Persimmon Tree Care

Persimmon træ kan generelt kategoriseres i to typer, astringerende og ikke-astringerende bærer frugt træer. Der er mange varianter af de to typer træer, men der er hovedsageligt to sorter, der er alment planted til havearbejde, som er den amerikanske persimmon træet og den japanske eller orientalske persimmon træ. Den amerikanske persimmon træ er hjemmehørende i de områder af østkysten, fra New York til Florida region. Den anden variation, det orientalske persimmon træet er hjemmehørende i Kina, hvor det har været dyrket i århundreder, og der er mere end 2.000 forskellige fræser. Dette anlæg blev indført i Californien i midten af ​​1800-tallet. Pleje instrukser for de forskellige sorter af adstringerende og ikke-astringerende vifte af træerne er den samme, men der er en forskel mellem den måde, at spise af frugten disse træer. The astringerende type af frugt skal nedkøles, før de modnes, og de ikke-astringerende dem skal spises, når de er stadig fast.
Persimmon Tree Care Krav
Forudsat at du allerede har en persimmon træ inkluderet i din landskabsarkitektoniske plan, kan du følge nedenstående pasningsvejledning. Men for folk, der kigger på at plante et persimmon træ, her er nogle tips. Køb sort af persimmon anlæg du ønsker at plante. At vælge en plante websted, der har en veldrænet og let sur jord, hvor anlægget vil få masser af sol. Grave et hul, som er tre gange størrelsen af ​​rodklumpen, vær ikke bekymret, hvis du ser sort rødder af anlægget, da det er deres normale farve. Plante persimmon anlægget. Fyld hul med vand og lad rødderne og jord absorberer vandet. Derefter udfylde de resterende hullet med jorden og vandet det ordentligt igen. Barkflis plantning område, og vand den regelmæssigt. Her er de pleje faktorer, du har brug for, for at opretholde en sund træ.
Goedningsvaerdi: For Fuyu persimmon træpleje og amerikanske persimmon, anvende produkter fra kompostering som gødning, eller du kan også bruge en afbalanceret handelsgødning, når den voksne bladene er lys grøn eller gul farve. Spred kompost sidst på vinteren eller det tidlige forår tid, under en baldakin, der dybde af 2 – 3 inches. I tilfælde af at du bruger kunstgødning for amerikanske persimmon træ, eller det orientalske en følge vejledningen på handelsgødning pakken ordentligt.
Beskæring: Den ideelle tid til beskæring frugttræer af persimmon, er i slutningen af ​​vinteren eller tidligt på foråret. Ved hjælp af en skarp saks, skåret ud den knækkede og syge filialer, og derefter klippe dem tilbage indtil du når stammen af ​​træet. Mellem hver skære dig kan smøre nogle antibakterielle vare (mundskyl fungerer godt), for at undgå infektion. Skær ned passage grene og de grene, der vokser ind i midten af ​​træet. Sats på en samlet pyramideformet beskæring i persimmon træerne, for at få den bedste frugt produkter.
Vanding: Selv om disse træer kan bære korte perioder med tørke, frugterne af træet vil blive højere i kvalitet, hvis du bliver ved med at vande træet regelmæssigt. Omkring 36 til 48 inches af vand er nødvendig hvert år. I varme områder, kan anlægget kræver at blive vandes næsten 2 til 3 gange hver uge, men på kystområder, kan det træ behovet vanding kun en gang hver 6 uge, afhængig af jord i området.
Jord Care: Let sur og veldrænet jord er nødvendig for Fuyu persimmon træ og amerikanske persimmon træ. Det er ikke trives godt i jord, der er alt for salt, så opretholder en veldrænet lerjord jord. Jordens pH-niveau bør være mellem 6,5 to 7.5 til Kakifrugter.
Pests og Problemer: træer og planter Kakifrugter generelt ikke kræver meget pasning, men sommetider skadedyr som uldlus eller omfanget af myrer kan forårsage nogle problemer. Men næppe du nogensinde har brug for en spray til Kakifrugter. Vand skovhugst, som følge af overskydende vand eller et lavt dræning jord kan medføre, at rødderne at rådne.
Det var alt om persimmon træpleje. Sørg for at huske alle de ovennævnte pleje faktorer, at dyrke sunde træer. Men, alt skal leveres til træet i passende mængde, til at forhindre skadedyr eller vandet logge problemer.

Venus Fly Trap Plant
Børns fødselsdagskage
Candy bar ved bryllupsfester
Håndtering af utroskab
Dating en alenemor
Jump Rope Tricks
Traditionelle Anniversary Gaver efter år
Frygt for afvisning
Plus Size brudekjole Patterns
Merian Bruger
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer