Pine Bonsai Tree

Pine er et af de mest populære træarter er valgt til bonsai, dvs kunsten voksende korte pryd udgaver af ellers store træer, i forskellige dele af verden. Pine bonsai-træ ikke bukke under for uregelmæssig vanding og endnu vigtigere, er det nødvendigt at beskæres én gang eller to gange om året. Disse og andre lignende fyr bonsai-træ fakta gør det til et ideelt valg for bonsai kunsten, især for begyndere. Nogle af de mest foretrukne fyr bonsai arter omfatter japansk hvid fyr bonsai-træ, mugo fyrretræ bonsai-træ, sort fyr Bonsai mv
Pine Bonsai Tree Care
Fremmest ting at huske, når de vokser fyr bonsai træer for begyndere er, at det bør plantes i en dyb gryde, til forskel fra de fleste andre bonsai-træ arter. Dette sikrer, at rødderne af træet vokse længere og give ordentlig støtte til træet. Det vil kræve re-potning, en gang imellem, da dets rødder bliver stærkere med tiden. Ideelt set kan en fyr bonsai tages op til fornyet indkapslede gang hvert fjerde år, men vi anbefaler at du re-pot dit træ hvert andet år for den korrekte vækst. Ideelt tidspunkt af året til at udføre omplantning er i foråret. Her er nogle flere afprøvet foranstaltninger, der tager sig af din fyr bonsai-træ arter.
Sollys og temperatur, Sollys er en af ​​de vigtigste krav til fyrretræ bonsai træarter, da det hjælper med at holde nålen ligesom bladene på træet kort. Du bliver nødt til at placere dit træ på et sådant sted, hvori det vil få rig sollys. Pine bonsai træer kan nemt bære varierende temperaturer. Generelt kræver det en temperatur på mellem 65 -70 grader Fahrenheit, men de kan også overleve temperaturer så høje som 80 grader Fahrenheit med enorm lethed.
Jord og vand så vidt angår vanding af fyrretræ bonsai-træ angår, er det altid bedre at holde de betingelser, en smule på den tørre side. Hvad vigtigere er, rødderne af nogle fyr bonsai arter, ligesom den japanske hvide fyr bonsai-træ, er mere modtagelige over for råd under fugtige forhold, og derfor skal man sørge for, at den anvendte jord er godt drænet, så vandet retention undgås. Ideel jordens sammensætning for fyrretræ bonsai ville være ¼ spagnum, ¼ fyr bark, og de resterende grus. Inddragelse af fyrretræ bark vil også lette fremvæksten af ​​en bestemt sort af svamp, der giver den nødvendige næring til træet. Ideelt set vil en betydelig pause fra vanding give træet tid til at tørre. Dette vil til gengæld hjælpe med at holde nålen som blade kort.
Hvis du er opsat på at have en bonsai på dit hjem, kan du også lide at gå gennem:; Grow en Bonsai Tree, Sådan Grow Bonsai; Bonsai Tree Care instrukser Pine Bonsai Beskæring; Pine bonsai beskæring er i høj grad afhængig af vækstmønster af træet. Det bedste tidspunkt at beskære fyr Bonsai træer er efterår eller forår, dvs den periode, hvor væksten i træet mindskes betydeligt. Dette også bidrage til at undgå saft tab, der kan være skadelige for træet. Man skal være forsigtig med fyr bonsai beskæring, som overdreven beskæring og manglende særlig genopretning tid kan resultere i at hæmme væksten af ​​træet.
Dette var en kort information om fyr bonsai træer i almindelighed. Man skal også forstå, at de forskellige arter af fyrretræ Bonsai behov for forskellige pleje. For eksempel er en vigtig egenskab af White Pine bonsai-træ omsorg for, at det bør være den plantet i en dyb gryde, så rødderne kan vokse sig længere og blive stærk nok til at bære vægten af ​​hele træet. Dette kan dog ikke være den samme skovfyr bonsai pleje, som vokser i en litterater stil, med grene sportslige en afbalanceret vandret spredning.

Fuld størrelse Madras Dimensioner
Tyndere hår Årsager
Garage Cabinet Planer
Great One Liners
Havestue Idéer
Olie Skift Omkostninger
50 års fødselsdag Cake Idéer
Skorstensfejning
Sådan fjernes Lugt fra Carpet
Sympati takkekort
Hjemmelavet Tattoo Gun