Olie Furnace Reparation

Oliefyr, som navnet antyder et oliefyret brænder meget almindeligt anvendt som varmesystem. Som regel er disse hjem oliefyr systemer, der i øjeblikket er i brug, betegnes som pres brændere. I disse apparater olie er sprøjtet i et forbrændingskammer under højt tryk, som derefter drives af en blæser. Så er det antændes af en elektrisk gnist. Dette er, hvordan Varmeudvikling i den slags af ovne. Da den tåge sprøjtes, olien bliver ved afbrænding. Nu når det kommer til reparation den slags af en ovn, skal du være lidt bekendt med følgende dele af ovnen – filtrene, blæser, motor bælter, switches, og termostat. Hvis du har en olie-ovn og er zapped tænker, hvordan du reparerer det, vel, kan denne tekst som kommer op på oliefyr reparation hjælp!
Hvordan man kan reparere oliefyr
Trin # 1; Status over elektriske ledninger i højovnen er væsentlig før du faktisk flytte ind reparere olien ovnen. For at gøre dette, slå alle ovnen magt til ‘off’, ved hjælp af afbryderen. Efter at tage ud sikringen og undersøg det ved at køre det gennem en digital multimeter eller tager det i en arbejdsgruppe system, og derefter teste det. Der er mulighed for, at din sikring kan være i en dårlig stand. Udskift den beskadigede sikringen med en anden. Kontroller ovnen blæseren igen.
Trin # 2; Du forsøgte at ændre sikringen, men til ingen nytte. Her er hvad du kan gøre som det næste. Tag en ledning fra afbryder i blæseren og se om det er beskadiget. I tilfælde af afbryderen udviser “åben”, tryk og hold nulstillingsknappen og tjekke ny. Hvis der er et problem, vil brænderen straks vende tilbage til “åbne”. I dette tilfælde, vil du have til at erstatte hammerens og igen give det et skud. Opkald en ingeniør, hvis dette også virker ikke til at inspicere de ledninger.
Trin # 3; En anden vigtig ting at gøre i løbet oliefyr reparation, er at undersøge termostat styring og regulering af arbejdet med det blæser. Jeres olie ovn kan være blevet dysfunktionelle på grund af en brækket opvarmning skærm. Til at reparere, at sætte en jumper i hele det, ved hjælp krokodillenæb kundeemner. Mens jumper ligger overfor termostaten, tænde ovnen på. Dette skulle virke, hvis der var nogen problemer med termostaten. Sluk ovnen, hvis det er stadig skaber problemer. Her du ville enten have at erstatte termostaten selv eller måske opkald en ekspert.
Trin 4, Filteret også kan være at skabe problemer for din ovn. De følgende trin vil fortælle dig, hvordan du udskifter eller renser det filter, som er vigtigt for oliefyr reparation. , Åbn eller fjern dækslet til blæserens, som vil blive placeret på forsiden eller på siden af ​​ovnen boliger. ; Tag filteret ud ved at skubbe den eller ved at trykke det på plads. ; At slippe af snavs og støv fra området omkring filteret, brug en støvsuger. ; Nogle enheder har ett tørt-skumfilter som kræver periodiske støvsugning. ; Udskift hvis nødvendigt gennem anden af ​​samme tæthed og dimensioner. Hvis det er muligt samme model rådgives eller foreslået af producenten. ; Luk blower door sikre, at aflåsningerne er i en korrekt position, der er nødvendige for ovnen til at fungere. ; Læs mere på ovn filter udskiftning.
Trin # 5 Bortset fra disse er der en chance for, at hvis ovnen er lav på olie eller næsten helt tom, kan de konti, løber fra bunden af ​​olie tanken til oliefyr få fyldt for meget luft. Endvidere kan området også træsko med sod og olie, der kommer fra bunden af ​​ovnen. Olien ovn vil ikke fungere i dette scenario som følge af en uhensigtsmæssig luft og brændstof ratio. For at løse dette problem, fylde olietanken og bløder linjerne for at slippe af luften opbygge.
I sidste ende holde oliefyr ren med det blæser og termostat rengjorte inden hver fyringssæson vil være godt for oliefyr vedligeholdelsen. Oliefyr reparation da vil være et ikke spørgsmål!
Det er her, jeg logger af!

Ice Breaker Aktiviteter
Stue: Udsmykning Ideer til Stuer
Andet Ægteskab brudekjoler
Sådan Gør Swag Valance
Toy Storage Idéer
Nail Polish Farver
Pranks at trække på din søster
Tatovering Bogstaver Skrifttyper
Friendly Brev skabelon
Chain Link Fence Omkostninger
Cowboy Tatoveringer