Nem Updos for lange hår

Folk med langt hår har mere frisure muligheder. Afhængig af hårtype du har, hvilket kan være fint glat hår, normal tekstur glat hår, bølget hår, krøllet hår og meget krøllet hår, og du kan vælge den rigtige updo frisure. Men du kan også ændre din bølget hår til lige eller få bølger i din glat hår eller vice versa. Updos med lige hår give en formel look, mens dem med bølget hår giver en blødere og mere romantisk look. Så her er nogle hurtige nemme updos for lange hår – trin for trin.
Updo frisurer til lange hår
Nem Long Hair Updos for glat hår; For folk, der har naturligt glat hår these updos vil være hurtigere til at style dit hår i. For folk med bølget hår, brug et glattejern for at få glat hår. Sørg for at bruge det varme jern med omhu, for at forhindre forbrændinger. For let casual updos for lange hår. Slips dit hår i en bolle og tage ud på nogle områder fra sider for at give en usoigneret og rodet look Brug en tynd hårbånd som matcher din hårfarve, for at sikre bolle. Til en formel fest, er den hurtigste til at gå for let at style lige frisure som en fransk bolle og efterlade nogle side pandehår ud til at give en sexet look.
Hvis du går efter en prom, og derefter overveje en smule mere kompliceret lang frisure af en bolle, i stedet for den franske bolle. Kam alle dine hår tilbage, så binde en stor pony og deler pony i 4 sektioner, og wrap disse 4 pkt en efter en at danne en bolle til en sofistikeret look. En formel se til slid på kontoret, lave en pudderkvast med den forreste del af dit hår og fastgør det med nåle. Derefter danne en bolle på bagsiden med resten af ​​dit hår, eller lave en pony hale.
Nem Updos for Long krøllet hår & bølget hår; Disse søde let updos for lange hår giver en romantisk og rodet look. Hvis du har glat hår og gerne vil prøve updos for krøllet hår, så brug en havsalt spray til at få bølger i håret. Da alle hår har nogle naturlige bølger i dem, havsalt spray bidrager til at styrke disse bølger. For at få en strand bølger kig i din straight hår, flette fire dele af dit hår og spray havet salt spray og vente indtil håret tørrer. Efter håret tørrer ud, løsne op fletninger og kam de nye bølget hår med din finger tips.
For folk med bølget hår, er der ikke meget at gøre, som det naturlige hår selv vil give en stor look. Du kan enten kam dit hår, og sikre en bolle på bagsiden af ​​dit hoved. For at give en blødere udseende efterlade nogle pandehår og side tråde løs. Du kan også prøve sideskilning dit hår, danner to fletninger i siden og sikre fletning hår med bagsiden bolle. En anden enklere måde er at tage halvdelen af ​​dit hår fra ovenstående afsnit og binde det hår i en bolle, og lad resten af ​​håret åbne, denne stil giver en god bryllup frisure.
Nem Updos for lange hår med Lag; kvinder, der har lagdelte klipninger kan skabe interessante og let updos for lange hår. Lav en sideskilning og efterlade nogle side pandehår og nogle dele af dit hår løs, og gøre pony haler eller gris haler ud af de to sektioner af hår. Rul pony / gris haler på siderne, og bruge nogle hårspray på bollerne til at sikre dem bedre.
Det var nogle af de hurtige nemme updos for lange hår. Sørg for at du tilbehør til din bolle med smukke hår tilbehør som stifter eller med nogle gnistre spray, for at skabe en endnu mere attraktivt udseende!

Billige Wedding centerpieces
Razor Burn Behandling
Sådan Set en mus Trap
Hvordan du installerer Heater Core
Amazon regnskoven Planter
Først Dato Rådgivning
Facial på Home til tør hud
Sådan afsluttes en Affair
Fjern spraymaling fra Beton
Typer af Vodka
Maternity Photography Tips