Polterabend Temaer

Bachelorette parterne er kendt under forskellige navne som høne nat, høne gør, polterabend osv. Sådanne slags partier er kendt som køkken te og ‘stagette «i Sydafrika og Canada. The polterabend er organiseret til at sige farvel til en brud-til-være. Oprindelsen af ​​bachelorette partier kan spores tilbage til 1960′erne, som kan kaldes som den periode, seksuelle revolution. Begreberne ligestilling havde en indflydelse på udviklingen af ​​”polterabend kultur ‘. The polterabend temaer og spil, der er nævnt nedenfor vil hjælpe med at fejre på en sjov måde.
God Polterabend Temaer, dag, underholdning er den primære faktor, der påvirker Bachelorette parter. Følgende temaer vil hjælpe med at organisere en dejlig fest.
Weekend Spa; En weekend spa begivenhed kan tilrettelægges for en polterabend. Det er en af ​​de bedste polterabend tema ideer. I betragtning af, at kvinder er interesseret i aktiviteter som manicure, makeovers, osv. en weekend fest i spaen ville være dejligt. Man skal lede efter en spa som giver så mange tjenester som muligt; massage, mudder indpakninger og mange af disse tjenester, der tilbydes af spa. Sådan kurbade ville passe til behovene / ønsker af en række forskellige mennesker. Således er nogle ideer til en vuggende polterabend.
Roman Tema; Den romerske tema kan være en god måde at fejre en polterabend. Det er et af de unikke polterabend temaer, som giver et anderledes touch til den almindelige / normale nat outs. Dekorationer til dette parti bør have en fornemmelse af det gamle Rom. Man kan anvende Roman kostumer til dette parti tema. Roser kan bruges til dekorationer. Det sted, hvor den part, som foregår, skal se rummelige. Hvis du vil tilføje sjovt til festen, idet tjeneren ansat bør gøres for at bære de traditionelle romerske kostumer. Man kan også vende dette parti til et surprise party for bruden-til-være, og tilføje sjove til det.
Tea Party, Arrangering en teselskab derhjemme ville være en god idé at fejre, bortset fra at partiet skulle have noget særligt. Organisering af en storslået, victoriansk stil fest for bruden-til-være vil helt behage hende. Menuen for sådanne parter vil omfatte finger sandwiches, scones, petit fours, osv. Der er ingen grund til at gå efter et dyrt hotel. En rig og velorganiseret parti kan holdes hjemme selv. Læs mere om appetitvækker ideer til polterabend.
Scavenger Hunt; En skattejagt tema selvom det virker som en børne-affære, bør man helt sikkert prøve dette tema. Det vil skabe en livlig atmosfære. En skattejagt spil komplet med kort og spor vil medvirke til at skabe interesse blandt folk og idéen skulle vise sig at være en instant hit. Holde præmier til vinderne og arrangere fester end skattejagt vil gøre partiet en sjov aktivitet.
Historie Bachelorette parters polterabend er den funktion, hvor damer samles for at ønske bruden-til-være, og have nogle sjove tid. Begrebet bachelorette partier var modelleret efter den lange tradition for polterabender. Organisering bachlorette parter blev ikke meget almindelig indtil midten af ​​1980′erne. I året 1998 blev en bog om planlægning bachelorette parter offentliggjort. Således kan vi sige, at det er et relativt nyt begreb i forhold til bachelor parter. Læs mere på:; Polterabend Invitationer, Bachelorette Gaver; Polterabend Ideer til under 21, den polterabend temaer præsenteret ovenfor, er blot få af de mange interessante. Man kan bruge mange flere ideer og indarbejde polterabend spil i festlighederne, der udføres. De angivne polterabend ideer ville dog hjælpe ved at have det sjovt til festen.

Online Dating Advice
Klinkegulv Gulvbelægning
Svensk massage
Hvordan at slippe af Sukker myrer
Sådan at hænge gardiner
Billige Bryllupskager
Solen og Månen Skilte
Cabinet Door Hængsler – Typer
Hvordan man laver en Bow Tie
Forår Citater
Hummingbird Tatoveringer