Pool Liner erstatning

Der er et par grundlæggende pligter en pulje liner, der spænder fra at holde vand inde i puljen, øge udseende pool og holde alle de problemer i skak, for så vidt angår skader på puljen sider er berørt. For maksimalt udbytte, skal man gå efter den bedste form for pool liners, som primært findes i fire grundtyper, nemlig – overlap pool liners, udvides pool liners, beaded pool liners og unibead pool liners. Ingen tvivl om, er den slags pool liners besluttede på deres funktion som igen afgør deres holdbarhed. Der er tre hovedtyper af pool liners til rådighed, hver med sin egen unikke funktion og fordele.
På trods af garantier og garantier, gøre pool liners ud-af-funktionen, efter visse tidsrum. Dette efterlader os i den største dilemma for “pool liner udskiftning ‘eller reparation på midlertidig basis. Folk der svømmebade i deres baghaver ofte bekymre en masse om poolen liner udskiftning, da det er en hård opgave for en amatør. Men det er ikke umuligt, hvis du ved hvordan du udskifter pulje liner. Når du er sikker på de teknikker, der er involveret, så du kan erstatte det let, med DIY måde. At gøre dit DIY projekt let, her er nogle pool liner udskiftning instruktioner, at du kan lide at følge.
Pool Liner erstatning instruktioner
Der er forskellige grunde til, at man gerne vil udføre den opgave af pool liner udskiftning. Perler kommer ud af liner, liner at blive gammel og at miste sin farve. Men den største grund er pool liner lækage. I tilfælde af pool liner lækage, kan man også løse det med nogle nemme måder som pool liner reparation. Der er forskellige pool liner reparation kits, let tilgængelige i hjemmet forbedring butikker. Disse kits gør det virkelig nemt at reparere pool liners, på egen hånd. Man kan altid prøve pool liner udskiftning, når der er ingen chancer for at reparere pool liners. Her er nogle nemme trin skal følges:
Tømning af pool, Der er et par primær skridt, man må tage, før du starter pool liner udskiftning. Den første af dem er dræne puljen! Det siges, at man må tage målinger for den nye pulje liners, kun når puljen er tørt. Det er også meget vigtigt at sørge for, at den drænede vandet pumpes sikkert i en naturlig drænsystem og ikke gennemblødt under jorden. Dermed kunne arbejde negativt, hvis det kanaler tilbage til skade poolen eller din bolig.
Afmontering af den gamle Liner, Dette er det andet trin af puljen liner udskiftning. For at fjerne de ældre pulje liner, at alt hvad du behøver, er en god skarp saks. Med hjælp fra saksen, afbrød pool liners omkring poolen fittings. Skære det ud fra hulskeer, lygter og returledninger osv. Efter at følge liner banen, der ligger på toppen af ​​puljen væggen. Hvis liner banen er lavet af aluminium, vil du finde en grå låsning strip der. Sikker fjernelse af det og rense det, at kun genbruge det, mens installationen af ​​den nye pulje liner (hvis det er i form). Hvis din liner spor er lavet af plastic, derefter fjerne den omhyggeligt, på tværs af alle sider af poolen, fold det godt og kassér det. I tilfælde af plast spor, så hug den holde sine 6 klap fra den nederste kant af lineren og træk den forsigtigt op. Det ville beskytte den nye pulje foringen fra revner eller brud.
Rengøring, Tætning og reparation; Fjern alle resterne fra puljen for at gøre plads for den nye pulje liner. Brug et par næstformand greb med unbrakonøgle, hvilket vil løsne snavs, hvis nogen fra banen. At samle alle fjernet snavs, skal du altid bruge en butik vakuum. Når du er færdig med renseprocessen, er det tid for dig at forsegle alle revner, der måtte være til stede i din glasfiber eller træ swimming pool. Du kan bruge silicium cement eller gaffatape til dette formål. Når du er færdig med alle de rengøring og forsegling, er det tid til at fjerne alle montering. Fjern alle frontplader fra puljen montering, uden at bryde nogen af ​​skruerne. I tilfælde af brud, bruge boremaskine til at grave dem ud. Glem ikke at re-tap hullerne på den knækkede skruer. Sørg for at alle pakninger er godt i form og hvis ikke, skal du udskifte dem.
