Nem Friendship Armbånd Patterns

Venskab er noget, som faktisk er ikke er bundet af ord eller overfladiskhed at give og tage. Det er en følelse og følsomhed, der går langt ud over materielle ting. Alligevel nogle gange er det fantastisk at have noget som et venskab dag med venskab bands og venskab armbånd styrke og bekræfter venskab. Du kan altid gå ud og købe venskab armbånd, men hvis du gør dem selv, vil det være umådeligt givende og der vil blive værdsat mere ved din ven snarere end den faktiske armbånd. Så hvad tror du? Kan vi tage et kig på let venskab armbånd mønstre?
Meget nem Friendship armbånd Patterns
Armbånd med sikkerhedsnåle, Okay, perle armbånd udgør en væsentlig bid af let venskab armbånd mønstre, så vil dette mønster inddrage perler og sikkerhedsnåle. Tag et kig på hvordan man kan gøre det. ; Åbn en sikkerhedsnål, og derefter streng på en guld perle, så en lyseblå perle, en anden guld perle og en anden lyseblå perle. ; Luk pin og med en nål næse tænger, Crimp hovedet for at holde den lukket permanent. ; Forbered 25 sådanne pins med lyseblå perler og derefter 25 pins med mørkeblå perler. ; Skær et 2 meter stykke beading elastisk og fold det i halve. ; String første pin ved gevindskæring en ende af elastiske gennem spolen af ​​pinden og den anden ende gennem pin hoved. ; De øvrige pin bør blive spændt med hovedet pegende i den anden retning. ; Carry på snor, skiftevis retning af den måde, hvorpå benene er spændt. ; Et simpelt trick er at streng 4 i én farve og derefter 4 i den anden. ; På denne måde streng alle 50 pins, selvom det endelige antal kan variere på grund af håndleddet størrelse. ; Fra folden af ​​de elastiske, skal du skubbe benene væk. ; På fold, klip elastisk og derefter bringe benene sammen for at danne en løkke. Og endelig binde enderne og derefter trim om nødvendigt. , Wire Armbånd, Dette er en yderst simpelt design udført ved hjælp af e-perler, håndværk tråd og saks. Her er hvordan man kan gøre nemt venskab armbånd mønstre ved hjælp af en wire. ; Skær fem 10 cm stykker af håndværksvirksomheder tråd. ; Så sno dem sammen og snor en perle på hver ende. ; Form enderne og derefter trim off wiren overskydende wire. ; Bend som krævet nøje at passe rundt om håndleddet. ; Læs mere på let venskab armbånd.
Dainty Bead Armbånd; Børn vil nyde dette, og det er et af de nemme venskab armbånd mønstre for børn. Lad os se, hvordan du gør dette armbånd. ; Hvad du har brug for dette armbånd er 4mm facetteret perler, 4 mm guld eller sølv perler, perler elastisk og hvid lim. ; Tag beading elastisk og skære en 12 tommer stykke. ; I den ene ende binder en dobbelt knude. ; Brug af hvid lim gør den anden ende stiv. ; Vælg et par eller flere farver facetter perler. ; Nu vekslende guld eller sølv perler, streng facetterede perler på elastik. ; Fortsæt indtil strengen er lang nok til at passe på dit håndled. ; Afsluttes med en dobbelt knude og så endelig trim tæt to knuden. ; Læs mere om hvordan man laver en beaded armbånd.
Broderi Floss Armbånd; Disse broderi floss venskab armbånd er smuk og de store, som venskab armbånd. For at gøre denne type armbånd, skal du saks, broderi floss, clips nævn, perler og målestokke. Her er modus operandi -; Vælg 2 kontrast broderi floss farver til armbånd. ; Klip 3 tråde af 27 inches af både farver, som du får 6 tråde i alt. ; Ved klipning på en udklipsholder, sikre kanterne af knude. ; Nu holder én farve til højre og 3 dele af den anden farve til venstre. ; Nu tager de 3 tråde på venstre, pak dem over og under strenge til højre. ; Dette vil være din løkke. ; Træk denne løkke stramt ved at lave en enkelt knude. ; Ligeledes tager 3 tråde til højre og gøre det samme, som du gjorde med de tråde til venstre. ; Gør dette indtil du får den nødvendige længde og derefter holde enderne sammen og gøre en knude. ; At afslutte armbånd, trim kanterne på cirka en tomme længde. Der Tillykke! Du har lige lavet armbånd fra disse let venskab armbånd mønstre. Læs mere om hvordan man laver venskab armbånd.
Der er mange flere mønstre som disse, fordi når det kommer til armbånd, der ikke er nogen regler! Fantasi og kreativitet er nøglen!

Skytten og Vædderen kompatibilitet
Sådan får du Crayon Ud af Tøj
Matchende tatoveringer
Sådan Win kærligheden tilbage
Couple Gave Idéer
Kniv Slibning Værktøj
Baby’s Breath Centerpiece
Sådan Gør Soy Candles
Hvordan man bliver klogere
Bremse Rotorer Genanskaffelsesomkostningerne
Trægulve Rådgivning