Moringa træ

Moringa oleifera træ er almindeligt kendt som »Moringa træ ‘, og hører til slægten Moringa. The Moringa plante dyrkes i tropiske og subtropiske områder. Selvom dette træ er nu dyrkes over hele verden for sine potentielle fordele, er det er hjemmehørende på det sub-Himalaya skrifter i det nordlige Indien. Også kendt som “mirakel træ”, Moringa træ er en nærende grøntsag træ med en liste over fordele, og er tørke-resistent og hurtigt voksende. Bladene, frø, rødder, bark, saft, og blomster af dette træ er meget nyttige. Dette træ har grønne bælg, populært kendt som trommestikker. Disse underlår anvendes i kulinariske forberedelser. I Indien underlår anvendes i mange fødevarer præparater, som karryretter, er Sambar, Dals osv. Smagen af ​​Moringa træ frugt noget der ligner asparges. Undertiden frøene er fjernet fra de modne bælge og ristes. Disse ristede frø er spist ligesom ristede nødder. Nedenfor er nogle Moringa træ oplysninger. Læs videre …
Dyrkning Moringa træ
Moringa træ kan dyrkes indendørs såvel som i din egen baghave. Selvom Moringa træ kan vokse i al slags jord, men foretrækker en neutral eller lidt sur (lidt) veldrænet og sandet jord. Dette træ trives godt i direkte sollys, og kræver et minimum af 250 mm til 2.000 mm eller mere regn årligt. Mest dette træ vokser i det tropiske type af klima og temperatur.
Moringa træer generelt ikke kræver en masse vand. Men under tørre forhold, skal de vandes regelmæssigt, specielt i de første to måneder. Hvis du kan se, at træet ikke producerer meget blomster eller pods, så sørg for at du vand, fordi disse blomster og bælg vokser, når vandet er tilstrækkelig. I områder, hvor der er tilstrækkelig nedbør, vil Moringa træ udbytte kontinuerlig blomster og bælg. I aride klimaforhold, er kunstvanding påkrævet for at Moringa træ til at give blomster og bælg.
Selvom Moringa træ ikke kræver megen gødning, vil en lille tilføjelse ikke gøre skade. Den bedste måde at gøde dette træ er ved at blande kompost med jord. Også kan tilføje fosfor bidrage han udvikling af rødderne. Forsker udført i Indien har vist, at when 7,5 kg i landbruget gødning og 0.37kg af ammoniumsulfat anvendes på dette træ, det øger pod udbytte.
Moringa træ er insektresistente, men i vand-logget forhold, kan det blive ramt af diplodia rodbrand. Dækningsmateriale af mahogni chips, tephrosia and ricinusolie blade eller endda persisk lilla blade, hvis den anvendes omkring bunden af ​​plantede træer, holde skadedyr væk. En anden måde at beskytte træet mod skadedyr, er at bunke aske rundt i bunden af ​​træet. Du kan også sprøjte andre pesticider ved at konsultere en lokal planteskole.
Moringa træ Fordele
The Moringa træ har fået en masse popularitet på grund af sin bemærkelsesværdige kilde til ernæring og mange sundhedsmæssige fordele. Lad os se Moringa træ fordele. ; Moringa træ er fyldt med vitamin A. Dette træ har mere vitamin A og beta-caroten indhold end i gulerødder. , Den Moringa træ har også en masse C-vitamin til stede i det. Undersøgelser har vist, at det har mere C-vitamin end i orange. ; Kaliumindholdet i Moringa træ er syv gange mere end bananer. , Den Moringa træ blade indeholder jern i store mængder, og det er mere end det i spinat. Mennesker, der lider af anæmi kan gavne en masse fra bladene af dette træ. ; Mange af os ved, at mælk er en af ​​de bedste kilder til kalk, men Moringa blade siges at have fire gange mere calcium end mælk. , Nogle af de aminosyrer, der er nødvendige for vores krop er også til stede i Moringa træ. , Den Moringa blade hjælp i styrke immunsystemet, bekæmpe infektioner. ; Moringa træ blade bruges til at bekæmpe underernæring især blandt spædbørn. ; Bladene er også til gavn for leveren og nyrerne. ; Moringa træ frø bruges til rensning af vand. , Bladene af Moringa træ er anti-inflammatorisk, og hjælper med at lindre smerter fra gigt. , Bladene af dette træ, hvis det indtages, stimulerer stofskiftet i vores krop, og aids i fordøjelsen. , Blomsterne af Moringa træ er aromatiske og bruges også til at forberede urtete. ; Undersøgelser har vist, at indtagelse af Moringa overlader hjælper med at producere mere modermælk, og derfor er det bedst for ammende mødre. ; En pasta af Moringa blade, når de påføres ansigtshuden, hjælper med at klare og forskønne huden, giver en smuk teint, og også støtte i at komme af linjer og rynker. , Bladene af Moringa træ er brugt i mange personlige pleje og kosmetiske produkter også. ; Det hjælper til at fremme cellestrukturen i vores krop. ; Dette træ er også kendt for sine anti-bakterielle egenskaber. ; Forbrugende Moringa træ blade hjælpe med at fodre øjne og hjerne; Et par aromaterapiolier også tilberedes fra Moringa træ frø. ; I Jamaica, saft af Moringa træ bruges som en blå farvestof. ; Ud fra disse anvendelser, er Moringa træ også brugt til at forberede de traditionelle medicin. , Den Moringa snøring træ er en pædagogisk legetøj til børn, der anvendes til at udvikle færdigheder, som snøring bladene, fugle og andre dyr for at træet. ; En underholdende bruge dette træ har er, at det også bruges som en kilde til biobrændsel. ; Mere om sundhedsmæssige fordele af Moringa.
The Moringa træ er en velsignet træ, med forskellige anvendelser. Nu, at du kender den mangesidige brug af dette træ, behøver du ikke at spørge, hvorfor det kaldes mirakel træet.

How indgangsvinkler Kvinder
Sjove ting at gøre, når du keder dig
Cowboy Tatoveringer
Dark Eye Makeup
Soltag Installation
Tragus Piercing smykker
Hvordan du installerer Laminatgulv
Erstat stikkontakt
Skin Care Rutinemæssig
Sådan at tale med kvinder
Crazy Hair Day Idéer