Inspektion og klargøring, Fjern alle grater og andre små rester inde fra puljen væggen, så de ikke kommer i vejen for den nye pulje liner. Når du er færdig med den, starter med at forberede grundlaget for den nye pulje liner. Hvis bunden af ​​puljen består af sand, så må det være helt fint kvalitet, fri for fremmedlegemer. Nu, vådt sand og murske det med hjælp fra tyren næse stålbræt. Omfatte mindst 2-område (dybde) med det, i bunden af ​​bassinet. Hvis du har vermiculite pool base, dækker området med en blanding af en del af Portland cement, tre dele af vermiculite pulje base og vand. Når tør, feje basen, med henblik på at fjerne alle resterende fremmedlegemer og vakuum puljen base. Arbejde med tålmodighed og samtidig fjerne resterne, da det er meget afgørende for din pool liner udskiftning procedure. Læs videre pool vedligeholdelse guide.
Selve installationen; Start med at sikre pakningerne, hvis nogen. Nu placere puljen liner boks i lavvandede ende af bassinet. Sørg for, at dens pile peger mod de dybere ende af bassinet. Fjerne den fra liner kasse og sprede den over hele bredden af ​​svømmebassinet. Spørg 02:58 folk om hjælp, så puljen liner udskiftning er gjort med held. Sørg for, liner er placeret uden folder. Efter dette, er det tid til den vigtigste del, som er tilpasse puljen liner. Altid starte tilpasse fra hjørnet af den dybere ende. Tilpasningen af ​​lineren sker ved at tilpasse de knapper, der er til stede på overfladen.
Starte tilpasningen fra centrum knappen med pool-hjørnet radius, og sæt pool liner i foringen spor. Du bliver nødt til at indsætte den dybe ende hjørnerne først. Når du er alle indstillet med den dybere hjørner, indsætte puljen liner i sporet langs den dybere endevæg af bassinet. Arbejde på samme måde mod den lave ende af bassinet. Efter endt med alle de hjørner, indsætte hele liner i sporet og re-indsæt den grå låsning strimler, hvis det er nødvendigt. Brug aldrig hårde værktøjer med henblik på at indsætte foringer, da det kan beskadige bassinet liner, alvorligt.
Vakuum Montering; Når du er færdig med installationen, er det tid til at udskifte sugeslangen, nøjagtigt mellem foringen og pool væggen. Du kan bruge en “våd tør shop vakuum« for årsagen. Når du har indsat støvsugerslange gennem skummeren, så sørg for at få den med en fugtig klud, kun at indrette et Air Seal. Nu tænder for maskinen og fjern alle de rynker som muligt. Vakuum skal kun anvendes til at fjerne alle de rynker og folder fra puljen liner. Når du er færdig med vakuum montering tilfredsstillende, er det tid til at fylde poolen med vand.
Mens genopfyldning puljen, sørg for, at vakuum er stadig på. Fyld den dybe ende af bassinet med ca 18 tommer vand og derefter forsegle det med ansigtet plade. Når puljen er fyldt tilfredsstillende med vand tænde for hanen og lukke de vigtigste drain ende af bassinet. Husk, at pattegummiet ville være meget glatte og dermed har en hjælper med dig, som kan guide dig med en pæl. På dette tidspunkt, så glem ikke at fjerne sugeslangen og slukke for vakuum så godt. Nu genstarte vandpåfyldning processen og fyld puljen til det maksimale, for at tillade, at puljen liner til at holde hele puljen.
Det er meget vigtigt at beslutte sig tid til at installere ansigt plader. Som en tommelfingerregel, installere ansigt plader, når vandet er halvvejs op af poolen vægge. Præmatur installation af ansigtet pladerne kan resultere i ekstra pres på puljen liner, som kan hæmme dens holdbarhed.
Læs også mere på:; Pond Liner Reparation; Over Ground Swimming Pool Liners, Nå, det var alt om den “pulje liner udskiftning«. Jeg håber, at artiklen var medvirkende nok til at give dig tilstrækkelige oplysninger om udskiftning af puljen liner. De af jer, som ikke er i DIY mani, kunne altid få hjælp fra fagfolk, ved at betale den krævede puljen liner genanskaffelsesomkostninger. De bedste hilsner,

Store Pick up Lines
Sådan fjernes en Tick
Hvor stor er en Queen Size Bed
Sådan ændres Brake Fluid
Podning Planter: Sådan graft en Plant
Sådan må Smokey Eyes
Isbryder Spørgsmål
Stift skum Isolering
Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet
Hvornår skal man Erstat Brake Pads
Hvordan man kan afslutte Indervæg