Olie Skift Omkostninger

Hvad gør motorolien så afgørende til opretholdelse af bilen? Motoren olie hjælper smøre motor bilen, der for det første gør driften af ​​bilens motor glattere og som følge heraf, hjælper også forbedre bilen. Et velfungerende motoren vil sikre en bedre ydelse og en bedre drive så godt, som igen kan opnås ved regelmæssig olieskift. Så her er mere om olieskift kostpris og olieskift frekvens.
Gennemsnit Omkostninger for Oil Change
Din motor olieskift omkostningerne intetsteds så høj som prisen du måske har betale i tilfælde bilen conks off. Hvad der sker hvis du ikke ændrer olien hyppigt nok?
Efter at have kørt uafbrudt i en længere periode, får gassen forurenende stoffer fast i indersiden af ​​motoren. Disse forurenende stoffer føre til en masse friktion i bevægelse af bilen og dermed er bilen performance forstyrret. Og når jeg siger præstationer, det omfatter alt i forbindelse med udnyttelsen af ​​en motor kan lide, det brændstof økonomi, glathed og den samlede kørsel. En olietågesmøring motor vil lide på alle disse punkter. Det kilometertal af bilen bliver lavere, sin glathed og afhente vil også blive bremset. Nogle bil-motorer er også gået i strejke, hvilket førte til flere biler problemer på grund af olien ikke bliver ændret tit nok. Derfor er en regelmæssig olieskift, sammen med intermitterende ændring i olie filteret er meget vigtig. Læs videre for bil motorproblemer.
Nu olieskift priserne afhænge tre hovedfaktorer. ; Den type olie du bruger. ; Den type bil du ejer. ; Stedet hvor du får olieskift gjort. ; For den gennemsnitlige bil til den gennemsnitlige tankstationen, bør et olieskift koster op til $ 35. En SUV forståeligt vil have en meget mere glidecreme og derfor bliver dyrere end en ændring af olie for en normal sedan. Olien ændre omkostningerne til SUV er omkring 60 dollar. Olien ændre omkostningerne i enten bil vil blive dobbelt, bør du vælge at anvende syntetisk motorolie.
Denne olie ændring kostpris måske eller måske ikke omfatte service beregning for arbejdskraft. Prisen nævnes her, er kun prisen for olie. Forskellige tankstationer kan opkræve en anden pris for deres arbejde. Lokale skatter kan også spille deres rolle i påvirke olieskift omkostningerne.
Olieskift Frekvens
Jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen, at motorolien altid skal ændres regelmæssigt. Problemet er, at mange mennesker har en tendens at vildlede andre med deres bil geniale, men måske en start, statistik, men så igen, hvis din bil ikke er en af ​​dem, du stadig ikke ønsker at lide de tilknyttede problemer med uregelmæssige olieskift.
Så for at være på den sikrere side, det altid godt at få olien skiftes hver 3 måneden eller 3000 miles. Mange af køretøjer normalt har den ideelle olieskift interval angivet i deres kørselshåndbog og det er altid en god ide at gøre som de siger.
, Mens prisen på den syntetiske olie er mere, de syntetiske olieskift interval er meget mindre end antallet af gange, du er nødt til at ændre mineralsk olie. Så siden syntetisk olie skal kun ændres gang over rundt 5000-7500 miles, dette tendens til komplicere beslutningen over syntetisk vs mineralolie en smule mere.
Så det var alt om olieskift pris. Olieskift er en vigtig ting, når du ejer et bil, og ikke noget, som du kan tage let på og komme af sted med. Et regulært olieskift, som jeg sagde, sikrer den bedste ydelse fra dig bil.

20:e bryllupsdag Gift
Rib Cage Tattoo Design
Olie Skift Omkostninger
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod
50 års jubilæum toasts
, Hvordan man dyrker Roses
Hvad er Business afslappet påklædning
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Sådan ændres Bike Tire
Engelsk Ivy Plant