Oak Tree Leaf Identifikation

Egetræet træ er blandt de hyppigst ses træer og kan findes i Nordamerika og Europa til tropiske områder af Asien. Selv om det betragtes som hårdttræ, ifølge botanikere i virkeligheden er det blødere end de fleste træsorter. Egetræets er omkring 450 arter og hver af dem har unikke funktioner. Blad eg træ betragtes et symbol på styrke ære, udholdenhed og frihed i umindelige tider. Druids mente at eg træet blad havde stærke helbredende beføjelser. Kelterne anså egeblad som et stærkt symbol. Under romertiden, sejrede chefer tildelt egeblad laurbærrene. Egen blad i nutiden, er et symbol på rang og regalier i USA såvel som tyske væbnede styrker. Inden vi går over egetræ blade identifikation vil det være nyttigt for hurtigt at gå over nogle oplysninger om egetræ.
Eg artsidentifikation
Egetræets er klassificeret i slægten Quercus, et latinsk ord, der betyder ‘egetræ «. Det hører med til bøgen familien (Fagaceae). Andre end stedsegrønne og løvfældende egetræer, arten også mindre planter eller eg buske. Hybrider, mellemprodukter af to egetræ træarter, generelt i sidstnævnte form. Egetræet har mange hybrider, som kan gøre eg artsidentifikation en hård opgave. Løvtræarealet arter af egetræ ses i de koldere breddegrader mens de med stedsegrønne blade ses mod syd. Læs mere om egetræ identifikation.
Hvordan man kan identificere en Egetræes Leaf?
Egetræet blad er bred, tynd og flad og kaldes en bredbladet. Egetræets blad form kan ovale og omvendt ægformet og undertiden, elliptisk. Egetræ blade kan være dybt pinnatifid gerne set i Canada. Karakteristiske træk i et egeblad er dens lapper og bihuler (mellemrum mellem lapper). The lapper kan være fra 5 op til 20 i en blade. Egen træet blade kan have en lappede margen, eller en glat margen i hele blade. Some egetræ blade er savtakkede eller forsynet med tænder i glat margin. Bladene grønne ofte læderagtige ovenpå og bleg nedenunder. Some egetræ blade har hårtotter i nærheden af ​​venerne på undersiden. Egetræet træet blade er arrangeret i en cirkel måde, og kan også ses som bundter fastgjort med korte blade stilk eller bladstilk i nogle egetræ arter. Bladene skifter farve i falder under på en lys guld eller karminrødt or orangerødt nuance. Bladene skur årligt, i løbet af efteråret.
Oak Tree Leaves Identifikation
Det er ikke muligt at opregne de særlige kendetegn ved alle typer af egetræ blade men nu, at du generelt ved, hvordan den gamle eg træet blade ser ud, kan følgende beskrivelser gør eg blad identifikation en mindre vanskelig opgave. Så hvis du ved, der er en egetræ i dit nabolag, kan du identificere navnet fra følgende tips.
Algeriske Oak Leaf: Disse grønne, semi-blanke blade har afrundede lapper. En unik egenskab ved dette blad er en støvet hvid markere, hvor bladet slutter sig til stilken. Denne art ses meget i Nordafrika.
Black Oak Leaf: Bladene er af oval eller omvendt ægformet form. The skygge Bladene har overfladiske områder mellem Lappe, mens solen blade har dybe dem. Bladene er blanke grønne på ovennævnte, og bleg med hår nedenfor.
Bur Oak Leaf: Den byrde egeblade er groft sagt omvendt ægformet i form, og har mange lapper. De to bihuler i midten kløft Bur egeblad næsten halvdelen. The lapper på bladets spids ligner en krone. Bladet er grønt over og bleg, fuzzy underneden.
Canyon Live Oak Leaf: Den kamre af disse blade er typisk skarpe tippet, og har børster på lap spidsen.
Kaukasisk Oak Leaf: En sjældent egetræ, sine 15 cm lang og 5 cm brede blade er semi-blank grøn.
