Online Dating Scams

Vi er alle klar over online-dating, og hvordan på nogle måder, det har faktisk hjulpet os ud af vores deprimerende verden singlehood. Men, flere mennesker har oplevet den anden side, og faldet som offer for online dating svindel og svig. Hvad er online dating scams? Lad os tage et kig.
What er Online Dating svindel?
Online dating-svindel er et resultat af øget samspil mellem mennesker via online dating sites. Mens du kan være ægte om din søgen efter kærlighed, andre derude der venter på at drage fordel af de folk som dig. Den primære kendetegn ved en online dating fupnummer er den ultimative hulke historie med behov for penge for at komme ud i problemer. Da de arbejder op en god relation baseret på tillid og kærlighed med dig, kan du nemt bukke under for deres tragedie og ender, der lider af en selv. Online dating svindel hovedsagelig oprindelse i afrikanske kontinent, med lande som Ghana og Nigeria topping listen. I virkeligheden er en klassisk scam inden for online-dating den nigerianske 419 fidus. Men kan alle, der tilhører ethvert sted eller område være den skyldige. Før du lader din vagt nede og blive offer for en sådan situation selv, forstår at identificere en online dating fidus. , Det første tegn på en online dating svindel er en profil billede, der er for god til at være sandt. Ja, der findes modeller og meget god leder folk, der findes i denne verden. Men tit sådan billederne er brugt til at lokke folk, der er på jagt efter kærlighed, i deres fælde. ; Disse mennesker kan vise interesse for din profil, og bede om din email-adresse for at få yderligere interaktion. De vil også give deres egne. ; Fra begyndelsen personen vil holde giver subtile vink om en dårlig finansiel situation, og andre følelsesmæssige historier, at få din sympati og hengivenhed. ; De vil ikke fremme samtalen om dating hjemmeside, men på en privat chat eller via e-mail. De kan også foreslå en web-cam samtale, hvor kun de kan se dig, med en undskyldning, at de ikke har en eller er det ikke. Hvis du har udviklet et tæt bånd med den person, kan han også bede dig om at få nøgen for ham på kameraet, og husk det er meget let at klikke billeder via en web-cam. De kunne bruge dette som et effektivt redskab til at afpresse dig, og kræve penge fra dig. , Langsomt, som den tillid videreudvikler, er den person vil bede dig om at sende ham penge i form af postanvisninger og andre valutaveksling, indtil du opdager at du er ved at blive narre. ; Normalt fordi de hævder at tilhøre et enkelt land, men faktisk være bosat i en anden, er det vanskeligt at spore disse mennesker. Som sådan er det klogere at holde vagt over for sådanne personer kan du møde på online dating sites eller online chat rooms.
Hvordan at være på vagt over for en Online Dating Scam
For at kunne afgøre, om den person, du taler med online er jo ægte, kan du prøve nogle af disse metoder. ; Læs emails de sender dig. Sense tonen og tage et godt kig på de anvendte ordforråd. Hvis du finder det at være anderledes, eller meget bedre, end hvad de bruger, når du chatter online, du har med manglen på fælles stavefejl og grammatiske fejl et fingerpeg. Disse mails sandsynligvis kopieres og indsættes fra et andet sted. Også kigge efter en sammenhæng mellem tidligere e-mails og den seneste. Kan det være uklart, som er anden metode til at afgøre om ægtheden af ​​den person du dating online. ; Da online dating svig begynder med en vildledende profil billede, for at kontrollere, hvis personen i billedet er faktisk den, du er dating, foreslår en videosamtale via en web-cam. Hvis personen nægter, på grundlag af undskyldninger, såsom manglende adgang til en, eller en generel travlt med at forlade, kan du nemt se, at han ikke er den person, han hævder at blive. Må ikke under nogen omstændigheder gå ind i en ensidig web-cam samtale. ; I deres online dating profiler, svindlere også gøre høje krav om deres uddannelse og erhvervserfaring. En god måde at finde ud af, om dette er sandt, er at sætte spørgsmålstegn ved dem om deres områder af ekspertise. En simpel diskussion eller forklaring på jobbet eller område, de tilhører, bør opstå, og de bør kunne besvare grundlæggende spørgsmål. ; Slå op i person online. Adskillige hjemmesider og hjælper i denne henseende. Du er ikke være for nysgerrige, da dette er for din egen sikkerhed. Der er intet ondt i at analysere, om den person, du elsker, og som hævder at elske dig er at være tro for dig eller ej. ; Tag et kig på disse online dating sikkerhedstips.
Ja, kan din soulmate være derude i world wide web. Imidlertid har blind tro oftest har ført til skuffelse. Som tidligere nævnt, er der ingen skade i at identificere, hvem du interagerer med, og villige til at dele en obligation så speciel. Med antallet af online dating svindel på fremmarch, er det klogere at forebygge end at helbrede.

Funny Break Up Citater
Pitcher Plant Information
Bathtub Drain fjernelse
Parkeringsbremse Reparation
Hvordan man reparerer en tørretumbler
Svensk massage
Punk frisurer for piger med langt hår
Baby Gift Basket Idéer
Tandlæge Jokes
Dragon Frugt Plant
Hvordan man finder en kæreste