Pejs Problemer

En røget eller ildelugtende pejs er det sidste, nogen ville bede om efter en lang anstrengende dag. Men disse problemer er ikke absolut uundgåelig. Selvom korrekt vedligeholdelse af pejsen gør sikre, at disse pejs problemer holdes i skak, mange gange disse problemer dukker op, selv efter at vi lægger alle vores bestræbelser på at begrænse dem. De fleste af disse pejs problemer er ikke så alvorlige, og du kan deltage i dem på din egen med enorm lethed.
Hvordan man Fix Smoky Pejs
Røget pejs skal repareres tidligst som røgen sluppet ud i rummet kan give nogle skadelige virkninger på sundheden hos de personer opholder sig der. Du kan opleve en røget pejs, når du tænder ilden, mod slutningen eller konstant hele vejen igennem.
Smoky Begyndelse; Smoky begyndelser kan enten være forårsaget på grund af lukkede pejs spjæld eller på grund af kulde flue. I tilfælde af pejs spjæld, skal du sørge for, at du åbner det ordentligt, så røgen er udlejet, men samtidig skal du også sørge for, at spjældet er lukket, når ilden er slukket, ellers vil det føre til stort tab af varme fra rummet.
Røgrøret, dvs kanalen til at røg vil være koldt, når du tænder ilden efter en lang pause. Som et resultat af denne branden vil ikke brænde ordentligt, og du er bundet til at opleve en røget pejs. Den kolonne af kold luft i skorstenen, skal imødegås med en kolonne af varm luft. Dette kan enten gøres ved at brænde en avis i nærheden af ​​spjældet eller bare holde spjældet er åbent for lette vende strømmen af ​​luft.
Smoky Slutter; Smoky endelser oftest vidne til under blæsende eller regnfulde nætter, hvori den kolde atmosfære tager varmeenergi fra skorstenen struktur og afkøler flue hurtigt, selv mens ilden brænder. Luften vil synke i skorstenen, som det bliver koldt, og sammen med luft selv røgen vil synke og ind i huset. Den nemmeste metode til at løse dette problem, er at installere glasdøre ved pejsen, der kan lukkes for at stoppe røgen kommer ind i huset, når ilden brænder lav.
Andet end dette, kan røget slutninger også være forårsaget som følge af strukturelle fejl i pejsen eller skorsten. Dette kan omfatte bygning skorstene på ydersiden af ​​huset, over store flue eller upassende højde af skorstenen. Disse pejs problemer forårsaget af strukturel fejl i skorstenen kræver professionel ekspertise til at løse dem.
Konstant rygning Hvis pejsen er rygning konstant, kan det skyldes delvis eller fuldstændig blokering af skorstenen, røg kammeret er for lille eller trykløst hus. Hvis røgkammeret er for lille røgen vil krølle op imod det og genindtræde i huset, ligeledes hvis huset er trykløst, vil mangel på luft hæmmer ilden og få pejs til at ryge. Problemet med røg ind i huset på denne måde kan løses ved at installere pejs døre eller røg vagt. Pejsen Dørene vil ikke kun begrænse indrejse af røg, men vil også sikre, at varmen ikke går tabt.
Du bør også gå gennem:; Pejs sikkerhed; Pejs Mantel, Hvor hen til Lave Ildelugtende Pejs
Dybest set den dårlige lugt er et tegn på en underliggende problem med pejs. Denne pejs problemer kan spænde fra en tilrøget pejs til opbygningen af ​​sod på skorstenen væggene. I begge tilfælde. Så snart du bemærke nogen form for lugt, der kommer fra pejsen skal du diagnosticere problemet og løse det I tilfælde, er problemet vedrørende overskydende røg fra ildstedet, kan du rette den ved hjælp af forskellige metoder, der er nævnt ovenfor. På den anden side, hvis problemet opstår som et resultat af ophobning af sod på væggene af skorstenen, vil du nødt til at rense denne sod. For at rense pejsen sod, kan du enten bruge en støvsuger eller en stiv børste. Hvis disse ikke virker, kan du ty til rengøringsmidler såsom vaskesoda eller tri-natrium fosfat til at rengøre sod. Læs mere om skorstensfejning.
Det var nogle af de mest almindeligt forekommende pejs problemer, og nogle metoder til at løse dem. Endnu vigtigere er, kan du holde alle disse pejs problemer på afstand ved at sætte en lidt større indsats, såsom regelmæssig rengøring og brug af skorsten cap, i vedligeholdelse af pejsen.

Sea Turtle Tatoveringer
Populære Interior Paint Colors
Sådan Gør Small Talk
Hvordan man passer orkideer
Hilarious Quotes
Sommerfugl Tilbage Tatoveringer
Tattoo Ink Farver
Sådan bærer Leggings
Gipsvæg Knæk Reparation
At starte forfra Citater
Fodlænker for kvinder