Mulberry Tree Beskæring

Mulberry, også kendt som Morus er en slægt af løvfældende træer omkring 10 til 16 arter. Morbærtræer er hjemmehørende i den varme tempererede, samt subtropiske regioner i Asien, Afrika, Amerika og Europa. Træerne dyrkes både for deres spiselige frugter og også for landskabspleje formål. Der er hovedsagelig tre arter af brombær, der er dyrkes for deres frugter. De er kendt som hvide morbær or Morus alba, rød Mulberry or Morus rubra og sorte brombær or Morus nigra. Dens frugter eller bær af morbærtræ anvendes til fremstilling af tærter, vin og tærter. Bladene af træ er fligede og er anbragt skiftevis. Bladene, især de hvide morbær er de vigtigste eller eneste mad kilde til avlen, hvor hvide Mulberry dyrkes også til silke produktion. Mulberry kan vokse ganske hurtigt, når den er unge. Før plantning en morbærtræ, er det meget vigtigt at finde ud af, hvilke arter vil være ideel til dyrkning i dit klima og jordbund. Bortset fra dette, ville træet kræver en lille smule omsorg og opmærksomhed, som beskæring er en vigtig del. Så her er nogle tips om brombær beskæring af træer.
Hvornår skal man Beskær Mulberry Tree
Den ideelle tidspunkt for beskæring morbærtræ er hvilende sæsonen, da væksten i træet kommer i stå. Det er ikke anbefales at beskære en morbærtræ, når det vokser stadig. I løbet af hvilende sæsonen, når der ikke er blade på træet, kan beskæring ske sikkert og nemt. Generelt er beskæring i sensommeren gjort for at fremme ny vækst, mens der i efteråret, kan beskæring ske før frost, eller når træet er ved at miste sin løv. Frugtesløse morbærtræer, som er mere almindeligt foretrækkes, da en landskabsarkitektoniske træ kan trimmes i de tidlige vinter, når træet har mistet alle sine blade. Du kan dog gøre en undtagelse til tidspunktet for beskæring, som følge af sikkerheds-og sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvis du kan finde et stort antal syge og beskadigede grene på træet, kan de fjernes på ethvert tidspunkt af året. Ellers kan træet blive modtagelige for sygdomme og skadedyr. På samme måde kan trimme også gøres på andre tidspunkter for sikkerhedsspørgsmål, især når grenene vokser tæt til telefon eller højspændingsledninger.
Sådan at beskære Mulberry Tree
Beskæring er mere end blot at bevare formen og udseendet af et træ. Beskæring er vigtige for planternes sundhed og forbedre lys og luft cirkulation. Mens beskæring morbærtræ, huske på at ikke fjerne mere end en tredjedel af bladet baldakinen i et enkelt år. Det er også tilrådeligt at undgå tunge beskæring. Der er grundlæggende to metoder anvendes til morbærtræ beskæring herunder frugtesløse og grædende morbærtræ beskæring. Disse teknikker er kendt som krone reduktion og stævning. Stævning er mere almindeligt ansat til frugtesløse morbærtræ beskæring. I kronen reduktion teknik, er den centrale leder skæres tilbage til længden af ​​de sekundære grene. Denne metode er med til at bevare formen af ​​træet ved at reducere sine krone størrelse, eller højden og spredning af kronen. På den anden side, i stævning er alle grene skæres tilbage til hovedstammen for at fremme ny vækst. Hver filial er beskåret tilbage til kno og processen gentages hvert andet år. Stævning er dybest set udføres for unge træer.
Dog kan krone reduktion og stævning i løbet af en periode, forårsage en masse skader på træet. Crown reduktion kan resultere i dyb beskæring sår, der kan blive til skade for træet i det lange løb. Derfor, hvis det er muligt, forsøger at undgå tunge beskæring. I stedet holder træet sundt ved at fjerne alle former for døde, ødelagte eller syge grene. Også fjerne de grene, der krydser hinanden, eller de rører jorden. Mens beskæring grenene, skære either dem tilbage til hovedstammen eller til det punkt, hvorfra et andet led vokser fra det. Sammen med beskæring af træerne, fjerne suckers blomstrende i bunden af ​​træet. Må ikke beskære morbærtræ mere end to gange på et år.
Læs mere på:; Mulberry Tree Identifikation; Mulberry Tree Fakta; Håber disse få tips om morbærtræ beskæring ville være en hjælp for at opretholde en naturlig form, samt sundhed dit træ. Sammen med beskæring, være opmærksom på de øvrige krav i anlægget lignende, lysforhold og vanding krav, for at sikre en ordentlig vækst i din brombær anlæg. Anlægget normalt foretrækker fuld sol og fugtig, men veldrænet jord. Vanding vil generelt være behov kun i en meget tør periode. Tager sig af alle disse forskellige aspekter af plante pleje vil bidrage til at vokse en stærk og sund morbærtræ.

Prinsesse Tema Baby Shower
Citronella Plant
Skal jeg kalde ham
How til kompost derhjemme
Køkkenø Planer
Typer af plast
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Hvordan man forbliver motiveret
Hvordan man kan slippe af Vorter
Indendørs Plant Care
Bryllup Entertainment Idéer