Mur Byggeri

Opbygning af en mur er ikke så svært, som det ser ud til, hvis du forstår det grundlæggende i byggeriet. Valg af god kvalitet materiale til mur og sætte din indsats er de to faktorer, som spiller en afgørende rolle i mur konstruktionen. Vide, hvordan man opbygger en mur kan hjælpe dig med at spare ganske anstændig sum penge, som du kan konstruere en væg på egen hånd som en del af hjemme opførelse eller udvidelse aktivitet. Investeringen, der er involveret i det kommer til at omfatte de penge i at købe det nødvendige materiale, og nogle af dine værdifulde tid, helst en weekend.
Brick Wall Krav; Før du begynder med mur bygning, du er nødt til at sørge for, at du har alt det materiale, der kræves til opgaven. Mur byggeomkostninger, vil afhænge af kvaliteten af ​​byggematerialer, du bruger, og hvor du får det fra. Vi anbefaler at købe god kvalitet mursten og cement, også selv om det koster lidt ekstra, da det vil direkte reflektere over levetiden af ​​din væg. Andre derefter mursten, cement og vand du vil også kræve nogle murværk værktøjer til at opbygge en mur. Disse værktøjer vil omfatte murske, dvs en lille hånd værktøj med en flad klinge, skovl, målebånd og en indikator for horisontale overflader osv. Når du er klar med alle de værktøjer, kan du begynde byggeriet.
Brick Wall Byggeri, Holdbarheden af ​​muren afhænger fundament struktur eller fod af muren, og dermed fundamentet struktur bør være stærk nok til at bære hele belastningen. Forholdet mellem muren og fundamentet skal ideelt set være 3:1, hvilket betyder, at hver 3 meter væg over jorden, bør du have en fod dyb fundament. Hvis du ønsker at konstruere en 6 meter høj mur, bør dens fundament være to fødder. Ideelt set bør fundamentet være i en omvendt T-form, med de ekstra fod på hver side af muren. Hvis du ønsker at bygge en mur af bredden af ​​to mursten, skal din foundation have bredde 4 mursten.
Du kan starte med at grave jorden og lægge fundamentet ved hjælp af mørtel mix og mursten. Mørtel blanding fremstilles ved at blande cement, sand med vand. Følg producentens anvisninger at træffe afgørelse om den del af disse materialer er nødvendige for at gøre mørtel mix. For tør eller for våd mørtel vil ikke være egnet til mur byggeri. Sørg for, at der ikke er nogen huller i fundamentet, at udfylde alle hullerne med de murske fodrer mørtel i dem.
Når fundamentet er lagt, lad det tørre for engang. Efter det tørrer, kan du starte opførelsen af ​​de resterende væggen. Hæld lidt vand på stenene for at gøre dem våde, så de ikke absorberer vand fra mørtel og gøre det tørre pulver og ineffektiv. Start konstruktionen fra den ene side af fundamentet. Brug af murske forberede et lag mørtel på fundamentet, og holde en mursten på hver ende af fundamentet. Brug en ledning, og fastgør den rundt om mursten placeret på begge enderne. Denne snor vil sikre, at tilpasningen af ​​mursten er i en lige linje. Når ledningen er på plads sætte nogle mørtel langs bunden, og sæt mursten på det. Efter den første mursten er indstillet, sætte nogle mørtel på siden og sæt den anden mursten. Fortsætter i samme rækkefølge, indtil hele laget er overstået.
Du bliver nødt til at være forsigtige, at de ikke efterlade nogen plads i mellem disse klodser. Brug af murske du bliver nødt til at udfylde alle de huller, der er synlige. Brug indikatoren for at sikre, at tilpasningen er korrekt. Starte med det andet lag af mursten i samme måde som du gjorde den første. Fortsæt med de efterfølgende lag, indtil du får den ønskede højde. Lad det tørre engang, og din mur byggeprocessen er afsluttet. Læs mere om hvordan man opbygger en mur.
Disse enkle mur konstruktionsdetaljer havde til formål at gøre denne tilsyneladende vanskelig opgave let for dig at forstå og udføre. For at gøre væggen ren og præsentabel, vil du have at børste det overskydende mørtel på det. Hvis du ønsker at bygge en mur med sten, vil den grundlæggende proces være samme, dog har du måske til at overholde nogle specifikke instruktioner, som kræves for den pågældende sten type.

Ren Floor Tile Grout
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Tragus Piercing smykker
Transmission Problemer
Tankevækkende citater
Social Etiquette Tips
Online Dating Advice
Sådan Gør Nogen Fall in Love With You
Living Sammen før ægteskabet
Hvordan man forbliver organiseret
Bird of Paradise Flower