Paint Job Omkostninger

Hvis du tænker på at få din bil eller dit hus malet, har du to alternativer. Hvis du har den viden, som vedrører, kan du overveje opgaven som en gør-det-selv projekt. Ved at gøre dette, vil du sikkert kunne spare på en betydelig mængde af lønomkostningerne. På den anden side, er du i tilfælde af der ikke er så dygtige, du altid har mulighed for at tage hjælp fra fagfolk. Lad os individuelt diskutere maling job udgifter til en bil og et hus.
Paint Job Omkostninger til en bil
Der er mange faktorer, der påvirker malerarbejde overslag for en bil. En af de vigtigste faktorer af bilen maling job priserne er den type af farve og hvor mange lag der skal anvendes for at nå de afsluttende og føler. Der er flere forskellige typer af bil maling og farve findes derude på markedet, der spænder fra en simpel $ 100 til en kæmpestor $ 5.000. Du er nødt til at beslutte, som passer til dit budget passende og ser også godt ud på dit køretøj.
Sammen med den type bil maling og farve, anvendt antallet af lag også afgøre den samlede pris. Hvis du vil have bilen malingen til at vare længere, er det bedre at vælge at bruge flere lag af maling. Hvor stor din bil er, og hvor mange kvadratmeter overflade skal males ville bestemme mængden af ​​maling nødvendig, og dermed påvirke prisen.
Derefter kommer lønomkostninger, som varierer fra sted til sted. Lønomkostninger normalt bestå af overdækning eller tage ud dele, der ikke skal males og fjerne den gamle maling af din bil. Hvis du ønsker at tilpasse din bil ved at male den måde du ønsker, bliver du nødt til at betale lidt mere end standard prisen. Custom Car maling kan endda koste dig over en $ 1.000 ekstra. I betragtning af alle disse faktorer, ville den gennemsnitlige maling job omkostninger for en bil spænder fra $ 2.000 til $ 8.000.
Læs mere på:; Bil Maleri Vejledning; Bil Maleri Vejledning – Skridt på hvordan man kan male en bil, hus Maleri Omkostninger
Når det kommer til indendørs maling af et hus, bliver du nødt til at bruge omkring $ 15 til $ 50 per gallon. Og mængden af ​​gallon du ville kræve, vil afhænge af hvor stor område, der skal males er. Derfor, for at male vægge og loft i en 12×12 kvadratmeter værelse, vil du nødt til at købe male en værdi af $ 25 til $ 100. Må ikke glip af omkostningerne ved supplerende leverancer og materialer der er nødvendige for at male huset, som primer, ruller og pensler mv
For alle disse ekstra ting, kan du nødt til at bruge ca $ 10 til $ 50. Hvis du ønsker at få malerarbejde udføres af en autoriseret entreprenør, skal du betale lønomkostningerne i tillæg til prisen på de væsentlige materialer. De gennemsnitlige samlede omkostninger ved at male et hus med tre standard-størrelse soveværelser kan variere fra $ 1.500 til $ 3.000. De samlede omkostninger kan gå så meget højere som $ 5.000, hvis huset skal males har flere etager.
Læs mere på:; Interiør Maleri Cost; udvendig maling Cost; House Maleri Cost Estimator, og jeg håber, efter at have læst denne artikel, har du måske fået en grundlæggende idé om determinanter for en maling job omkostning for en bil og et hus. Husk, at virkningerne af eventuelle maling job i høj grad afhænger af kvaliteten og anvendte mængde af maling og arbejdskraft.

Tegn på snyd Wife
Rengøring Glas Tile
Maleri Tips og tricks
Orientalsk Liljer Care
Standard Crib Madras Størrelse
Microdermal Implantater
Montering Ski Bindinger
Hvad mænd Find attraktive kvinder
Dørkarm Reparation
Brusebad Tile Installation
Safran Krokus