Orientalsk Liljer Betydning

Lilien Blomsten er et symbol på ren og jomfruelige kærlighed i den kristne tro. Der er mange varianter af lilje blomster som Tiger Liljer, påske liljer og Den Østlige Liljer. I denne artikel vil vi diskutere mere i detaljer om, hvad der er betydningen af ​​Oriental liljer.
Oprindelse orientalsk Liljer; Orientalsk Liljer har været dyrket i en længere tid end de fleste planter, rundt om i verden. Oriental liljer er blevet fundet i haver for over 3000 år. It er hjemmehørende på det lilje arter af Korea og Japan. Oriental Lily er den største blomst der kan vokse op til 6 meter høj. Der er omkring 3 blomstrer på hver stængel, og hver blomst er ca 20 høj. Gartnere har udviklet mange krydsninger af orientalsk liljer. Orientalsk liljer har været den foretrukne af alle blomster entusiaster rundt om i verden, på grund af deres store størrelse og tiltalende duft.
Anvendelser af orientalsk Liljer; Oriental liljer er blevet brugt for at gøre parfume i hele historien. De bruges også i kosmetik-og ansigtsbehandlinger cremer. Det hjælper at bremse aldringsprocessen og fungerer også som en anti-rynke creme. Hvis du blander kronblade orientalske lilje med honning, vil det hjælpe dig med at få en blød hud.
Hvad er meningen med orientalske Lilies?; Orientalsk Liljer betydning er meget enkel og smuk. Den orientalske liljer betydning er ‘universelle symbol for skønhed’. De udtrykker en stemning af rigdom og dekadence. Derfor er de store, som lykønskning gaver for personer, der er for nylig blevet forfremmet eller selv dem, der har fundet deres ønskejob. Oriental liljer betydningen af ​​skønhed gør dem også gode bryllup blomster. Dette skyldes, at orientalske liljer betydning også renhed og uskyldig skønhed.
Vil du finde flere interessante oplysninger om blomst betydninger i artiklerne:; Symbolsk Betydningen af ​​Blomster; Liste over Blomster og deres betydninger; orientalsk Lily Sorgen, Du kan dyrke orientalsk liljer i en gryde i dit hjem. Du skal placere den orientalske lilje i et område, der modtager en masse ventilations-og lyse, indirekte sollys. Ikke placerer dem under udkast til klimaanlæg og varmeapparater. Du har brug for at vande dem, når jorden føles tør at røre ved. Når du har orientalske liljer blomstrer i dit hjem, bør du fjerne den orange farvede spidser the støvdragere. Dette er de støvknapper og de slags pletter tøjet og møbler omkring dem. Du må aldrig klippe mere end en tredjedel af stænglerne, når du er afskære blomster. Hvis du skærer mere end en tredjedel af stilken du er permanent beskadigelse af anlæg, som vil føre til døden. Oriental liljer kan ikke bruges som gaver til mennesker, der ejer en kat. Katte er nysgerrige dyr, og få tiltrukket af planter og blomster. Hvis katten ingests these Oriental liljer, kan det føre til mange skadelige følger i dyret.
Du kan læse mere om betydninger af blomsterne i artiklen:; Daisy Flower begreb; Plumeria Flower begreb; Aster Flower begreb; Calla Lily begreb; Det var alt om orientalske liljer betydninger. Oriental liljer har store blomster, der gør dem virkelig attraktiv blomster til buketter. Orientalsk liljer er populære som brudebuketter blomster, da de passer til moderne og traditionelle kulturer begge. De er langtidsholdbare og meget velduftende. De udtrykker skønheden i den rødmende brud. Den er til rådighed hele året rundt, hvilket gør den let tilgængelig for bryllupsdagen. Det var alt om orientalske liljer betydninger. Hvide lilje blomster står for renheden og hvide orientalske Liljer udtrykke en kompleks betydningen af ​​renhed med smukke.

Sweet Pick Up Lines
Chrysanthemum blomst
Fuld Tilbage Tatoveringer
Tribal Bryst Tatoveringer
Sådan ansøger Blush
Køkken Island Designs
Bathtub Drain fjernelse
Orientalsk Liljer Care
Hele House luftfugter Anmeldelser
Pool Leak Reparation
Hvordan man Thread øjenbryn