Merian Bruger

En populær herb i Middelhavsområdet og Mellemøsten retter, merian er en flerårig urt, botanisk kendt som Origanum majorana. Et højt niveau af antioxidanter kombineret med dens søde, fyrretræ smag gør denne urt en absolut skal have i køkkenet. Men der er mere merian anvendelser end blot at bruge det til madlavning.
Merian:
Merian er en flerårig stedsegrøn busk. Det er lavtliggende, ca 30-70 cm i højden med lys grøn, oval blade, der har en fyr som citrusy duft. I somre bittesmå hvide, lyserøde eller lilla blomster er produceret. Der er grundlæggende tre typer af merian:; Sweet merian, botanisk kendt som Origanum majorana, Wild merian, botanisk kendt som Origanum vulgare, Pot merian, botanisk kendt som Origanum onites; Merian Bruger
Merian urt er brugt til kulinariske, medicinske og endda symbolske formål. En populær urt anvendt af oldtidens grækere og romere, bruges det i den nuværende tid for sin ernæringsmæssigt rige såvel som genoprettende og rejuvenatory værdier. Alle dele af planten, undtagen roden anvendes, den blomsterhoveder, blade og frø.
Hvad er merian bruges til i madlavning:? Det er mest den søde merian bruges til madlavning. Bladene kan bruges friske eller tørrede, med den friske samt tørrede have en lidt anderledes koncentration af smag. Bortset fra desserter, er merian blade og blomster bruges til at give smag retter. Det virker særlig godt med kød og fisk fødevarer, da denne urt kan smag dem uden overvældende kødet smag. De kan føjes til grøntsager, mens madlavning. Friske aromatiske blade kan blive tilføjet som tilbehør til salater, gryderetter, supper og kød fyld.
Hvad er merian bruges til:? Merian har slimløsende og genoprettende egenskaber. Som en fremragende slimløsende, kan en damp indånding med friske merian blade hjælper med at rydde slim fra lungerne og behandle en halsbetændelse. Gurgle med varmt vand sivede med friske blade kan også bidrage til at fremskynde helbredelse for trøske og betændt tandkød. Brugen af ​​merian te er en anbefalet hjem afhjælpe for bronkitis og sinus.
Det aids i fordøjelsen ved ikke ikke at stimulere appetitten, men at yde nødhjælp fra gas, luft i maven og mavekramper. At være en stimulans det virker som en tonic for at hjælpe en overvinde følelsen af ​​træthed. Bladene og blomster bruges til at udvinde æteriske olier. At være smertestillende, antiseptisk, er merian æterisk olie bruges til at behandle blå mærker og rifter. Olien er også brugt i en bred vifte af hudplejeprodukter, såsom hudcreme og lotion, body vasker og sæbe barer.
Hvordan man bruger merian: Brug merian er nemt. Friske blade kan knuses med hånd eller hakkes og tilsættes en række forskellige måltider. De tørrede blade kan også bruges på samme måde. For at gøre urtete eller til inhalation formål, blade sive ind i varmt vand. Tilføj et par dråber merian æterisk olie ind i din creme eller Body Wash.
Hvis du er interesseret i at vide hvordan man dyrker og bruger merian, kan du bruge friske blade eller hjemme gemt dem, er det simpelt. Man kan starte merian med frø, nåletræ stiklinger samt opdelingen af ​​rod bolde i foråret. Forbered jorden opretholde pH-værdi mellem 6,5 og 7,5. Jorden skal blandes med organiske kompost og skal være godt afdrypning. Vokse dem enten i fuld sol eller i delvis skygge. Med blade lige ved hånden nyde alle merian anvendelser.

Facial Hair Styles
Badeværelse Design Idéer
Indendørs Palm Trees
Plantning Frugttræer
Populære italienske Navne
Tilstoppede vasken
Omkostninger til Paint en bil
Hjem opskrifter
Bedste Vandtæt Eyeliner
Skal jeg kalde hende
Hvor hen til Lave Serpentine Belt