Picture Frame Idéer

Der er én ting fælles mellem din første fødselsdag, din første dag i skolen, din Prom Night, bryllupper, fester, Christmases, ferier og thanksgivings – den søde minder du deler med dine kære, og når disse minder der klikkes, skal de udformes alt for. Hvad kunne være bedre måde at dekorere dine egne hjem end at indramme dit egen familie billeder? Så, lad mig ramme nogle billedramme ideer til dig!
Cool Picture Frame Ideer; Billedrammer kunne anvendes som en indretning af hjemmet, som en mur udsmykning og kan begavet dine nærmeste ved særlige lejligheder også. Sejt billede rammer vil tilføje en hyggelig touch til dit hjem og en stil til disse kedelige vægge. Her følger nogle cool billedramme ideer til dine vægge.
Collage It!
Collage er en cool måde at udformningen af ​​en par billeder af en særlig lejlighed i en enkelt ramme. Du kan få en collage lavet af fotografering studio nemt. Normalt mennesker bruger en væg for at vise deres billedrammer og man kan ikke ramme billeder af alle thanksgivings eller prom nætter på en væg. Collaging gør det muligt, da det kan passer til mange billeder i en enkelt ramme. Det er den bedste del af collaging som er det, der gør det en cool billedramme ideal.
Skrot det!
En anden cool billedramme Ideen er at afskaffe den. Tage en udskrift af en sød billede, du ønsker at ramme, og ramme det i en mindre ramme. Kontroller, at grænser fotorammen er brede nok fra alle de fire sider. Derefter med en permanent tuschpen, kradse tanker om billedet, din elskede i billedet, aksjer en joke eller bare kradse hvad du mener om billedet. Dette er en god måde at værne om gamle minder sammen med de tanker der er forbundet med dem. Sukker sød smil er sikker med denne her! Så gå personliggøre? Du kan også vælge at læse videre billedramme størrelser.
The Retro-Way!
Et af de fedeste billedrammen ideer, gør det på en retro måde. Dette kan kræve en lidt besvær for de unge, der læser dette – men tro mig det er kampen værd! Find ud af en gammel lang omgang rekord. At vælge relativt gamle billeder som din første fødselsdag, din første ferie, osv. og bede en professionel fotograf at genskabe dem i grå nuancer. Dette vil tilføje klarhed i det gamle billeder. Take print af hver enkelt af de udvalgte billeder og derefter lim det på lange lige rekord. Du derefter kan hænge det på væggen. Du kan overveje at bruge mere end én lang omgang optegnelser og pryde en del af væggen med disse poster med dine fotografier. Det tilføjer retro udseende til dit nutidige væggene, og er afgjort stil erklæring alle billedrammen ideer! Mere om DIY billede indramning.
Unikke Picture Frame Ideer; Billedrammer kan dekoreres fra de mærkeligste af materialer og på en måde, som du sandsynligvis ikke ville have tænkt på nogensinde før! Jeg anbefaler, blot dristige mennesker, der kan tage en masse funk i huset skulle forsøge disse unikke billedramme ideer!
Puslespillet
Vælge et billede at indramme og tage kopier af det. Så spørg et foto puslespil Maker til at skabe et puslespil ud af det billede, du har valgt. Brikkerne i dette puslespil ville være lavet af pap, på hvilke dele af dit billede vil blive limet. Ramme dette puslespil i en stor fotoramme, der har en magnetstribe, så brikker i puslespillet ikke falder ud. Dette er en af ​​de sjældneste billedrammen ideer og tilføjer en lidt sjov og krydderi på din væg. Denne ene er en sikker gæst entertainer?
Ægget Omelet
Der nogensinde er lavet et æg omelet af et billede? Nå, ville denne ene være din første gang. Alt du skal gøre er, gemme skaller af æggene og farve dem, som du ville gøre på påske. Bruge mere end to farver, der ville fuldende din væg farveskema. Knuse disse farvede skaller i små stykker og lim på rammen. Denne fotoramme idé ville være favorit blandt teenagere. Det tilføjer funk og er en af ​​disse søde billedrammen ideer.
Den psykedeliske Panorama
Markere et par billeder, som du skal ramme. Køber ikke nogen rammer, gemme flasker vin og champagne i stedet. Overrasket? Nå, denne gang dine lykkelige øjeblikke vil få flasker! Nu får de valgte billeder trykt på panoramaudsigt eller fisk-øje synspunkter i nuancer som rosa, blå og grøn. Kløver dem i disse vin og champagne flasker (en i hver) og dekorere en køkkenbord eller din bardisk med disse flaske billeder! Hvem sagde rammer kan kun geometriske? Læs mere om indretning.
Jeg håber du vil finde disse billedramme ideer anderledes, end hvad du nogensinde havde kendt før. Er det ikke dejligt, hvordan disse søde minder kan være udformet flot med vin flasker, lange journaler og æggeskaller!

Funny Random Fakta
Kort gøre ideer
Paint Job Omkostninger
Hjemmelavet Facial Opskrifter
Binde en butterfly
Leo og Gemini kompatibilitet
Garage Cabinet Planer
Serviet Folding
Rengøring Opvaskemaskine med Eddike
Modeling Poses
Hjemmelavet Baby Shower Dekorationer