Cherrybark Oak Leaf: Denne egeblad har en V-formet base, lapper that synes af ensartet form og dens tips korte, brede og uden kurver.
Kyst Live Oak Leaf: Bladene er blanke grønne og i modsætning til de traditionelle egeblad i form. These 5cm lange og 3cm brede blade har tynde-tandede kanterne, der bliver skarpere i deres alderdom.
Almindelig Eg Blad: Den øverste del af bladet er sløv grøn, mens den anden side er lysere i farven. Bladene bliver op til 10 cm i størrelse, og de fleste af de gange, stammer ikke har og vokser i klaser. Dette blad har 4-5 lapper, som er afrundede og af samme størrelse. Den fælles egetræ findes i mange lande over hele verden.
Korkeg Blad: De ovale til elliptiske kork eg blade har bølget tænder, Cupped overflade og runde lapper. Bladene er læderagtige, mørke grøn på toppen og er hvide nedenfor.
Steneg Leaf: Den steneg’s evergreen blade kan vokse op til 7,5 cm lange og 2,5 cm bred, men ældre blade kan blive større. Bladene er af to typer, dvs. højere dem har glatte kanter, mens den nederste dem er tornet. Bladene tur blanke grønne som de bliver ældre.
Ungarsk Eg Leaf: Denne løvfældende løvtræ er mørkegrøn og dristigt snit har regelmæssig lapper. Den semi-glossy grønne Blade er store, pegede på spids og lange (op på 12 cm) med lapper, der er afrundede.
Japansk Blå Oak Leaf: De nye blade har en blodrød nuance, der forvandler skinnende grøn som de bliver ældre. This egetræ er også kendt som ring cup eg.
Laurel Oak Leaf: Den 7-15 cms lange aegformede blade ikke sport de kamre af traditionelle egeblad. Fugle og egern bruge sine blade til at bygge deres rede. Denne egetræ er også kendt som rullesten eg.
Live Oak blad: Disse simple blade er smalle til at ellipseformede og 5-12 cm lange og ca. 2,5-5 cm bred. The læderagtige blade er en skinnende, formørket grøn nuance over, og en kedelig grå-grønne under. Bunden af ​​bladet vokslys, mens spidsen er spidse og kort runde. Bladets margin er glat og let bølget.
Northern Pin Oak Leaf: Bladene på denne prydplanter egetræ (ikke forveksle med pin eg) er op til 13 cm lange og smalle. Hvert blad har 2-5 dybe Lappe, vinklet enderne og lang stilk. Den blanke grønne farve bladene ændringer dybrød i efteråret.
Northern Red Oak Leaf: Bladene af røde eg 12-25 cm lange, er rød farve i midten af ​​vener og rødbrune årer. Dens 7-11 lapper Taper i lang stritter tippet tænder. De nye blade og stængel har en lyserød nuance. The blad derefter erhverver en grøn farve, dreje gul-grøn, og derefter en rig rød eller brun om efteråret.
Nuttall Oak Leaf: Bladene på denne nordamerikanske eg vende en dyb rød farve fra en kedelig grøn i efteråret. Bladene har et traditionelt eg look, med undtagelse af dens kamre, der er mere kantet. Den nye, lysere farvet blade har røde årer.
Pin Oak Leaf: Bladene er enkle, stedfortræder og 7-15 cm lang. Dens 5-9 stritter spids lapper har dyb bihuler, som strækker sig næsten til midtribbe. Bladene har U-formet bihuler og kan variere i størrelse selv på det samme træ. Nogle af de stort set elliptiske blade kan have lavvandede bihuler og brede enkelt-strittede lapper, medens andre kan have dyb bihuler og lapper, og mange stritter spids tænder. Bladene er lysegrønne over og bleg nedenfor med tufser. Faldet farver strækker sig fra brun til orangerødt-brun og til tider, rød og Crimson.
Post Oak Leaf: Suppleanten, er enkle blade aflange med 5 lapper. De to midterste lapper af disse blade ser klart firkantet. Stillingen egeløv har tykke tekstur, er grønne over og blegere nedenfor.
