På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!

Tingene er blevet hård for mange mennesker sidst. Arbejdspladser er gået tabt, besparelser er blevet forarmet, relationer har været anstrengt, og strabadser have været af mange. Uanset om du har mistet en elsket eller en karriere, hvis du føler dig nede og ud af det kan synes næsten umuligt at nogensinde grave dig ud af det hul af depression og fortvivlelse. Hvorfor overhovedet gider, når livet er bare vil kaste noget andet på dig i sidste ende?
Heldigvis har menneskeheden altid vist en vis fleksibilitet i sin mørkeste timer. Selv nu, blandt de ødelæggelser i jordskælvet-hærgede nationer som Haiti og Chile, er der stadig mange glimt af håb som folk taler om at genopbygge deres liv og deres samfund. Til trods for alle de Ulykke de måske har lidt, ved, at de deres overlevelse, og overlevelsen af ​​deres samfund afhænger deres evne for at hente sig selv op og komme videre.
Så selv dine problemer måske ikke har samme størrelsesorden som dem, der rammes af disse naturkatastrofer, kan de stadig placere en uudholdelig vægt på dine skuldre. Det er øjeblikke som disse, når vi kan bruge et par tips for at lette den byrde, hvilket giver os mulighed for at hente os op, børste os selv ud, og fortsætte vores rejse mod, hvad det er, vi ønsker i vores liv.
Laugh Out Loud!; Latter er måske et af de smukkeste lyde, især når det er ægte. Selv om det ikke er, kan den simple handling griner gør du føler dig bedre. If Din dumme feel gør dig selv grine, pop i en yndlings film, tænde Comedy Central, drille katten med et laserpointer, hvad det er, at pirrer fancy. Hvis alt det mislykkes, muligvis bede for nogen til at kildre dig! Hey, det er stadig latter, ikke sandt?
Få noget frisk luft, selv hvis det er koldt, sne, regn eller blæst, træde udenfor et pust af frisk luft kan rydde dine sanser og dit sind. Går udenfor for blot et par minutter og under ti dybe indåndinger kan gøre underværker at lysne dit humør og puste nyt liv i kroppen. Hvis vejret er godt, eller hvis du er i stand til tage en lille ferie til et sted, hvor solen skinner, tage en langsom, bugtende gå. , Om man går langs stranden i Maui eller omkring blok ved hjemme, bare nyde at være udendørs kan gøre sind og krop masser godt.
Husk That Thing du plejede at gøre?, Sjovt nok, en ting der hjalp mig med at vælge mig op Efter nogle hårde tider for nylig var at sætte sig ned og spille et spil. En video spil, for at være præcis – Sonic the Hedgehog (og hans efterfølgende efterfølgere). Det var min favorit spil, da jeg voksede op og sætte sig ned og spille det nu hjalp mig med at genopleve det. Denne gang, var min bror ikke hogging den første spiller controlleren, degradere mig til at spille som hans håndlanger, Tails. Er der noget du engang nød at du ikke har gjort i et stykke tid? Måske du plejede at blive en svømmer, men har ikke sprunget i poolen i år. Måske er der en yndlingsbog af jeres at du ikke har læst igen hvem ved hvor længe. Du ved du kan lide disse ting, så hvorfor ikke samle dem op igen?
Reconnect; Mennesker er sociale natur. Selv om nogle af os er mere sociale end andre, har vi stadig alle brug for en form for interaktion til at trives og være glade. Er der nogen, du har ikke talt med i et stykke tid, at du går glip af? En ven, en kollega eller endog en slægtning, som du ikke har set i år ville sikkert elske at høre fra dig igen! Det er utrolig nemt at finde folk takket være Facebook og andre online social networking sites, så hvis der er nogen du ønsker at komme tilbage i kontakt med, kunne det være kun et klik væk! Fortælle dem, hvordan tingene er med dig, selv om de er onde. Lade det ud til nogen, du har tillid til kan gøre underværker, så du kan frigøre dine følelser og klare dit hoved, hvilket giver dig mulighed for at koncentrere opmærksomheden på at flytte videre.
Disse er blot et par ting, der har hjulpet mig i fortiden, og hvis disse tips ikke ud som om de vil gøre det trick for dig, jeg i hvert fald håber, de giver dig inspiration kommer frem til noget andet til dig , og din situation. Livet er virkelig stinker nogle gange, men vi kan altid hoppe tilbage, selv om det tager et par små tricks for at hjælpe os med at få dér!

Bedste Nail Polish
Hvordan at slippe af gophers
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Blyant Tricks
Flydende Væghylder
Hvide Bird of Paradise
Vinylbeklædning Farver
Øjenbryn Dye
Boligindretning Styles
Hvordan man Thread øjenbryn
Betydning af Gemstones