Pitcher Plant Information

Vi ved alle, at dyr jagt efter bytte og foder på dem. Selv mennesker indtager nogle dyr og planter. Men har du nogensinde hørt om planter, der lever af insekter. Ja, der er nogle kødædende planter også, ligesom de pitcher planter. These kødædende planter normalt vokser på jord, som har meget mindre mængder af næringsstoffer, især kvælstof. De stammer næringsstoffer ved at fange og fordøje insekter og nogle andre leddyr. Der findes forskellige typer af kødædende planter med forskellige fældefangst mekanismer og pitcher plante er én blandt dem. Generelt udviser kødædende planter eller flere af følgende fem fældefangst mekanismer. Nogle af dem har faldgrube fælder, som i tilfælde af kandebærere, andre har klistret slim for at få byttet fast på anlægget. I tilfælde af snap fælde planter, blade fungerer som fælder, mens blære planter suger i bytte. En anden type kødædende plante kaldet hummer-pot fælde har hår, guide byttet til plantens mave orgel. Denne artikel handler om kandebærere, der har pitcher-lignende tilpasninger til fange byttedyr. Lad os tage et kig på nogle fantastiske pitcher plant oplysninger.
Pitcher Plant Fakta
Nu ved vi, at der er kødædende planter, at fælde insekter og fordøje dem. I modsætning til dyr og mennesker, har planterne ikke har lemmer til at fange byttedyr. Så, hvad er mekanismen bag planterne fældefangst insekter? Det interessante oplysning om pitcher planten er, at disse planter har specialiserede strukturer, der sætter dem at fange deres bytte. Vi har allerede diskuteret forskellige fældefangst mekanismer i forskellige kødædende planter. I tilfælde af pitcher anlæg, indebærer fældefangst mekanisme pitcher formede strukturer dannet i slutningen af ​​bladene eller lavet af hele blade.
Hvordan kandebærere Trap Insekter
De fleste af de kandebærere har noget at lokke insekter. Det lokker kan være i form af smukt farvede aflange pitchere eller nektar. Insekter, der kommer ind pitcheren har svært ved at komme ud af den struktur, som den har glat eller riflet overflade. These kander indeholder en væske, som kaldes phytotelmata, der drukner byttet og opløser det gradvist. Så kan det insekt, som kommer ind i kande direkte drukner i væsken eller undlader at komme ud af strukturen og gradvist drukner. Denne væske, som findes inde i krukken, kan enten indeholde bakterier, der handler om bytte eller insektlarver, som lever af de fangne ​​insekter. I sidstnævnte tilfælde absorberer pitcher plante ekskreter af larver, der lever harmonisk med pitcher anlægget. I visse andre tilfælde, indeholder flydende enzymer, der udskilles af planten selv. Når byttet er opløst pitcheren planteekstrakter aminosyrer, peptider, fosfater, ammonium og urinstof fra løsningen. Nu har du en grundlæggende idé om kursen for den indsats af pitcher anlæg.
Pitcher Plant Klassificering
De fleste af de kandebærere til familierne Nepenthaceae and Sarraceniacea. Der er to andre familier, der betegnes Cephalotaceae (med en enkelt art af pitcher plante) og Bromeliaceae (2 til 3 arter), med et par pitcher plantearter. Kandebærere slægten Nepenthaceae er hovedsageligt tropiske og betragtes som gamle verden kandebærere. Dem, der tilhører familien Sarraceniacea kan findes over hele kloden i forskellige klimatiske forhold. Medlemmerne af Sarraceniacea er den nye verden kandebærere. Mens familien Nepenthaceae består af en enkelt slægt kaldet Nepenthes med 120 arter af kandebærere, familien Sarraceniacea består af tre slægter – Sarracenia, Darlingtonia and Heliamphora. Den væsentligste forskel mellem den gamle verden og den nye verden kandebærere ligger i dannelsen og placering af pitcher.
Nogle interessante oplysninger om pitcher plant i den gamle verden er, at de ofte findes som klatreplanter, med pitchers dannet ved spidsen af ​​slyngtråde, der udvikler fra hovednerve af fabrikkens blade. Mens de fleste af dem er klatreplanter, er der nogle, der vokser på jorden eller som epifytter på træer. I modsætning til den førstnævnte kategori, er den nye verden kandebærere meste jorden bolig med vandret jordstængler. I tilfælde af nye verden kandebærere er pitchers lavet af hele blade. I de fleste tilfælde, at hele bladet ruller danner pitcher. Selv om alle kandebærere har kander, hver type har forskellige interessante features. For eksempel ligner kande af COBRA pitcher plant kølerhjelmen af ​​en cobra med en oppustet spids og en struktur som kløvet tunge.
Populære Typer af kandebærere
Nu har du nogle basale informationer om pitcher anlægget. Lad os tage et kig på nogle af de områder, hvor kandebærere findes sammen med de pitcher plant videnskabelige navne. Blandt de to største familier kandebærere, hører de mest populære arter Sarraceniacea, især slægten Sarracenia. De fleste af de kandebærere i denne slægt findes i USA og dyrkes i udendørs anlæg. De mest populære blandt dem er røde pitcher plant (Nepenthes ventricosa), bleg pitcher plant (Sarracenia alata), gul trompet pitcher plant (Sarracenia flava), lilla pitcher plant (Sarracenia purpurea), Sarracenia Dana’s Delight, osv. I tilfælde af Nepenthaceae familie , er Nepenthes Raja og Nepenthes alata mere almindeligt dyrkes som stueplanter. Røde kandebærere anses også for at være den nemmeste at dyrke indendørs, så længe du vedligeholde korrekte omgivelser og miljøforhold og følg pitcher plantepleje retningslinjer. Disse retningslinjer og andre røde krukke plante info kan opnås på dit lokale planteskole eller botaniker. Pitcher reproduktion af planter sker hovedsagelig gennem blade og Roost stiklinger. Selv om pitcher plantefrø er til rådighed, kan det tage et par år for planterne til at vokse fra frø. Læs mere på typer af planter.
Nu har du nogle af de interessante og fantastiske pitcher plant oplysninger. Disse planter er virkelig fascinerende, og hvis du er interesseret, kan du foretage en dybere undersøgelse om de forskellige typer af pitcher planter og andre kødædende planter.

Wall Decor Idéer
Baby Shower Dekorationer Gør
Korrekt Tipping Etiquette
Rehearsal Dinner Etiquette
Runde ansigt Hair Cuts
Fugning Skifer Tile
Hjemmelavet Gaver til mor
Vinylbeklædning Farver
Hvordan man rent glas brusebad Døre
Vinduesramme Reparation
Sweet Pick Up Lines