Oregano Essential Oil

En indfødt til Europa, oregano, også kendt som glæde af bjerget, er et traditionelt lægeplante anvendes til behandling af forskellige sygdomme. Det er en flerårig urt, og er en art af Origanum tilhører mynte familien.
Oregano æterisk olie, der er udvundet af oregano blade har antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, som er nyttigt til at behandle mange lidelser. De øvrige egenskaber oregano æterisk olie som anti svampe, anti bakteriel, anti viral og anti parasitære gør den til en af ​​de potentielle og alsidige æteriske olier.Denne olie er også anbefales af mange helsekostforretninger og medicin praktiserende læger for sine rigelige fordele. Lad os læse om oregano æteriske olie fordele. Ifølge nogle undersøgelser er oregano æterisk olie så godt som at tage en smertestillende, da det er meget kraftfuld uden bivirkninger. Læs mere om medicinsk brug af oregano.
Oregano Essential Oil Fordele
Oregano æterisk olie beskytter vores krop mod de skadelige virkninger af frie radikaler or oxidanter. Antioxidanter til stede i denne olie bidrage neutralisere de frie radikaler, der forårsager skade på kroppen, eller reparere de skader, der allerede er gjort. Denne ejendom af oregano æterisk olie hjælper med at forebygge kræft, og muskuløs degeneration af muskler forvoldt på grund af befolkningens aldring. Antioxidanter i denne olie også bremser andre aldersrelaterede problemer såsom, tab af synet, høretab, nervesygdomme, rynker, osv.
Oregano æterisk olie har beroligende egenskaber og har en lindrende effekt på alle former for inflammation, intern eller ekstern. Denne olie er effektive til at forebygge og behandle symptomerne på neglesvamp. Oregano olie virker underværker for negl infektion. Dip en øre opløbet i oregano æterisk olie og dup det på det ramte område, og se resultaterne. Hvis du bemærker nogen brændende fornemmelse, vaskes straks. Oregano olie hjælper også med at slippe af svampeinfektion i huden infektion eller hududslæt. Bland omkring 6 til 8 dråber oregano æterisk olie sammen med 2 spsk olivenolie og gælder på det inficerede område af huden. Du kan også bruge kokosolie i stedet for olivenolie for fortynding. Undgå at bruge denne olie i det genitale områder som denne olie er ganske stærk og kan give en brændende fornemmelse.
Oregano æterisk olie er anti allergisk karakter. Det beroliger ned kroppens reaktion mod eksterne stimuli, der forårsager allergier, yderligere give lindring fra nogen allergier. Desuden er denne æteriske olie bliver brugt, da en meget lang tid at behandle forskellige lidelser som mavesmerter, gulsot, diarre, psoriasis, eller svampesygdomme. Eksem, psoriasis, influenza og endda fodsvamp kan behandles med brug af oregano æterisk olie. Nogle som bakterier infektioner som E. Coli (Escherichia coli), madforgiftning og Giardiasis (bæver feber) kan også behandles med denne olie.
Oregano æterisk olie er god til behandling af forkølelsessår så godt, ved at anvende et tyndt lag af denne olie på det berørte område. Den kan også anvendes til behandling af sko bid, så irriteret hud ikke bliver smittet yderligere, og udvikler sig til en større blister. Oregano olie kan også lindre symptomerne på herpes. Vide mere om oregano olie anvendelser.
Sådan bruges Oregano Essential Oil
Der er mange måder, hvorpå du kan bruge vilde oregano æterisk olie ved at fortynde. Hvis du ønsker at tage olien internt, fortyndes to dråber olie til voksne, og 1 dråbe for børn i 120ml vand og drikke det. Du kan også føje det til din flydende hånd-vask, body-vasker og sæber. Hvis du har nogen mund-infektioner, gnid denne fortyndede olie i dit tandkød én eller to gange om dagen og derefter gurgle med vand. Du kan også anvende oregano æterisk olie til din koger, og fortsætte med at gøre det indtil det heler. Sidst men ikke mindst, kan du hælde rundt 04:56 dråber oregano æterisk olie til din hot badekar og slappe af. Læs mere om vilde olie oregano.
Du kan lide at læse mere på:; Sundhedsmæssige fordele af Olie Oregano, Fordele ved oregano olie; Få ting du skal huske, før du bruger oregano æterisk olie. ; Altid fortyndes oregano æterisk olie, hvis du anvender den direkte på et berørt eller inficeret område af huden. ; Gravide kvinder bør undgå at bruge oregano æterisk olie, eksternt såvel som internt. ; Kontakt din læge før du bruger denne olie for dine børn. ; Som nævnt ovenfor, kan oregano æterisk olie tages internt, men sørg for at bruge 100% naturlige oregano æterisk olie som kunstige oregano olie kan være giftige. Så det er bedst at konsultere en medicinsk professionel, hvis du er i tvivl. ; Så disse var nogle af oregano æterisk olie anvendelser og fordele. Denne olie er sikkert og har ingen bivirkninger. Det er brugen æteriske olier, det er sikkert, fordelagtig, alt i alt, skal a-har derhjemme!

Dato samtaleemner
Chrysanthemum blomst Betydning
Rebel Flag Tatoveringer
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Marokkanske Boligindretning
Beskæftiger sig med Change
Jubilæum Gaver til kæreste
Linoleum blokere udskrivning
Rehearsal Dinner Etiquette
Blegning Hår med hydrogenperoxid
Påfugl Feather Tattoo