Mest almindelige efternavne

Er det meget interessant at spore historie et efternavn. Dit efternavn kan virkelig fortælle dig en masse om din oprindelse, eller hvor du er fra, og hvad var din familie besættelse i gamle dage. Nu en betragtelig luns af verdens befolkning har brugt efternavne at fortælle folket ett smule mere om sig selv årevis. Efternavne kan være erhvervsmæssig (Smith), kan være relateret til det sted hvor de kommer fra (De Lugo) og kan muligvis endda være beskrivende (White?). Nogle mennesker vælger at tage deres fars / mors første navne som deres efternavne (Martinez, søn af Martin). Uanset hvad, kan et efternavn fortælle så meget om dig selv! Så hvad er den mest almindelige efternavne? Læs videre for yderligere oplysninger om navn betydninger.
Mest Populære Sidste Navne
Jeg gætte dette skal være et af de mere dynamiske statistik! Fordi nogle mennesker med en særlig efternavnet kan vokse hurtigere over en periode, kan der aldrig rigtig én efternavn, som er den mest almindelige efternavn nogensinde.
Eller kan der? En undtagelse fra reglen er måske nogen, (og der er en masse af dem) ved navn Chang / Zhang. Hvorvidt i Kina eller andre steder i verden, er Chang fandt ultimative hersker blandt de mest almindelige efternavn i verden. Chang er overvejende ett kinesisk efternavn og givet deres store befolkning og stadigt voksende diaspora, er det ikke for svært at formode at den mest almindelige sidste navn i verden ville være kronet af en kinesisk efternavn.
De Forenede Stater har også kastet op de mest almindelige efternavn i forholdsvis lang tid. Så vidt min viden går har Smith været topping hitlisterne for de hyppigste efternavn i Amerika siden 1990. Mr. Smith er også den hyppigste navn i England, Australien, Skotland og også kommer i sekunderne i Canada. Tag en bue, hr. Smith! Læs mere på Navne, hvordan de påvirker Personlighed.
De 10 mest almindelige efternavne i USA som pr folketællingen i 2000 er:; Smith, Johnson, Williams, Brown, Jones; Miller, Davis, Garcia, Rodriguez, Wilson, De mest populære efternavne efter land
Lad os nu se på, som er den mest almindelige efternavn i andre lande. ; Kina ~ Wang, Li, Chang, Belgien ~ Peeters, Janssens, Maes, Frankrig ~ Martin, Bernard Dubois, Tyskland ~ Muller, Schmidt (en variation af Smith!), Schneider, Italien ~ Rossi, Russo, Ferrari (hvad er oddsene? Ikke så svært at finde en “Ferrari” i Italien er det!) , Norge ~ Hansen, Johansen, Olsen, Rusland ~ Smirnov, Ivanov, Kuznetsov (kvinder har ‘-en’ tilføjet til deres efternavn, dvs Smirnov, Ivanova, Kuznetsova, så den statistik omfatter både mandlige og kvindelige efternavne) Spanien ~ Garcia, Fernandez, Gonzales, Australien ~ Smith, Jones, Williams, Det Forenede Kongerige ~ Smith, Jones, Taylors, Canada ~ Li, Smith, Lam, Leder efter flere efternavne? Måske disse artikler vil interessere dig! ; Italienske Sidste Navne; mexicanske Sidst Navne; Så dette var alt om hyppigste sidste navne. Som du kan se, har prisen for de mest almindelige efternavn forblev med en efternavn i lang tid nu, men er stadig underlagt skifter hele tiden! Så er dit efternavn et af de mest almindelige efternavne?

Bil Detailing Priser
Badeværelse Remodeling Omkostninger
Par Kommunikation Øvelser
Hvordan man stopper Radiator Leak
Transmission Genopbyg Omkostninger
Star Wrist Tatoveringer
Kitchen Gulvbelægning Valg
Hjemmelavet luftfugter
Oplyste Palm Tree
Billige Party Idéer
Hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen