Papirhåndklæder Fakta

Tænk på en dag, hvor man har en kold, og du ikke har en kasse med blødt papir håndklæder ved siden af ​​dig … Sjælden er det ikke? Vi er så vant til papirhåndklæder i vores køkkener, badeværelser og sågar i soveværelset for at fjerne, der gør op om natten, at tænke over et liv uden disse håndklæder, der er fremstillet af fiber afgrøde og træ ekstraheret papirmasse, enten jomfru eller genanvendt, er næsten umuligt. Men der kom op med disse geniale stykker blødt papir, der er så alsidige? De følgende afsnit vil give dig nogle relevante papirservietter fakta, så du ved, hvem de skal takke, næste gang du tør din babys ansigt ud med et stykke køkkenrulle, da hun spytter op.
Opfindelse af Papirhåndklæder
Historien om køkkenrulle går tilbage til år 1907, da Philadelphia blev ramt af anfald af en epidemi. Det var dengang, at en lokal skolelærer bemærkede, at denne epidemi var breder sig som ild mod en hø stak på grund af den bakterier, at trivedes i stof servietter, der blev gentagne gange anvendt, og ikke bortskaffes. Så han ramte på idéen om at skære firkantede stumper af bærbare papir, som var af den blødere sort og distribuere det blandt børnene. Han pålagde sine elever til at bruge disse skrammer af papir kun én gang til enten blæse deres næser eller nyse og så smide det væk med det samme, uden at bruge den to gange eller lade det lyve om.
Omkring samme tid skete Arthur Scott af Scott Paper Company at have indkøbt flere forældre ruller af en række forskellige crepe væv, hovedsageligt med henblik på at eksperimentere og en særlig carload levering af disse crepe væv var defekt. Problemet var, at de var så tyk og tung, at skære dem i mindre ruller af toiletpapir ikke var levedygtig og bortskaffelse ud for en sådan stor forsyne et endnu større problem. Heldigvis havde notebook køkkenrulle idé nåede hans ører og han straks kom til at arbejde. Han pålagde, at disse tykke plader skal stanses og gøres til individuelle ark håndklæder på 13 x 18 og derefter solgte det til folk under varebetegnelsen for Sani-Håndklæder med undertitlen Til brug én gang af én bruger. Han senere rechristened disse brug og smid papirservietter som ScotTissue Håndklæder. Han blev senere lanceret perforeret køkkenrulle køkkenrulle i år 1931 og ved 1933 blev ScotTissue bejlen offentligheden ved sin våde styrke eller magt til at absorbere og alsidighed. Så nu ved du, at det var den enkle og geniale indsats i en ydmyg skolelærer, der førte til den revolutionære opdagelsen af, hvad der er et must-have i hvert hus holder i dag! Nødvendighed er faktisk mor til opfindelsen. Læs videre for nogle mere papirservietter fakta.
Fakta om Papirhåndklæder
Så nu hvor du kender køkkenrulle historie, lad os se nogle andre interessante fakta om papirservietter. , Det var den revolutionære opfindelse af køkkenrulle og bred adgang til det der rent faktisk er tilladt mange statslige lovgivende forsamlinger til at forbyde ved lov at anvende klud håndklæder som hjalp spredning af flere sygdomme. Scot Paper Company selv tilkendegivet sin papirservietter som et redskab til at fjerne den grasserende omsætning sociale sygdomme. ; At gøre papirservietter absolut hvidt blegemiddel, er det blandet med papirmasse, mens håndklæder finder sted. Farvet papir håndklæder er også tilgængelige på markedet, og blev lanceret ikke mere end 30 år siden. ; Silkepapir er generelt lavet af tre lag tyndt papir, som øger deres absorbere beføjelser. ; Du kan enten købe dig stakke af foldede individuelle papirhåndklæder eller ruller af perforeret håndklæder, som kan indsættes i en holder og bruges i køkkenet eller badeværelset. ; Køkkenrulle er normalt opdelt efter deres primære kvalitet, der kunne være enten sugeevne, styrke, tykkelse eller vægt. ; De papirservietter, som er lavet af genbrugspapir papirmasse er ikke kun godt, fordi det mindsker strømforbruget med halvdelen, men har også brug for at skære ned af mindre antal træer. , Også er forskellige mærker kendt for at være gode til forskellige formål. For eksempel er samtidig Viva meget glat og blød, hvilket gør den ideel til nasal brug i en kold, Sparkle papirhåndklæder er normalt længere end andre med mindst to inches. Bounty iblødlægning hurtigere, Scott er en bedre absorber af olieholdige væsker, når fugtig samt en penge Saver, hvis du køber produktet i løs vægt. GreenX væv papirer er selvfølgelig lavet af genbrugspapir, så der gør dem et godt valg automatisk. Desuden GreenX papirer er ret seje, så de ikke river let og kan derfor bruges til at absorbere en stor del for en længere periode. Endelig Marçal væv, jord-venligt papirvarer Company, gør det ligeledes genanvendt håndklæder, som er fantastisk til rengøring ruder og møbler. Der er også mange andre mærker der findes på markedet, såsom genanvendt syvende generation White, som du kan vælge imellem.
Så der har du alle de papirhåndklæder fakta, som du behøver at vide. Uanset om rengøring din spædbarnets bunden med et fugtigt køkkenrulle og tørrede rense plamage mærker på glasting, clearing ud udslip fra køkkenborde, gned ud, at Rouge fra din kind, før sengetid, bruger det som en coaster til at opsuge fugten drypper ned en kølet glas eller blot klappede hånden tørre, papirhåndklæder er nu en integreret del af vores liv. Jeg forstår, at papirservietter er de bedste tilbud, når du har en kold og du skal bortskaffe ned af en væv umiddelbart efter brug, for at undgå kim forurening. Faktisk er det meget bekvemt for en masse situationer, men du også nødt til at overveje antallet af træer, der bliver skåret ned for dig at få din kvote af papirservietter hver dag og samtidig mængden af ​​skrald, der genereres. Så spare på antallet af håndklæder, du bruger på daglig basis, og ikke spilder det. Prøv også at bruge genbrugspapir håndklæder, så du også gøre din del for naturen.

Living Sammen før ægteskabet
Sådan shrink Tøj
Hvordan man siger Happy Birthday på forskellige sprog
Timing bælte erstatning
Cleanser til fedtet hud
Dining Room Tabel centerpieces
Hvordan man kan lave en garageport
Lavendel Olie: Sådan Gør Lavender Oil ved Home
50 års fødselsdag Gaver
Tribal Kors Tattoo Design
Hvordan man Wear Boots med Jeans