Pitcher Plant Fakta

Studere om pitcher anlæg (videnskabeligt navn, Nepenthes sp. Og Sarracenia sp.) Er en fascinerende emne for botanikere og plante-entusiaster over hele verden. Fordi med denne sort, vil du komme til at vide om kødædende tilpasning af planter. I naturen findes der omkring 670 arter af planter, der tilhører 9 familier, udstillet carnivory. Hver af disse er begavet med karakteristiske funktioner til fælde, dræbe og udlede næringsstoffer fra deres potentielle byttedyr. Lad os tage en kig på pitcher plant fakta for at forstå mere om overlevelse mekanisme kødædende planter.
Fakta om Pitcher Plant
Pitcher planter er almindeligt kendt under navnet, insektædende planter. De er navngivet som insekt trapping funktion (faldgrube fælde) simulerer vand pitcher. Du kan identificere dem fra den farverige Cupped blad betød for at lokke insekter (sommerfugle, Grasshopper, cricket) normalt ledsaget af en cirkulær hætte eller næb like låg. Søg grøn pitcher plant fakta eller lilla pitcher plante fakta og du vil bemærke, at disse arter have en varieret farvet faldgrube fælde og blomster, som adskiller hver af dem fra andre.
Klassificering pitcher plant; taler om pitcher plant taxonomical klassifikation, der er to store familier, nemlig Sarraceniaceae (Slægtsnavnet Sarracenia) og Nepenthaceae (Slægtsnavnet Nepenthes). Det første er stort set tilpasset til tropiske egne, mens sidstnævnte er fundet i tempererede og kolde klimaforhold. Og videnskabelige navn af de mest almindelige pitcher planten er Sarracenia purpurea. Vide mere om typer af planter.
Pitcher Plant Habitat, En af de interessante pitcher planten fakta, er dens levested tilpasning. Hvis du undersøger deres naturlige udbredelse, vil du finde de fleste af dem stadig i moser eller jord, der mangler kvælstof (en væsentlig plantenæringsstof) og andre mineralske næringsstoffer. Nogle af dem er også tilpasset meget sur jord, hvor andre regelmæssig planter ikke kan trives. Kort sagt, kandebærere fyldes op kvælstof-og næringsmangel i jorden ved at indfange insekter og æde dem.
Pitcher Plant Fodring, I lighed med andre kødædende planter, er en kande plante tilpasses med specielle funktioner. For example, attracts et farverigt pitfall fælde its prey, er indersiden of which filled with enzymatic fluid for drowning and digesting insects. Også siderne af den fælde fælde are glatte og foret med deflexed børster, hvilket gør det svært for insekter til at klatre op og flygte fra fælden. Så når et insekt lander på fælden, er det næsten umuligt at komme ud i live.
Pitcher reproduktion af planter, kandebærere og andre kødædende planter udbrede ved hjælp af seksuelle reproduktion, hvori den mandlige og kvindelige gameter befrugte til at danne frø. Baseret på arter, de blomstrende tid forskellig. Desuden nogle af de sorter formeres ved ukønnet midler såsom stiklinger og deling af plantedele. Kommerciel produktion af kandebærere gøres ved vævskultur metode.
Kande Plant Care; Kande plante sammen med soldug anlæg og Venus flytrap almindeligt dyrket kødædende stueplanter. Hvis du har en forkærlighed for dyrkning kandebærere, køb pitcher plante frø eller væv kulturperler plante træer fra din lokale planteskole. Plant disse i sollyse områder, helst med sur jord. For en vellykket dyrkning, vedligeholde vækstbetingelserne i en sådan afstand, at de ligner deres naturlige levesteder. Du kan lære mere om de grundlæggende pitcher plant oplysninger.
Dette var en kort oversigt vedrørende oplysninger om pitcher anlægget og pitcher anlæg fakta. En stor om udstedelse fælles for alle kødædende anlæg den øgede trussel på deres bevaring. I den foreliggende situation, er nogle af de pitcher plantearter og andre kødædende plante sorter indgår i de truede data, hvilket hovedsageligt skyldes til over indsamling planteenheder og ødelæggelse af levesteder. Så det er vores opgave at undgå høst disse fantastiske anlæg fra den vilde, bevare dem og vedligeholde naturens biodiversitet.

Funny Fødselsdag Digte
Hvordan man sover bedre
Hvordan man undgår tømmermænd
Hvordan man undgår skilsmisse
Frisurer til Plus Size Kvinder
Hvad Mænd ønsker i en Relationer
Parabolinstallationen
Saflorolie
Hvordan man planlægger en billig Wedding
Funny Vil du hellere Spørgsmål
Pranks at trække på din søster