Par Kommunikation Øvelser

Grundlaget for enhver sundt forhold er kommunikation. Dog ikke kommunikation ikke bare udtrykke ens holdninger, men også for at lytte og forstå den andens synspunkt. Desværre er dette hvilket de fleste par ikke er klar og det er også en af ​​grundene, der giver anledning til argumenter, når de diskuterer visse følsomme spørgsmål i deres relationer. Dette er et ganske alvorlig sag, fordi fejlkommunikation og manglende forståelse kan medføre kløft mellem par og kan også føre til skilsmisse eller opløsning. For at undgå sådanne ting, er det vigtigt for dem at genkende par kommunikationsproblemer og arbejde på at forbedre deres kommunikationsevner. En af de bedste måde at gøre dette er med hjælp af par kommunikation øvelser. Så hvis du finder konceptet interessant og nyttig, er her nogle par kommunikation tips og øvelser, som kan hjælpe med at redde dit parforhold eller ægteskab. Vide mere om hvordan er kommunikation vigtig, og vigtigheden af ​​kommunikative færdigheder.
Par Kommunikation Øvelser
Hvis du og din partner er der for mange argumenter og slagsmål skyldes par følsom spørgsmål er det vigtigt, at finde en måde at løse dem. Mange par laver en fejl at standse for at tale med hinanden eller bare ignorere problemet helt og førende deres liv normalt. Men dette ikke løser problemet, og der er stor chance for, at spørgsmålet vil krybe op engang eller det andet. Da disse situationer opstår skyldes meget mindre eller manglende kommunikation, kan disse løses med hjælp af par kommunikation workshops. Disse workshopper introducere par til kommunikation øvelser som de skal praksis under samlingerne samt derhjemme at bringe en forbedring i den måde de kommunikerer til hinanden. Lad os tage et kig på nogle af de par meddelelsen øvelser, som du kan prøve derhjemme. Læs mere på hvordan man forbedre kommunikationen kvalifikationer.
Øjenkontakt, de fleste af os er klar over spillet, hvor vi sidder tværs af en anden person og stirrer på hinandens øjne og den person, der blinker først taber. Nu her du og din partner vil ikke spille et spil, hvor en person vinder eller taber. Snarere er der nogen konkurrence her, og du har bare nødt til at sætte i alle dine følelser og tanker til at gøre denne meddelelse øvelse. Her vil kommunikationen ikke finde sted gennem ord eller handlinger, men kun gennem øjnene. Sted to komfortable stole i et rum med dim lys og sidde overfor hinanden. Kig ind hinandens øjne og fortsætte med at gøre det på en afslappet måde. Må ikke stirre hårdt, snarere være blid og lad dine tanker til at flyde frit. Selvom du ikke taler eller røre hinanden, skal denne øvelse afgjort hjælpe med at samle din krop fornemmelser og følelser.
Aktiv lytning, Som jeg sagde tidligere, for de fleste af os kommunikation er bare snakke og lægge frem vores eget synspunkt. Men, lytte er en af ​​de vigtigste dele af kommunikationen og bør aldrig blive ignoreret. Det er blevet bemærket, at mennesker er selektive lyttere og ville kun lytte opmærksomt, når noget betyder noget for dem der bliver sagt. Denne holdning skal opgives, og du skal lære at blive en god og aktiv lytter, hvis du løse kommunikationsproblemer med din samarbejdspartner. For at gøre denne øvelse, sidder overfor din partner og vælger en neutral emne, dvs noget, der ikke ville antænde et skænderi mellem jer begge.
Et sikkert emne for denne øvelse kan, hvad der skete i løbet af dagen. Afgøre, hvem der ville være taler, og som ville være lytteren. Når dette er gjort, taleren skal starte tale og sige et par ting om, hvordan hans eller hendes dag gik. Når højttaleren er færdig, snarere end at kommentere på, hvad han / hun sagde, bør lytteren gentage, hvad han / hun hørte. Efter lytteren færdig gentage, hvad taleren siger, han eller hun skal bekræfte med taleren om, hvorvidt han eller hun talte rigtigt. Hvis højttaleren mener, at tilhøreren lavet nogle fejl eller ubesvarede et par ting, han eller hun skal gentage det igen og lytteren skulle sige det igen. Når højttaleren mener, at lytteren har sagt rigtigt, bør de fortsætte denne procedure 3 til 4 gange og derefter skifte roller. Læs mere om aktiv lytning aktiviteter.
Rolle Tilbageførsel; Rolle vending er en øvelse, der er almindeligt praktiseres på kommunikation workshops. Her par er nødt til at skifte roller med hinanden, dvs manden bliver kone og vice versa. Når de har skiftet deres roller, de skal træffe hinandens vaner, manerer og tale stil. Det siges, at ved at være i rollen som den anden person, par er i stand til at forstå deres tanker bedre. Når dette er gjort, bør de par begynder at tale til hinanden i deres nye roller, dvs kone skulle tale med manden på samme måde han generelt taler til hende og manden skal tale på den måde konen taler til ham. Dette vil hjælpe par til at indse, hvordan den anden persons føler, når han eller hun taler til ham / hende i en bestemt måde.
For eksempel mand, hvis altid samtaler i en høj stemme til kone og er uforskammet, når hun ikke fuldstændigt hende gøremål, bør kone snakke på samme måde, han taler. På den anden side, hvis kone har for vane at nagende manden hele tiden skulle han tage op hendes manerer og dialoger og gøre hende indse, hvor han føler, når hun grævlinger ham hele dagen. Denne øvelse af roller vending har været gavnlig for mange par, hvor de indser deres fejl og gøre en indsats for at ændre sig. Læs mere om metoder til at forbedre kommunikative færdigheder.
Kan du læse mere om:; Effektiv Kommunikation Tips, kommunikationsstil i Forhold; afgørende faktor for Kommunikation, Just like disse par kommunikation øvelser hjulpet mange mennesker, jeg håber dette vil arbejde for at gemme dit ægteskab eller forholdet. En vigtig ting, at par skal forstå, mens i et forhold er, at de begge er kommet fra forskellige familier og baggrunde og dermed ville have forskellige oplevelser i livet, som forme deres holdning og personlighed. Når et par forstå og acceptere denne forskel, vil det være lettere for dem at kommunikere på en bedre måde med hinanden.

Sad Love Citater og ordsprog
Erstat stikkontakt
Cute Baby Shower Idéer
Julestjerne Plants
Langt hår med pandehår
Forårsfest Temaer
Bivoks Møbelpolish
Hvordan du udskifter hjullejer
Heater Core Fjernelse
Påskelilje Løg
Facial på Home til tør hud