs, alle på en regelmæssig basis. ; Da du ikke er professionel reparation person, ville du ikke være meget fortrolig med placeringen og funktionen af ​​forskellige dele af din pool pumpe. Det er således bedre at se på et diagram før de går om reparation puljen pumpen. Du kan finde det online eller noget fremstiller give den sammen med pumpen. ; Når du går om puljen pumpen reparation job, bør du sikre sikkerheden først. Gør dette ved at iagttage forskellige sikkerhedsforanstaltninger kan lide, at slukke for strømforsyningen, mens der rettes, ikke stå i vand, mens de arbejder med kredsløb, iført gummi handsker og sko, mens der rettes, blandt andre. , Den pulje Pumpen reparationsomkostninger afhænger del (e), som kræver reparation eller udskiftning. Det kunne være motoren, filter, pumpehjul eller træsko Stainer. Også, hvis du ikke føler dig tryg i at gøre reparationen jobbet selv, kan man altid tage bidrage til at danne en kvalificeret professionel.

Wedding Floating Candle centerpieces
High Tea Party
Kameralinsen Reparation
Vand Pump Udskiftning
Picnic Basket Idéer
Bygning Krydsfiner Boats
Hvordan man kan afslutte Indervæg
Tattoo Ink Farver
Rengøring Glas Tile
Punk korte frisurer til piger
Cabinet Door Hængsler – Typer