Office Cubicle Pranks

En kabine i et kontor er et sted hvor en person sidder og gør hans vigtige, daglige arbejde. Men, nogensinde forestillet sig, hvad er det bedste kontor aflukke drengestreger, der kan hjælpe alle de ansatte til at slappe af i et par minutter? På dette tidspunkt, skal du være opmærksom på, at kontoret sengebås drengestreger eller på kontoret sengebåsen practical jokes er beregnet bare for underholdning og ikke til hurting nogen på dit kontor. Bør du ikke bruge dem som et middel til løse dine tidligere konflikter med nogle af dine medarbejdere. Så vi konkludere, at enhver prank skulle spilles uden faktisk at krydse grænser. Nedenstående er nogle kontor aflukke drengestreger for sjov.
Unikke Office Cubicle Pranks
Ændre udseendet af Office Kabine, En af de bedste kontor sengebås drengestreger, er at ændre udseendet eller udseendet af sengebåsen totalt. Hvad du kan gøre, er at nogle balloner og bånd og dekorere hele skabet med dem! Du kan kun forestille mig reaktionen på den person, der sidder i skabet, når han vender tilbage igen. Et andet interessant kontor sengebås prank er at holde plakater, tegneserier og sjove billeder i skabet. Så i stedet for diagrammer viser selskabets omsætning, overskud og omsætning, der leder arbejdet i skabet vil se sjove tegnefilm ansigter i nogen tid! Mere om kontor drengestreger.
Skriv Funny dialoger og slogans på væggene!; Skrivning sjove slogans og sætninger på væggene i kontoret sengebåsen hvor dine bløde mål sidder faktisk en vild idé. Office aflukke fødselsdag drengestreger kan skrive fødselsdag slogans paa Væggene eller bare lægge en stor størrelse kage på bordet og forlader stille. Dialoger fra nogle hit komedie svirpe eller sådan noget, som du har skabt på egen hånd kan også indsættes. De kan også angive arten af ​​den person, som prank bliver spillet. Du skal dog ikke skrive noget, der irriterer eller irritere den person, da dette vil føre til unødvendige kampe og skænderier.
Spille nogle Seneste Music!; Glædede sig over person med nogle nyeste sange og musik vil være et af de fineste sengebåsen drengestreger ideer. Generelt, når den person kommer i kontoret med hans sind fuld af tanker af hans arbejde. Ved at høre høj musik hele pludselig vil han flipper ud, og du kan få en god latter ved at se på hans udtryk. Nogle pop musik eller rock sang kan gøre det trick!
Skab problemer med computeren; skabe nogle mulige problemer med computeren på kontoret skabet, som anvendes til arbejdsrelaterede formål, kan blive indkaldt som en “kreativ kontor sengebås drengestreger«. Du kan tage ud musen fra computeren, og læg det på et sted som er ude af rækkevidde af den person, der normalt arbejder på computeren. Fjern ledninger, skjule filer på skrivebordet og se den person, rygende med vrede? Men når du har din få øjeblikke af sjov, sige sandheden og hjælpe ham med at få computeren i gang!
Skjule vigtige ting; skjuler vigtige cd’er, bøger, aviser, filer, nøgler er en af ​​de letteste af alle på kontoret sengebås drengestreger. Naturligvis, vil du have at gøre dette, når den person, der arbejder i skabet ikke er til stede på hans / hendes sted. Du kan tage hjælp fra nogle dine andre kolleger, hvis de er interesserede i den slags drengestreger. For mere artikler om drengestreger, henvises til:; God Pranks at spille; Office Pranks: Funny Kontor Prank Idéer, Office Pranks: practical jokes på arbejdspladsen; Det var nogle fra kontoret sengebåsen drengestreger, der kan sjovt og underholdende for hele kontoret. Dog bør du undgå at spille drengestreger alt for ofte, da det kan forstyrre arbejdet i kontoret.

Oplyste Palm Tree
How kan falde i søvn
Kombination Skin Type
Håndlavet sæbe Opskrifter
Tæppefliser installation
Lær at Braid Hair
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Feather Tatoveringer
Skin Care Rutinemæssig
Gæste Soveværelse rhus
Tegn på, at Labor er nær