Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod

Bygge dit eget hus er en drøm af et helt liv, og det er vigtigt, at du beregner byggeomkostninger, så du kan sikre, at din økonomi er tilstrækkelige til jobbet på hånden. Hvor meget koster det at bygge et hus per kvadratfod? Lyder som et simpelt nok spørgsmål, men citerer en nøjagtig numerisk svar på dette spørgsmål vil have en supercomputer for sikker!
Det vil have at analysere alle priser for alle huse nogensinde er bygget i USA, bliver nødt til at kende byggeomkostningerne, fast ejendom priser i alle områder, de variable omkostninger på arbejdskraft i forskellige regioner, og den fremtidige markedspriser, osv . Fra alle disse oplysninger, vil det have at konstruere en formel, der kan beregne byggeomkostninger per kvadratfod og derefter gennemsnitlige det ud over alle disse variabler til at give dig en række! Desværre har vi ikke en supercomputer, og det er ikke muligt at give dig en absolut nummer, da det er en urealistisk spørgsmål at stille.
Men hvis du er villig til at studere og arbejde alle de detaljer, der er involveret i opbygningen af ​​dit hus, og indsamle alle de oplysninger, så du kan komme op med en omkostning at bygge et hus per kvadratfod. Her vil jeg dele nogle tips til beregning af gennemsnitlige omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod.
Metoden til beregning af de samlede byggeomkostninger per kvadratfod er at beregne de samlede anslåede udgifter til opbygning af dit hus i henhold til gældende markedspriser (uden at inddrage prisen for køb af arealer) og derefter dividere med det samlede bygget i areal i kvadratfod. Home konstruktion er en tilfredsstillende, men yderst udfordrende job, der kræver en masse planlægning.
Faktorer, der påvirker omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod; Lad os få et kig på de faktorer, der kan påvirke byggeomkostninger per kvadratfod. De vigtigste faktorer er som følger:; Total Størrelse & Shape of House: Den samlede størrelse og form dit hus vil påvirke byggeomkostningerne per kvadratfod. En boks formet hus koster mindre, mens utraditionelle designs med flere arkitektoniske kompleksitet vil koste mere. Antallet af etager og rum, som skal bygges, vil afgøre tagdækning omkostninger. ; Land & Udgifter til Byggemodning: En stor udgift før selv begynder byggeriet af et hus er nivellering omkostninger ved en jord. Sitet skal graves til at bygge fundamentet, hvilket øger omkostningerne. Et land med en hældning er svært at bygge videre på og kræver en masse nivellering. ; Byggemateriale Omkostninger: En meget vigtig parameter, hvilke forhold en masse. Den slags materialer, du bruger til at bygge dit hus påvirke byggeomkostninger. ; Lønomkostninger: Det er de penge, du skal betale for arbejdskraft, der er involveret i byggeriet. , Kvaliteten af ​​Indretning: Prisen på dit hus er naturligvis direkte proportional med graden af ​​overdådighed du går for i form af indretning og faciliteter. En swimmingpool for eksempel sender byggeomkostningerne per kvadratfod til himlen raket! ; Beliggenhed: En vigtig parameter er placeringen af ​​dit hus, da det vil afgøre arbejdsmarkedet omkostninger, priser af byggematerialer, der er omfattet af lokale markedsudsving. ; Tips, hvordan man beregner omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod; Efter at oversigt over faktorer, der påvirker byggeomkostningerne, lad mig fortælle nogle tips om, hvordan du kan beregne prisen for at bygge et hus per kvadratfod, på egen hånd.
Være klar over House Design, før du kan gøre nogen skøn, skal du have en indbygget at skalere design dit hus lavet af en kvalificeret arkitekt. Det skal legemliggøre alt, hvad du forventer dit hus til at være. Uden et design, der ingen skøn er muligt. Design kan hjælpe dig med at få et realistisk skøn over alle udgifter, der er involveret i opbygningen af ​​dit hus.
Indsamler oplysninger om igangværende Marked Omkostninger Næste ting at gøre, er at konsultere din arkitekt og lave en liste over de byggematerialer, der er involveret i hus byggeri. Indsamle oplysninger om markedet omkostninger i forbindelse med hver eneste af de ovennævnte faktorer, der påvirker omkostninger.
Tag hjælp fra lokale Builders, at få en idé om byggeomkostningerne, høre bygherrer i dit område om arbejdsmarkedet omkostninger og bygge omkostninger. Hvis det er muligt spørge om byggeomkostninger af huse, der ligner designet af dit hus. Alle disse oplysninger, som omfatter bygning, lønomkostninger, materielle omkostninger, arkitektoniske udformning omkostningerne vil gøre det muligt for dig at komme med et realistisk antal af de samlede omkostninger til at bygge dit hus. Derefter dividerer med det samlede torv optagelser af dit hus gulv, som vil give dig den bygning omkostningerne per kvadratfod.
Læs mere på:; Hvor meget koster det at bygge et hus, gennemsnitlige omkostninger for at bygge et hus; Byggeri Skøn Software Anmeldelser, omkostninger til at bygge en garage, håber denne artikel har givet dig en idé om, hvordan du kan gøre en foreløbig skøn af omkostningerne til at bygge et hus per kvadratfod. Sørg for, at din samlede bygning budget er på 10% til 15% mere end de samlede anslåede omkostninger ved at bygge. Denne forholdsregel er at holde en margen til uforudsete udgifter som følge af ændrede markedsvilkår. Planlægning i forvejen er nøglen!

Beach Party Idéer
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Er han Love Me Quiz
Dwarf banantræ
Brude Brusekabine takkekort
Hvordan man kan blæse røg Ringe
Club dansetrin
Sådan ændres Viskerblade
Olie Business Bliver Big Business for amerikanske indianere
Nem at dyrke planter
Hvordan man kan dræbe edderkopper