Påfugl Feather Tattoo

Påfugl fjer tatovering design har været populære rundt omkring i verden, siden oldtiden. Som en kendsgerning er en række mennesker betaget af denne fugl. Oftere end ikke en påfugl menes at være feminine, men det er faktisk den mandlige af den peafowl familien. Hunnerne er faktisk mindre fancy og attraktiv. Påfuglen er kendt for sin luksuriøse grønne guld og blå hale, som ved spreder sig udsætter de små øjne på fjeren’s tips. Halen af ​​påfuglen er ofte bruges til at lave påfuglefjer tatoveringer.
Peacock Feather Tattoo Betydning
Jeg er sikker på, har du hørt om udtrykket, stolt som en påfugl. Attributterne er forbundet med påfuglefjer tatoveringer er stolthed, forfængelighed og spankulerer arrogance, som de er tilskrevet en påfugl. Påfuglen er også kendt som “Fuglen sammen med 100 øjne”, på grund af mønstret på dens hale. De såkaldte ‘øjne’ er blevet en favorit mytisk metafor, hvilket betyder, at alle oplever vidnet til skjulte overtrædelser. I mytologien om Egypten, Grækenland og Rom, var påfuglefjer ses som et symbol på den »onde øjne«.
I den kinesiske kultur, blev påfuglen set som et symbol på høj militær rang og det var oftest forbundet med mænd af stor ære og forpligtet sig til at tjene landet. I buddhismen, må det formodes, at øjnene på fjeren repræsentere nogensinde ser bevidsthed. Der er også en betydelig mængde af symbolik der er knyttet til påfugl i Det Indiske mytologi så godt.
Til nogle af påfuglefjer tatovering er en evig symbol på skønhed og liv og dermed er en af ​​de mest eftertragtede tatovering design. De øvrige vedlagte betydninger royalty, vitalitet, sensualitet, ekspansion, generøsitet, udødelighed, lang levetid, kærlighed seksualitet, Aarvaagenhed, medfølelse og begær. Påfuglen siges at være en sol dyr, og derfor en påfugl fjer tatovering også formidler holdninger som udstråling, herlighed, stimulering, liv, sundhed og invigoration.
Peacock Feather Tattoo Design
En påfugl fjer tatovering design gør det til en smuk friskplukkede op fjer fra de dansende påfugl, hvis det gøres korrekt med den rette kombination af farver. Faktisk skraverede nuance af grøn og blå gøre det ser fantastisk.
Hvis du ønsker at gøre påfuglefjer tatovering ved hjælp af stammehøvding tatovering designs, kan du gøre det sorte i farven, hvor du har øjet på fjeren trukket korrekt. En række små fjer kan drages omvendt på hovedet ned på benet eller på armene. Det kan også gøres på bagsiden samt skulderbladene.
En populær påfugl fjer tatovering design, er en med en ulv. Sådan en tatovering ofte pryder brystet af bæreren. En række kvinder vælger at få hele påfuglefjer tatoveret på hele deres ryg. Det andet område til at smykke påfuglefjer tatovering er bag øret, lidt over hals. Fjeren bliver nødt til at blive udarbejdet på hovedet igen.
Påfugl fjer tatoveringer også til farverige fod tatoveringer. Kun fjer på fødderne eller sammen med et tema kan vælges for at gøre tatovering. Tatoveringen kan drages fra slutningen af ​​foden til den lille tå og derefter udvide det op på siden af ​​foden, som heler.
Når du får en påfugl fjer made tatovering, skal du nødt til at sørge, at farverne rent faktisk repræsenterer den sande farver, ellers charme tatovering vil være tabt. Hvis du ikke ønsker en farverig tatovering, kan du få det lavet i sort også. Det er altid bedre at tale med din tatovør, før du får tatoveringen lavet, så du har en passende idé om, hvad tatoveringen vil se ud.

Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Omkostninger til Mail et Letter
Bronzering Lotion
Unikke citater og ordsprog
Skridt til at bygge et hus
Spiseborde for små rum
Alum Pulver Bruger
Sådan Gør Small Talk
Sådan får du krøllet hår
Sådan får du god søvn
High Tea Party