Office Rengøring Checkliste

I flere dage nu, har Mark været nødt til at trække sig at arbejde. Jeg ved ikke, hvad det er, han siger Gina, men jeg ved bare ikke lyst til arbejde, når jeg er på kontoret. Det er ikke, at jeg ikke kan lide mit arbejde. Faktisk jeg elsker det. Men jeg føler en lav sat i, når jeg går op på kontoret. Gina spørger, hvad det kunne blive. Der er intet galt i Mark’s liv, så hvad kunne være årsagen til dette pludselige manglende interesse i arbejdet og især når han er på kontoret? Så vidt hun ved, hans chef elsker ham. Hvad så kunne være årsagen til dette? Og pludselig Hun har sin besvarelse – dens kontor setup! Nul renlighed der. Hun husker hende en tur til kontoret med Mark og hvordan hun havde haft lyst til at løbe væk. Filer strømmer fra alle sider, ingen af ​​de åbne vinduer, støv og mug tydeligt synlig og en stærk muggen lugt. , Der skulle det! Alle nødvendige Mark var at få kontoret rengjort, og han ville være klar til at svæve store højder i sin karriere igen! Den næste morgen, hun præsenterer Mark med et kontor rengøring tjekliste. Og bevæbnet med office cleaning checkliste, Mark gåture i kontoret og gulve the boss med sin plan. Marker nu går ind i en pibende ren kontor hver dag. Det lugter frisk, ser fint og han sværger, at det sætter en arbejdsgruppe stemning for en hel dag – Alle takket være Gina kontor rengøring tjekliste.
Så har du identificere dig med hvilket mærke der er følelse? Er din kontor tappe din karisma så godt og efterlader dig rastløshed? Så er det tid du foreslå en rengøring amok til din chef. Hvis han har brug overbevisende selv, så fortælle ham, hvad Gina fortalte Mark. Et rent kontor bidrager til at de-rod dit sind og hjælper medarbejderne arbejde mere effektivt. Det er blevet bevist, at en ren kontor vil øge produktiviteten og effektiviteten af ​​medarbejdere, fordi de er i stand til at koncentrere sig bedre. Sammen med det, der gør en ren kontor et varigt indtryk på kunder, der besøger kontoret. Den automatisk fortæller, at et rent kontor betyder gode arbejde, og en sjusket kontor middel sjusket arbejde. Og hvorfor skulle nogen ønske at skildre dette billede til verden? Så det er aftalt, at du vil være rengøring, kontor i dag? Men rengøring af kontor i den mest effektive måde, kræver et kontor rengøring tjekliste. Et kontor rensning tjekliste vil hjælpe en til at forstå alle dele af kontor rengøring, således at en grundig job kan gøres, og intet er glemt. Her er at præsentere en kontor rengøring tjekliste for din bekvemmelighed.
Daglig Office Rengøring Checkliste
Ansættelse Help, og det er ikke nødvendigt, at du sidder og rengør kontor selv. Du kan leje en rengøring til dig selv eller en pedel, der kan gøre arbejdet for dig. Forskning de forskellige rensnings-servicevirksomheder inden du ansætter dem om at sikre den bedst arbejdet gjort. Læs mere om rengøring af tjenesteydelser.
Indrejse reception, lobby og reception, Disse områder de første ting, at nogen gik i kontoret vil se efter. Og det er hvorfor det er nødvendigt for at holde disse områder rene. En ren lobby, reception og reception vil fremkalde en behagelig følelse for alle, der vandrer i. Her er et kontor, rengøring tjekliste, kan man henvise til, når rengøring disse områder:; Rengør vigtigste glas døren til kontoret med en god rengøring produkt, indtil it sparkles. ; Støv alle møblerne. ; Ryd receptionen af ​​rod og støv det. ; Hvis et glas Borde i receptionen, skal du rense den eventuelle fingeraftryk mærker. ; Tør telefoner og computere ved skrivebordet. , Støv og tør andre illustrationer til stede, ligesom statuer og billeder. ; Støv alle gardiner og sofaer. Læs mere om polstring rengøring. , Arranger alle de blade, en pæn bunke. , Støv og polerer alle glasrammer af tabeller i området. ; Støvsug reception og lobby gulve. Læs mere om rengøring af gulve. ; Ryd ud skraldet siloer. , Rengør og vand potteplanter i lobbyen (hvis nogen). ; Spray en luftfrisker for en ekstra effekt. ; Sengebåse, kontorer og konferencelokaler, Fastholdelse af en ren kontor område og kabiner er vigtigt for de ansatte. Her er et kontor rengøring tjekliste for det samme. , Støv og tør alle skriveborde. , Tør alle skabe og hylder. ; Støvsug gulve og tæpper. Læs mere på tæpperens. ; Støv telefoner og computerne på skrivebordet. ; Tør al den vindueskarme. , Rengøring og aftørring alle lamper. , Rengøring glasdøre af hytterne. ; Tømning af skraldespande. , Køkkenaffald, Fastholdelse af en ren og hygiejnisk køkken er absolut nødvendige, ikke på y for et godt indtryk, men endnu vigtigere for medarbejdernes sundhed. Dette kontor rengøring tjekliste vil hjælpe dig med rengøringen. ; Rengør vasken, tællere og gulve ved at tørre og desinfektion dem. ; Tør køleskabet og brænder / ovn. ; Rengør mikrobølgeovnen grundigt indefra og ud. ; Tør vægge (især bagved ovnen) for ethvert olie mærker eller mad spild. ; Tør vinduerne. ; Støvsug møbler – Stole, bænke, borde. Læs mere om støvsugere. ; Tøm skraldespande og desinficere dem. ; Rengør hylderne og kabinetterne. ; Læs mere om rengøring af køkkenet.
Toiletter, En ren og desinficeret badeværelset er afgørende i en organisation. Følgende kontor rengøring checkliste vil komme i handy, når du rengør toiletter og badeværelser. ; Rengør toiletter og sanitize dem. , Tørre og vask vasken og inventar. ; Polsk alle spejle. ; Rengør tællere og holde dem tørre. , Rengør alle døre og fliser. , Feje og moppe gulvene. ; Tør håndklæde og sæbe dispensere. ; Tøm affald og desinficere skraldespande. ; Læs mere om rengøring af badeværelser.
Diverse, Andre end de ovennævnte områder, her er der en generel kontor rengøring checkliste. Dette vil hjælpe, hvis du har glemt til at rense en bestemt område:; Rengør alle vinduer. Læs mere på vinduet rengøring. ; Støv de planter og skifte vandet i vaser. ; Tag spindelvæv fra alle hjørner og kraner. ; Støv alle rammer. ; Støv Lysarmaturer, persienner og karmene. Samt om anvendelse et værelse freshener for en fuldstændig ren følelse. ; Du kan også læse om, House Rengøring, Rengøring, Nu hvor du har et særligt kontor rengøring tjekliste for alle de forskellige områder af en kontor, hvad venter du til? Go rene dette toldsted dag!

Bohemian brudekjoler
Hvordan du installerer Heater Core
Naturlig Baking Soda
Fødselsdag Gave ideer til kvinder
Indendørs Havearbejde
Fransk Braid Hairstyles
Frugtesløse Mulberry Tree
Billige Fødselsdagsgave
Contemporary rhus
Cute Meddelelser
Hvordan du udskifter et bilbatteri