Nautisk stjerne Betydning

Hvad der kommer til dit sind, når du hører ordet nautiske stjerne? Dit sind vil straks visualisere havet og sejlere. Matroserne brugte nautiske stjerne for navigationsformål og snart begyndte at få tatoveringer af nautiske stjerne som et godt og lykke symbol for at vejlede dem og give dem håb. For dem var det en slags heldig charme. Teknisk set er nautiske stjerne betydning henviser også til styrbord og bagbord. Med tiden har disse opnået enorm popularitet. Disse har været knyttet til flere idealer og folk flagre de nautiske stjerne tatoveringer til at symbolisere nogle af deres elskede principper eller dybere ønsker.
Nautical Star Tatoveringer til sejlere
Du skal have set folk flaunting de nautiske stjerne tatoveringer i farver som rød, blå og grøn. Jeg er sikker på at du skal være undrende over nautiske stjerne betydning. De forskellige farver, der bruges til nautiske stjerner er enten røde og sorte, eller grøn og sort. Rød nautiske stjerne mening var forbundet til porten. Til at repræsentere den højre side eller bagbord side af skibet, var røde og sorte nautiske stjerner brugt. Styrbord eller højre side var knyttet til grøn nautiske stjerne betydning. Sejlere også brugt sorte stjerner til at repræsentere styrbord (højre side af skibet). Du ville have stødt på mange teorier om nautiske stjerne betydning. Matroserne vil normalt får to nautiske stjerner tatoveret. Én sømil stjerne tatovering til at repræsentere bagbord (venstre) og et for styrbords side (højre). Sejlere elskede at flagre disse tatoveringer som et symbol på deres liv på havet. Påtagning en rød og sort nautiske stjerne var knyttet til deres stolthed, da det betød, at Sømanden havde rejst over Stillehavet i det mindste tre gange. Det var en stor bedrift i sig selv. Kom godt i en rød og sort nautiske stjerne blev foretrukket, da kompasset i bunden af ​​de fleste søkort var farvet rødt og sort. Sejlere havde nogle overtro og fik disse tatoveringer til at sikre sikker passage. De nautiske stjerne tatoveringer var også et symbol på håb. Opholder sig væk fra deres kære, de håbede at nå sikkert hjem for at genforenes med deres kære.
Betydning af Nautisk Star Tatoveringer
Nautisk stjerne tatoveringer betydninger har undergået mange forandringer. Disse tatoveringer var tidligere et symbol på håb og vejledning for sejlere. Med tiden, begyndte selv soldaterne at få disse nautiske stjerne tatoveringer af samme grund. De nautiske stjerne tatoveringer har vundet popularitet, og det er ikke kun mennesker, der arbejder i de væbnede styrker, der får dem. Den nautiske stjerne tatovering er blevet symbolet på den person perspektiv til livet. Det er meningen at give ham / hende styrke til at lykkes i livet og opfylde hans / hendes ambitioner. Så kan du få en nautisk stjerne tatovering til at udtrykke dit ønske og følg dine drømme. Du kan få en blå nautiske stjerne, hvilket betyder, hvoraf er, at du værner om loyalitet. Nautisk stjerne tatoveringer har også været forbundet med bøsse eller lesbisk bevægelse og punk rockere. Nautisk stjerne tatoveringer minde dig om dine idealer, drømme og give dig modet til at gå på. Med tiden har flere nautiske stjerne tatovering designs blevet populære. Du kan få disse tatovering designs i den ønskede farver og skilte med det. Du kan bære en nautisk stjerne tribal tatovering, stjerneskud tatovering, måne stjerne tatovering, pentagram tatovering eller davidsstjerne tatovering. Du kan også tænke på innovative idéer og brug din fantasi til at gøre nautiske stjerne, en del af en større tatovering design.
Læs mere på:; Nautical Star Tatoveringer til Guys, Nautical Star Tatoveringer for Girls, hvis du har været fascineret af nautiske stjerne betydning, så lad dette nautiske stjerne symbolik være en del af dit liv. Få en nautisk stjerne tatovering og lad det give dig modet til at skære ud dit liv sti og respektere dine idealer. Flagre den nautiske stjerne tatovering og lad nautiske stjerne betyder hjælpe dig med at følge sine drømme.

Aquarius Man
Sådan Gør Lip Balm
Selvforsynende Living
Sjov Fundraising Idéer
Borsyre syre Ants
Rock Hairstyles
Hvordan man kan måle Shoe Size
Biludstødningssystemer System
50 års jubilæum toasts
Franske kvinder Navne
Funny Fødselsdag Jokes