Montering Ski Bindinger

Mit første møde med sne var, da jeg vendte 15. Det var min første tur til Salt Lake City, Utah, og jeg var virkelig glade for at prøve min hånd på sne skiløb og snowboarding. Selv om det ser sjovt på tv og film, sport er temmelig hård. Den allerførste dag, jeg gik lige til ski butik, så jeg kunne leje nogle ski for alle. Men til mit held, blev alle af dem allerede udlejet. Så min fætter og jeg besluttede at købe nye. Og snart da jeg havde dem i mine hænder, havde jeg et spørgsmålstegn i ansigtet. Jeg vidste ikke, hvordan man monterer ski og hvad jeg skulle gøre. Jeg var virkelig prøver at forstå, hvilken slags ski, de var, og hvordan man får mine fødder inde, så jeg ikke ville falde, mens ski derude. Intet syntes at arbejde, og jeg fik frustreret over minutter. Min familie var ikke engang klar til at hjælpe mig ud. Så jeg begyndte leder efter nogen til at hjælpe mig ud. Heldigvis en skiløber så mig sidde på bleachers med mine skibindinger og kom over for at hjælpe. Hvad jeg er ved at skrive i denne artikel vil give dig specifikke montering skibindinger vejledning (høflighed: en ædel skiløber). Du behøver ikke at gå gennem en akavet situation, som jeg gjorde mens jeg var travlt med montering skibindinger.
Montering Ski Bindinger Vejledning
Hvis du har købt ski, så vil der være nogle montering skibindinger fulgte med dem. Læs anvisningerne omhyggeligt, som forskellige producenter har lidt forskellige positionering instrukser fra hinanden. Læs mere om skiløb tips til begyndere. ; Den første tå stykke skal tages ud fra skistøvler. Du kan guide dig fra det mærke i midten af ​​en ski. Hold start i midten af ​​ski overflade, hvor det skal installeres på. Bruge en lineal so, som startcontrolleren vil være nøjagtig i midten (bredde). ; Fra midten af ​​hver skrue hul, vil du gøre en prik med markør. Hold boot og bindende ordentligt, så de ikke holder glidende overalt før, du har chancen for at gøre varemærker. Tå stykke falder af boot når du er færdig mærkning. ; Match skruerne, som kom med bindinger, og vælg den, der er en anelse mindre end resten af ​​skruerne. Installer skruen ved hjælp af en boremaskine. ; Må ikke gå overbord og bor et hul med skruen. Det skal gå lige nok i de afmærkede sted, mere specifikt, halvvejs i ski. ; Tag nogle epoxy og anvende en lidt i hvert hul. Kun gælde at fylde halvdelen af ​​hullet og ikke er helt forsegle den. Læg alle skruerne i de afmærkede steder og skru dem ordentligt. Lad epoxy tørre helt. , Tå i bagagerummet vil snap i den nyinstallerede bindende. Du bliver nødt til gøre en anden markering på bunden af ​​helvede. ; Det mærke, du netop har lavet vil guide dig ind tilpasse montering skibindinger brik i bagsiden af ​​helvede. Igen bruge lineal at centrere brik (bredde). Efter hælen er i det rigtige sted, tager en markør til at gøre en anden lille mærke i midten af ​​alle skruehuller. ; Følg samme boring instruktionerne nævnt ovenfor, og følge samme procedure med epoxy. Dette vil sikre hælen brik på plads. Lad epoxy tørre fuldstændigt. Følg disse montering skibindinger instruktioner til anden side. ; Montering Snowboard Bindings Vejledning
Første skridt mod blive ett god snowboarder er læring hvordan montage snowboard bindingerne er færdig. Afhængigt af hvilken mærke snowboard du lige har købt, de anvisninger nedenstående følge. ; Placer bindinger over snowboard. Den venstre side af det bindende vil være tæt på den forreste del af brættet. , Ifølge din holdning over snowboard, vil du justere bindingerne på hvert hul på brættet. Hvis du er ny på snowboard, så brug huller i midten. Juster afstanden som afhænger af hvor godt du rider bestyrelsen. ; Du vil opdage at midten disken vil gå indeni tomme cirkler i bunden. Der er vinkler på hver diske, som skal rettes direkte mod nul grader mod den side af brættet. Hver af disse huller skal være vinkelret på den side af brættet. ; Drej bindinger, mens du holder centrum diske ubevægelige. Placer støvler inde i bindingerne skubbe dem frem og tilbage, indtil den låse på perfekt i snowboard. Du kan tage støvlerne nu at holde for øje, at bindingerne er på plads. ; Alle skruerne på bindinger skal være tæt sikret og justeret korrekt. ; Hvis du har problemer, mens montering skibindinger eller for snowboard, både ski og bindinger tage til butikken du har købt dem fra. De vil nemt installere dem for dig. Forkert installation af bindinger kan forårsage en vis form for skade når du er på pisterne. Pas godt på dig selv derude!

Sange til Begravelser
Kirkebryllup Dekoration Idéer
Puerto Rican Tatoveringer
Overkommelig Wedding Spillesteder
Er en fred Lily Giftige
Bull Tatoveringer
Ballet dansetrin
Billig Date Idéer
Modeling Poses
Cute Heart Tatoveringer
Laminatgulve Omkostninger