Montering et fladskærms TV

Med enorme fremskridt inden for fladskærmsfjernsyn teknologi i de sidste par år, er flere og flere mennesker vælger disse for at få en dedikeret hjemmeunderholdningssystem. Så hvis du har købt den nyeste fladskærms TV til at forbedre din stue storhed, så er du nødt tænke på dens placering. Korrekt placering af en fladskærm er meget vigtigt, da du ikke kan have en komplet oplevelse, hvis fladskærmen ikke er placeret korrekt. Hvis du tænker monterer TV’et på en væg, det kan være et godt valg. Men det er ikke så let som at placere det på en bordplade. Det kræver nogle teknik og en forskrevet procedure mens vægmontage en fladskærms tv. Her er nogle måder montere en fladskærms tv i to mest almindelige steder kl dit hjem.
Vægmontering et fladskærms TV
Materiale behov for Væg parentes Carpenters vaterpas, Stud finderen, Bor maskine, Målebånd, skruetrækker, Marker, Steps involveret Første skridt er at vælge en passende placering. Sørg for at vælge den rigtige højde til komfortabel visning. Også sikre, at skærmen blænding minimeres, ved ikke at vælge en mur, der er modsat et vindue. En anden vigtig ting at overveje er, hvor let af TV kabler installation. Sørg for, at hvert hjørne af rummet har en klar og obstruktion gratis visning. Montering af en fladskærm ovenfor pejse kan være en god mulighed og en trendy en disse dage. ; Find i væggen ved at købe en stud søg, som er let tilgængelig på de fleste isenkræmmere. Flyt stutteriet finderen langs væggen hvor man ønsker at hænge TV’et, og når du bemærker indikatorlampe lyser, kan du markere placeringen af ​​stutteriet. ; Når placeringen er endelig, og nitter har været placeret, skal du fæstner mounts. Der er to dele en vægbeslag til fladskærms-tv – som vil holde fjernsynet og en, der lægger til væggen. ; Når disse to dele er blevet tilknyttet, er det tid til at mounte tv’et. Extreme pleje skal sikres, fladskærme er meget mere delikat end CRT-skærme. Tøv ikke med at bede om hjælp, hvis du har brug for en. , Og nogle mennesker tillægger alle kabler til tv’et før montering på væggen. Men jeg vil rådgive dig om at udsætte denne, efter at tv har været monteret som tingene kan blive besværlig, hvis du forsøger at flytte tv sammen med ledninger der er knyttet til det. ; Inden den endelige montering, så tjek om beslag forsvarligt fastgjort til væggen. Du kan teste det ved at gøre beslagene support din egen vægt. ; Med alt bøde kan du gå videre og montere TV’et på beslagene. Brug af vaterpas sikres, at skærmen er installeret perfekt vandret. Tjek om alle ovennævnte, kriterier opfyldes efter den endelige installation. Læs mere om, hvordan man montere et fladskærms-tv på en væg. ; Montering et fladskærms-tv i et hjørne
Materiale Needed
Du skal kræve det samme materiale der er nødvendige for vægmontering. Bortset fra disse, skal du kræve en hjørne monterbare TV-stativ. Så lad os komme videre for at se proceduren for hvordan man monterer et fladskærms-tv i hjørnet.
Skridt involverede Vælg en ordentlig vægmontering stå, som er specielt designet til at montere et tv og har evnen til at passe i hjørnerne med vinklet hængsler. ; Bestem hjørne, hvor du ønsker at passe standen og montere tv’et. ; Find stutterier i væggen ved hjælp af stud finderen. Vælg den studs på passende afstand fra hinanden i overensstemmelse med det TV-stativ specifikationer. ; Fleste hjørne monteringer kommer med en manual, der omfatter gør-det-selv procedure. Nøje følge de retningslinjer og også gøre brug af de idéer, der foreslås i vægmontering procedure. , Jeg vil ikke foreslå et hjørne montering da der er mange ulemper i forhold til tv-visning, hvis skærmen er hænger i hjørnet. Det helt forstyrrer orientering en stue, hvilket ikke er det samme som ved vægmonteret skærme.
Læs mere på:; Fladskærms TV Mounts; Gratis Fladskærms TV Cabinet Planer; Sådan køber du et fladskærms-TV; Dette opsummerer proceduren for montering et fladskærms-tv. Sørg for at tage professionel hjælp, hvis nødvendigt, da man ikke ville have nogen uheld at forekomme på grund af en amatør tilgang.

Måder at holde sig vågen
Læder Couch Reparation
Sådan gør du Micro Braids
Eksteriør Hus Farver
Tropiske stueplanter
Tag Leak Reparation
Bevæger sig på Love Quotes
Funny Break Up Citater
Sensitive Skin Cleanser
Hvad er Business afslappet påklædning
Sådan fjernes Crayon fra Walls