Microdermal Implantater

Også er kendt af navnene, “dermal anchors”, “flade ankre ‘,’ microdermal ankre ‘,’ enkelte punkt piercing ‘, microdermal implantater, giver brugerne den fordel ved at bære smykker i områder, der ikke er egnede skal arbejdes efter ved normale piercing metoder. Betydning kan implantaterne placeres næsten overalt på overfladen af ​​huden på kroppen. Tidligere procedurer lommetyveri, dermal forankring, og transdermal implantater er kendt for at bringe på udviklingen af ​​microdermal implantater. Vide mere som du fortsætter med at læse …
Microdermal Implantater smykker
Microdermal implantater kan betragtes at være en miniature version af transdermal implantater, men med relativt sikker procedure. Det består af to komponenter, der omfatter et anker samt udskiftelige smykker. Den tidligere Stykket er implanteret under huden. This Værket består af en fremspringende skridt fra overfladen af ​​den omgivende hud. De smykker derefter skrues gennem gevind hullet i trin af ankeret.
Du vil måske bemærke, at fast base af implantatet består af huller. Dette har, lad os sige, en medicinsk formål bag det. Efter implantation vil huden væv vokse gennem og omkring bunden af ​​smykker. Dette vil tilskynde stabilisering og reducere risikoen for afstødning.
Microdermal implantater kan bringes i forskellige stilarter. Nogle kommer til jer der har et stort hul med en oval base, som er lidt længere end de normale. Nogle er tilgængelige under en medium hul og en lille en, på den anden side af skruen, med en oval base. Mens du kan også gå efter nogle ovale baseret typer med to små huller på den ene side og en lille hul på den anden side af skruen. Disse blev omkring implantater, der har en oval base. Hvis De ønsker, så kan du vælge implantater, der har buet base og med to små huller på den ene side og en lille hul på den anden side.
Læs mere om forskellige typer af kroppen piercinger.
Forretningsordenen for Microdermal Implantation
Indsættelsen af ​​implantater temmelig ligetil og enkel. Udøveren gør ind-eller udgangsstedet ved hjælp af en facetslebne piercing nål. Derefter microdermal smykker er sat ind i hullet, og lommen er hævet efter behov. Dette efterfølges af færdigbehandling fra den procedure, ved at tvinge smykker i de rigtige placering. Indrejse / udrejse punkt kan også gøres ved hjælp af en dermal punch. Skal du være undrende, “gøre microdermal implantater såret?” De fleste mennesker, der har gennemgået denne procedure har feedback for at opleve smerte, der er mindre end en surface piercing. Proceduren ikke kræver brug af anæstetika, eller nogen specialværktøj.
Hvad angår den helbredende angår, tager det cirka 1 – 3 måneder. Efterbehandling tip er ikke specificeret og kan afvige fra kunstnere til kunstnere. Men, generelt anbefaling er at holde arbejdet rent, tørt og fri af enhver irritanter. Brug af enhver lotion, skal sprøjter rundt i området undgås og svømning skal også afholdt sig fra, indtil området fuldstændigt har helet. Ifølge undersøgelserne, har microdermal implantater mere succes rate og mindre afviste transaktioner end typiske overflade piercinger.
Microdermal implantater omkostninger varierer med forskellige praktiserende læger. Den kan også afhænge af det område, der skal arbejdes efter. For eksempel, har nogle mennesker fået implantater på deres håndled for $ 15 – $ 30, mens nogle har investeret omkring $ 50 – $ 90. Læs mere på titanium smykker.
Kommer til microdermal implantater fjernet, er det bedst, når overlades til en autoriseret læge. Generelt ville han bruge en skalpel til at fjerne de underliggende smykker. Disse implantater er en form for semi-permanent kropsfunktioner, og det kan gøre fjernelse ganske vanskelige og smertefulde. Så søger professionel hjælp er en klog løsning.
Slutte med det, jeg gjorde ikke en nævner ovenfor, når du gå til microdermal implantater, sikre, smykker, fremstillet af implantatet grade titanium og ikke alle typer af stål. Dette er for at udelukke risikoen for infektion. Langt, microdermal implantater er en ny generation af piercing. Bær dem, og flagre dem!

Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Bonsai Tree Betydning
Udvikling af sociale færdigheder
Hvordan lejer en brudekjole
Dyrkning Skalotteløg
Soveværelse Design Tips
Pool Pumpe Reparation
Måder at sige godnat
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Hvordan man Tie et tørklæde
Funny Interview Spørgsmål