Plumeria blomst Betydning

Plumeria, også kendt som Frangipani, er en busk eller et træ som oftest findes i sub-tropiske eller tropisk klima. Det menes at stamme fra Mexico, er det imidlertid fundet i flere andre dele af Central-og Sydamerika. Næsten 8 sorter af tropiske Plumeria blomster er fundet, og som varierer fra den ene til den anden på grundlag af blomsterne og form af bladet. Plumeria blomster er meget attraktive og findes i hvid, fløde, gul, pink eller røde farver. De har også en stærk duft, som bliver stærkere om natten. For deres smukke form og tiltrækningskraft, er Plumeria blomster anvendes i flere former for kunst. Disse blomster kan blot anvendes som smykker eller efterlignes i malerier, osv. Plumeria blomster også anvendes til fremstilling af dufte og parfumer. Dog kan man ikke klar, men hver kendt blomst om denne jord i forbindelse med visse mening. I tilfælde af Plumeria, er der flere symbolik og betydninger forbundet med det. Så hvad betyder Plumeria blomst betyde? Lad os få et kig.
Plumeria blomst Betydning; Et kig på blomster-og vil du vide, hvad der kan mest betydelige betydningen af ​​Plumeria blomst. Ja, det er skønhed, charme og ynde. Plumeria blomster med deres smukke farver og dufte symbolisere naturlige skønhed. For det andet, Plumeria blomster repræsenterer forår og nyt liv. De er også forbundet med starten eller fødslen af ​​noget. Plumeria blomster har en særlig betydning i Hawaii kultur som symboliserede alt godt i det. The Plumeria blomst står også for Paragon or fejlfri. Følgende er de andre Plumeria blomst betydninger:, den Plumeria står for både skabelse og rekreation. ; Ifølge kinesiske kultur, en Plumeria blomst symboliserer kærlighed og portrættering af ens følelser. , Ifølge vietnamesisk kultur, en Plumeria blomster repræsenterer status. , Engagement og hengivenhed er de kvaliteter repræsenteret ved Plumeria blomster efter hinduistiske kultur. ; Den mayaer considered Plumeria blomster for at være forbundet med livet og fødsel af mennesker. , En af betydningen af ​​Plumeria blomst er Aloha, som bruges som en form for hilsen. ; For deres flere betydninger, betydning og symbolik, er Plumeria tatoveringer meget populære i disse dag. These sarte blomster ser ekstremt attraktive, når de gøres i flere farver. Plumeria tatoveringer betragtes som feminine tatoveringer og kan ske på nogen del af kroppen. Nu da vi har set de forskellige Plumeria flower betydninger, skal du være fristet at vokse en Plumeria plante selv. Hvis ja, er der her nogle korte oplysninger om, hvordan man passer Plumeria anlæg.
Plumeria Plant Care; Dyrkning Plumeria hjemme behøver ikke megen indsats som blandt deres andre fordele, kan Plumeria dyrkes i en pot, en beholder eller i haven jorden. Et af de andre egenskaber i Plumeria er, at den går ind i en normal hvilende fase, når det ikke er obligatorisk at vande planten. Men, Plumeria planter brug for lys, og bør udsættes for sollys 6-7 timer hver dag. Men du skal passe på, at de ikke får brændt af den varme brændende søn In vintre, kan Plumeria planter placeret indendørs. Dog skal man huske på ikke at udsætte dem straks til sollys, da dette kan medføre forbrænding af bladene. Plumeria kræver ikke overskydende vand, skal du vand planten simpelthen til våd jord og undgås, at det klæg. Også, bør du ikke vande planterne i vinteren. Plumeria bjørne blomster fra tidlig sommer og fortsætter indtil begyndelsen af ​​efteråret. I lighed med andre blomstrende planter, Plumeria anlæg har også brug for gødning. Kvælstof eller fosfor gødning, der er vandopløselige anbefales til Plumeria blomster. Endelig skal man huske at tage sig af Plumeria planter i vintre og meget varme somre. Læs mere på Plumeria plantepleje.
Det var et kort information om Plumeria blomst betydning og pleje. Once plantes, vil du helt sikkert elske at se din Plumeria plante vokse og blomstre med smukke og duftende blomster!

Hvordan man kan genkende Fake UGGs
Køleskabet ikke Køling
Sådan Gør Swag Valance
Hvordan man rent Badeforhæng
Spiselige Massage Oil
Romantisk Fødselsdagsgave
Hvordan man rent Gas Ovn
Bryllup Gæst Etiquette
Hjemmelavet Gaver
Hjemmelavet Gaver til mor
Online Dating Advice