Parabolinstallationen

Satellit-tv har nået alle hjem i dag på grund af brugervenlighed og bekvemmelighed af en satellit antenne. Klarhed billede og den række af kanaler, der tilbydes via satellit antenner er fænomenal. Man kan nemt nyde at se en vifte af kanaler udsendes fra hele verden. Alt det kræver er at få en parabol installeret. I denne artikel taler jeg om parabolinstallationen procedure.
Der var en tid, hvor det udsendte signal til en TV-antenne blev modtaget via parabolantenner til kun et par forhandlere, og signalet var videresendt til hjem gennem kabler. Men, ankomsten af ​​kompakte parabolantenner ændrede det hele og forbrugere har en direkte bredbånd satellitsignal i deres hjem, som giver upåklagelig klarhed billede. Læs mere om parabol netværk satellit-tv.
Bearbejdning af en parabolantenne Antenna; Før vi taler om installationen af ​​af en satellit antenne, lad os forstå dens arbejde. Parabolic form af en parabol antenne er designet til at fange indkommende satellit signaler (elektromagnetiske bølger) og fokuserer det til et centralt knudepunkt, hvor det er koncentreret og fodres til et »feedhorn«. This feedhorn er en bølgeleder (en anordning, der dirigerer elektromagnetisk bølger) formede i form af en cylindrisk struktur normalt, og placeret i eller nær omdrejningspunktet for Parabolic parabol antenne med brug af parenteser. Denne waveguide dirigerer indkommende signal til en LNB (Low Noise Block Down Converter), som er en transducer der omdanner elektromagnetiske bølger i elektriske signaler. Det er også flytter frekvens fra hyppigheden af ​​C-båndet (500 MHz – 1000 MHz) eller Ku-bånd (12GHz – 18 GHz) til L-båndet (1 GHz – 2 GHz) frekvenser.
I de fleste hjemmebrug parabolantenne, er feedhorn og LNB integreret i én enhed kaldet LNBF. Gevinst eller magt modtagne signal er afhængig af perfektion af skålen forme og bølgeleder matchning. Normal hjemmebrug parabolantenner ligger på omkring 43 cm – 80 cm i diameter og er placeret til modtagelse af indgående Ku Band modtagelse. Læs mere om hvordan parabol arbejde.
Parabolantenne Antenneinstallation, med, at indførelse for arbejdet med en parabolantenne antenne, lad os nu se på proceduren for parabolinstallationen. Første del af installationen er selvfølgelig at samle det nødvendige udstyr og værktøj til installationen. Du skal bruge følgende ting:; Hele Satellite System Kit, RG-6 koaksialkabel, magnetkompas, Magnetic Level (6); Meter for satellit signal; Boremaskine & Half Inch stiftnøgle smule, 3 / 8 tomme bor; 7 / 16 skruenøgle; Om seks 2-tommer lag bolte bolte, sort tape, Skrue klip, Denne liste over anlæg, redskaber og materialer tager hensyn til, at du installerer en standard direkte hjem transmission parabol antenne.
Der er to primære dele af parabol installation. Først er fastsættelse masten af ​​skålen antenne og andet er fastsættelse skålen på masten og orientere den i præcis retning for at få det maksimale signalstyrke. Resten af ​​del er bare at tilslutte din parabol antenne til dit tv ved hjælp af et koaksialkabel.
Så her vi går. Først er du nødt til at finde en placering til at placere din parabol-antenne. Placer den i en position, hvorfra den kan have en direkte linje af syne baggrund af det sydvestlige himmel. Denne retning vil variere og vil blive besluttet af din position. Sørg for, at der er en klar linje af syne i den retning satellitten signalet kommer fra. Af forelæggelsesafgørelsen, kan du tage et kig på, hvor din nabo har påpeget sin antenne.
Begynd med fastsættelse parabol mast eller beslag pol. Det er afgørende at du ordne det fast og se for, at masten er plumb i alle retninger. Dette kan gøres ved hjælp af magnetisk niveau. Det skal være nøjagtigt vinkelret på overfladen, hvor du fastsættelse det. Brug bolte kan du rette masten i den ønskede placering på udvendig væg i en balkon. Det er meget vigtigt, at det er i lod i alle retninger og bolte er strammet fast. Dette er den vigtigste del af en parabolantenne anlæg, bør du ikke glemme.
Monter nu skålen antennen på masten, men ikke stramme boltene, indtil du har orienteret den ret i den helt rigtige retning. Monter LNBF til fadet ved hjælp af medfølgende skruer i sættet. Tilslut derefter koaksialkablet til LNBF og tilslut den anden ende til indgangsterminalen på dit TV. Du kan få brug at bore et hul i husmuren, ved hjælp af 3 / 8 bor til at passere og forbinde coax-kablet til tv’et. Sørg for, at du tilslutter kablet til højre indgangsterminal designet til satellit foder. Derefter kan du justere orienteringen (højde, vertikal, såvel som vandret vinkel) som nævnt i parabol manualen. Mens du justerer den retning, kan man enten bruge et satellitsignal meter eller kig på dit TV signal styrke og kvalitet. Først løsnes den vandrette justering nødder skålen, og justere det, indtil du får den optimale signalstyrke. Stram derefter den vandrette justering møtrikker og løsne lodret justering nødder til justere lodret retning. Når du får den rigtige signalstyrke og en god billedkvalitet, fastsætte nødder, fryse så antennen orientering for evigt. Det er en god idé at anbringe koaksialkabel til masten ved hjælp af klip.
Installation af en grundstødning blok til din antenne er nødvendig for at forhindre skader fra et lynnedslag. Derefter følger parabol manualen vejledning til at justere dit tv indstillinger for at indstille alle kanaler. Med alt på plads og faste, er du velkommen til at nyde satellit-tv!
Læs mere på:; parabol antenne installation, parabol-antenne tilpasning; Sådan installerer en parabolantenne, parabol netværk Remote Control Programmering; Håber denne artikel, har givet dig en klar idé om parabolinstallationen procedure. Hele parabolinstallationen sæt leveres med en brugsanvisning, der har alle de oplysninger om installationen. This article, combined with the installation manual instructions, should help you to easily install the dish antenna in place!

Let at dyrke grøntsager
Udendørs Bryllup Ideer om et budget
Valentinsdag Ideer til kæreste
Online Dating Advice for kvinder
Hvordan man rent bilbetræk
Hvor hen til lave et fladt dæk
Først Dato Rådgivning
Tween Clothing
Bivoks Lip Balm
Interiør Design Idéer til Lejligheder
Orientalsk Liljer Care