Naturlig Baking Soda

Naturlig bagepulver eller natriumhydrogencarbonat er det kemiske stof med formlen NaHCO3. Også betegnes som natrium hydrogencarbonate eller natriumhydrogencarbonat, bagepulver er et hvidt fast stof, som er krystallinske i naturen, men vises normalt som et fint pulver. Det har en lidt salt, alkalisk smag ligner smagen af ​​vask soda (natriumcarbonat). Det er en del af mineralet Natron (en naturlig blanding af natriumcarbonat decahydratet, natriumbicarbonat, salt og natrium sulfat) og findes opløst i mange mineralske former. I sin naturlige mineral form er bagepulver kendt som nahcolite.
Selv naturlige bagepulver almindeligvis anvendes i forskellige områder som mad, personlig pleje og fremstillingsindustrien for at gøre glas og andre kemikalier, det er en af ​​de vigtigste ingrediens i skurepulver og kraftfulde rengøringsmidler. Lad os derfor få et kig på bagepulver som en naturlig sæbe og dens andre applikationer. Mere om rengøringsmidler.
Baking Soda som en naturlig sæbe
Bagepulver er en naturlig renere, anvendes sammen med mange andre naturlige stoffer til at gennemsøge, ren, deodorize og fjerne snavs fra en række forskellige stoffer og materialer. Det er en anses for at være en af ​​de bedste rengøringsmiddel, da det fungerer som en Neutralizer for forskellige stoffer, som forårsager lugt og pletter. Hver dag i vores hjem er vi altid omgivet med pletter, træsko, og mange andre opgaver i forbindelse med rengøring, der ikke kun kedelige, men tidskrævende, så godt. Derfor ved hjælp af naturlige bagepulver i vores ugentlige rengøring kan gøre vores hjem mere overskuelig og frisk lugt. Så her vil vi snakke lidt mere i detaljer om, hvordan du kan bruge naturlige bagepulver til at rense forskellige ting i hjemmet. ; En tyk pasta af bagepulver og eddike kan bruges til at rense badekarret smurt med kropsolier og sæberester, spa eller jacuzzi, hvor ringe rundt om karret opbygger og endda smykker. Mere om rengøring af badeværelser. ; En blanding af bagepulver og vand kan bruges til at rense fortove med en indendørs pool for at holde fugten fra at dreje ind på mug og meldug. , Ligeledes badekar og bruser døre, fliser og understøbningsgrouts eller synke kan skrubbes eller renses med en pasta af en kop bagepulver og en halv kop eddike. Ved hjælp af en tandbørste eller en kam, mens rengøring for at nå ind til små områder vil også støtte i bedre og hurtig rengøring. ; Fisk tanke, vinduer, måtter og tæpper mv kan rengøres ved at forberede en tyk pasta af bagepulver, eddike og vand og derefter gnide eller skrubbe blandingen på snavs områder med en ren klud. Senere kan du skylle det ud med en anden klud med varmt vand til at have rent og skinnende vinduer, skærme og tanke. Læs mere om rengøring med bagepulver. ; Bagepulver fungerer også som en naturlig luftfriskere. Kombiner en kop bagepulver med tre dråber af din yndlings olie og læg den på en hylde i en vase på en reol eller cedertræ kister for at have en frisk duft du altid kunne lide. ; Tilsvarende hvis du får nye tæpper i dit hjem eller på kontoret, drys gulvet med naturlig rensning bagepulver før og efter polstring til at absorbere lugt og øge den samlede friskhed i hjemmet. Mere om tæpperens. , Et af de ældste og mest gennemprøvede metode til blegning af tænder er at børste tænder med en naturlig bagepulver og salt blanding. Denne naturlige tandblegning bagepulver er meget effektive til at fjerne pletter, især hvis de anvendes sammen med brintoverilte. Det hjælper at dræbe bakterier, der forårsager plak, og underlæg jer syrer, der kan skade tandemaljen. Mere om børste tænder med bagepulver. ; Det var blot få ud af mange naturlige bagepulver anvendelser. Ligesom andre kommercielle skrappe rengøringsmidler, kan naturlige bagepulver bruges til at skrubbe beskidte og fedtede overflader. Den største fordel ved naturlig bagepulver foruden hjem rengøring og duftende frisk egenskaber, er, at det er økonomisk og passer ind i en tynd husholdningsbudgettet.

Udendørs pejs Designs
Funny Pick Up Lines
Jomfruen Mand og Scorpio kvinde
Mulberry Tree Beskæring
Italiensk Tattoo Design for mænd
Hvordan at slippe af gophers
Sådan Gør Shampoo
Grøn te Fakta
Dark Eye Makeup
Fiber Cement Siding Omkostninger
Hvordan man opbygge selvtillid