Pyrenæiske Oak Leaf: Den semi-glossy blade har traditionelle egetræ lapper. Bladene er generelt ca 20 cm lang og 10 cm bred.
Red Oak Leaf: These blade er kantede til afrundede forneden og kantede i toppen af ​​lap og har små pigge.
Scarlet Oak Leaf: Bladene af karminrøde eg rødt i oktober. Bladet form også varierer, med mange sorter, der har en tyndere og mere kantet udseende. Denne Egetræets findes i fleste haver verden ovre, og ses også hos nordøstlige USA.
Siddende Oak Leaf: Dens blade kan holdes adskilt fra dem i den fælles eg, fordi de holdes på lange stilke.
Shumard Oak Leaf: Bladene er skiftevis arrangeres med 5-7 afrundede lapper der strittede tips. De er glatte, mørke grøn på toppen og bleg nedenunder, med brune, voksagtige hår.
Southern Red Oak Leaf: De løvfældende blade er enkle og skiftevis arrangeres. Bladene er som regel dybt lappede, med 3 til 5 stritter spids lapper. Dens opretstående midten Lap er flankeret af smalle, lange, seglcelle-formede ydre lapper. Bunden af ​​bladet danner en omvendt klokke form. De mørke grønne Bladene har glat øvre overflade og gullig hår på undersiden.
Swamp Chestnut Oak Leaf: Bladene er enkle, 10-28 cm lang og 5-18 cm bred, med 15-20 Lap-lignende, afrundet simple tænder på hver side.
Tyrkiet Oak Leaf: Den 6-13 cm lange blade har skarpe tips med børster på sit lap. Bladene er dybt fligede og generelt smallere end de fleste andre egetræ blade. De er skinnende grøn på toppen og vokser skiftevis på korte kviste.
Vand Oak Leaf: De løvfældende blade er suppleant, samt 3-12 cm lange og 2-6 cm brede. Sin form er variabel. Det er almindeligt formet som en bred spatel, afrundet foroven og smalle og kilet ved basen. Margenerne er glat overfladisk lappede, med hovedet og form lap tip ender i en børstehår. I modsætning til andre egetræer, se den lobes som dråber af vand dinglende fra slutningen af ​​bladene. Med en kedelig grøn til blågrønne Toppen og blegere blågrønt bund efterlader disse sport rusten farvet hårene langs vener.
White Oak Leaf: Disse blade er afrundede mod bunden af ​​bihulerne og på toppen af ​​lap. Bladene har ingen Pigge, er mørkere grøn på toppen og lysere grøn på undersiden. Bladene har 7 til 9 finger-lignende lapper.
Willow Oak Leaf: Bladene af piletræ eg spyd-formede, små og slanke, over 12 cm lang og 2,5 cm bred. Bladene er lys grøn til gul-brun farve og drej lysegul i efteråret. Waxy Bladene har bittesmå børstehår i spidsen. Læs mere på:; Typer af egetræer; Fakta Om egetræer, Typer af stedsegrønne træer, The Incredible Oak Tree; Det er nemt at forveksle en ahorn træ blad for et egetræ blad, fordi de begge har lapper og bihuler. En let måde at komme over dette problem er at kontrollere, om lapper og bihuler er symmetriske eller alternativ på begge sider af bladet. Hvis det er førstnævnte, så du har et ahornblad, mens der i sidstnævnte tilfælde, du har en eg blad i hånden. Egetræet blade kan også anerkendes af sin størrelse, da det er normalt længere end den er bred. Håber de ovennævnte oplysninger på egetræ blad identifikation er spændende at læse og indgyder in dig en Begeistring at tage det op som en scrapbogsfremstilling og et forskningsprojekt.

Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Romantisk Bryllup Sange
Hvordan man kan beskrive dig selv
Blødgøringssystem Reparation
Sådan monteres Mascara
Sådan afsluttes en Affair
Accident Undgåelse Kursus
Hvordan du udskifter hjullejer
Typer af bomuld
Terrarium Planter
Contemporary Vindue Behandlinger