Påskelilje Løg

Der svæver på høj o’er dale og bakker,, Når alle på en gang så jeg en flok,; En vært, gylden påskeliljer,, ved søen, under træerne,; Flagrende og dans i vinden.
William Wordsworth (1770 – 1850), engelsk digter.
Da William Wordsworth beskrev disse smukke blomster som gylden påskeliljer danse i vinden, var han ikke overdrive. Enhver, der har været vidne Disse opblomstringer vil stå inde for digterens ord. Et engelsk navn, påskeliljer er forår blomstrende løgplanter, der hører til Narcissus slægten. Dette eksotiske søger blomst er så smuk, at et samfund, American påskelilje Society (ADS) blev grundlagt i 1954, der dedikerer sig til at fremme interessen for og den videnskabelige forskning, der omfatter tilvejebringelse af undervisning om påskeliljer dvs dyrkning og kultur. Påskeliljer formeres ved frø samt pærer, selvom der gives fortrinsstilling til påskeliljer løg end frø, som det tager 5-7 år for en sætteplante at blomstre. For information, kan du læse en analyse af påskeliljer af William Wordsworth.
Påskelilje Løg Pleje og vækst; Daffodil pære ligesom andre løgvækster er lavet af fem dele, bund pære, hvorfra Rødderne vokser (basal plade), opbevaring væv (kødfulde skæl), huden ligesom der dækker over kød skalaer (tunika), udvikling af blomst og bladknopper (skud) og nye løg forskydninger (lateral knopper). Så mens du vælger dit påskelilje løg, sørg for at de er runde eller aflange form, fast og uden svampeinfektion. Påskelilje blomstens farve er primært gul med masser af nuancer og nuancer, men med flere sorter der indføres farver som hvid, creme, pink og orange er også tilgængelige. Blomsten er en seks petaled blomst med en trompet formet struktur sæt imod det.
Tvinger Daffodil Løg: Selvom forårssæsonen blomster, kan man nyde disse lyse blomstrer selv i de kolde vintre ved at tvinge dem indendørs eller endda ud døre. Tvungen påskelilje løg vil gøre det muligt blomstrer fra januar til marts. Man kan tvinge pærer med jord og vand. Marker en beholder med et stort antal af drænhuller. Størrelsen af ​​beholderen er bestemt af antallet af plantede løg. Fyld potten lidt over to tredjedele med kommercielle pottemuld eller din egen mix (lige dele pottemuld, sphagnum og sand). Sted påskelilje løg basal plade nedad på jordens overflade. Pærerne kan trykket ned let at gøre dem stå. Tilføj mere jord, holde nivellering, indtil kun toppen af ​​pærer er tilbage udsat for. Efter potning, vandbeholder grundigt. For at lette skud, sted beholder et koldt og mørkt ved en temperatur på mellem 35 º til 55 º F i 12-16 uger.
Desuden kan påskeliljer, selv hyacinter, krokus og andre arter i narcissus slægt blive tvunget i vand. Tag en skål med vand (helst en glasskål), og line det med rent småsten (farverige eller hvid), stativ påskelilje pærer med en vis støtte på småsten. Gør sikker kun bunden af ​​pæren, hvorfra rødder vokser rører vand. Glasskålen vil styrke den blomsterfarver udmærket. Anden metode er anvende et hyacint glasvase. Denne vase er specielt designet for at tvinge løg i vand, hvis du ikke kan få dem prøve at bruge en konisk kolbe (en videnskab laboratorieudstyr). Vasen eller kolbe skulle have en tilspidset hals tilstrækkelig bred foroven til at holde en påskelilje pære. Fyld glasset med vand kun til et punkt, hvor bunden af ​​pæren bare rører vandet, må afstanden være mindst ½ cm. Flyt container til en solrig placering ved en temperatur på 60 º til 70 º C. Når de tvinges pærer er færdig blomstringen (især dem tvunget i vand), skal du flytte pærer på jorden for at lette næringsstoffer genopfyldning og offset multiplikation. Eksperter anbefaler ikke brug af samme pærer for at tvinge igen næste sæson. Prøv at tvinge og plantning Hyacinth blomsterløg indendørs også.
Plantning Daffodil Løg: Hvis du vil have din påskeliljer at blomstre i foråret, så tvinger er ikke påkrævet. Den naturlige miljøpraksis sammen med vand og jord vil medføre vækst i dem. Plant påskelilje løg i det tidlige efterår, i slutningen af ​​september. Dette vil give pærer masser af tid til rod og etablere sig. Påskeliljer løg kan plantes i stationært eller i potter. Vælg et site med fuld sol til let skygge. Till jorden dybe at lette lys og luft bevægelse til rødderne og bland et lag af rige organisk kompost. Mellemrum pærer seks inches mellemrum plante pæren spidse ende op omkring otte til ti inches dyb. Vand grundigt efter plantning. Undgå befrugtende anlægget.
Set påskelilje blomster glans på baggrund af lige dejlige at se blomster:; Allium lamper, Hyacinth Løg; Plantning tulipanløg, påskelilje løg pleje er meget vigtigt at fastholde styrken i den kommende sæsons vækst. Når først blomstringen er ovre, skæres tilbage blomsterstilke til Jorden, men ikke blade. Fortsæt vande planten, vil bladene bliver gule og dør naturligt. Du kan lade løg i jorden, grave dem ud, støve meget jord, og opbevares i mesh poser på et køligt tørt sted indtil næste sæson. God kvalitet og godt taget sig af påskelilje løg vil sikre en glødende solen i gården, år efter år.

Opmuntrende ord Efter Breakup
Hår klippeteknikker
Music tattoo designs
Forår Party Idéer
Blegning Hår med hydrogenperoxid
Glas Tile Installation
How at hænge en lysekrone
Gipsvæg Texture Teknikker
Delphinium Care
Ballet Kostumer
Dødsfald Gaver