Meget Funny Jokes

Hvilken bedre måde at opmuntre dig op end at læse en masse sjove vitser. De har altid kommet til min hjælp, når jeg føler mig blå. Måske disse meget sjove jokes kan spille deres magi på dig så godt. Så hvis du er lav, og ked af, gør dig klar til en rutschebanetur af latter med nogle meget sjove vittigheder for børn og voksne. Tag et kig på disse korte løssluppent vittigheder.
Meget Funny Jokes About mænd Guys, bedes du ikke få gal du læser. Meget sjove vittigheder om kvinder kommer lige op. Og til dig kære, kan måske disse anti-menneske vittigheder opmuntre dig en smule. Læs mere på sjove én linje vittigheder.
Mænd er som … ; .. Computere. De er temmelig svært for at finde ud, og de ikke har nok hukommelse. ; …Kølere. Du kan tage dem hvor som helst når du har indlæst dem med øl. ; …Horoskoper. Mænd vil fortælle dig hvad du skal gøre, men er som regel forkerte hele tiden. ; …Popcorn. De vil kun tilfredsstille dig i et stykke tid. ; …Lavalamper. Fantastisk at se, men ikke lys nok for noget andet. ; Nat på Bar
Some løssluppent comebacks for berømte afhentning linjer, lyde så teatralsk.
Mand: Vil du gå til din plads eller min? ‘Du bestemmer.; Kvinde: Jeg vil gerne vælge begge dele. Du kan gå til dit, og jeg vil peacefully gå til mine.
Mand: Jeg føler, at jeg har set dig et eller andet sted før. Jeg kan ikke huske selv.; Kvinde: Ja, du har. Hvilket er grunden til jeg er holdt op med at gå der helt.
Mand: Hey der smukke. Kan jeg vide, hvad er dit tegn?; Kvinde: ingen adgang uden tilladelse.
Manden: Jeg ville gøre alt for dig. Selv hvis du spørger mig at gå til verdens ende, jeg vil.; Kvinde: Promise mig, at du vil ikke vende tilbage.
Mand: Jeg har været ved at dø for at fortælle dig, at din krop er som et tempel for mig.; Kvinde: Beklager, Night Services lukket.
Meget Funny Jokes Om kvinder; Her kan du gå fyre, til din chance grine lidt, mens du læser disse meget sjove jokes om kvinder. Men husk, de er kun til ren griner og intet mere. Læs mere på morsom en liners.
Regler for Kvinder – Mænd Point of View
Nogensinde spekulerer på, hvordan verden ville være, hvis mænd begyndte at tale deres sind oftere? Tag et kig på at finde ud af. ; Gråd er som afpresning for os. , Sørg for at lære at leve med tanken om, at vi ikke tænker på dig hvert eneste sekund. ; Når jeg svarer ja og nej til dine spørgsmål, de er absolut acceptable svar på alle dine spørgsmål. , Sweetheart, vi ikke rigtig lide at huske fødselsdage og jubilæer. Så hvorfor ikke bare markere dem i kalenderen og minde mig på forhånd. ; Når jeg ser rolig, ikke spørge mig, hvad jeg tænker. Ikke medmindre du ønsker at tale om nye gadgets, Star Wars eller noget i forbindelse med sport. ; Lad mig være ærlig med dig. Vi vil ikke være som vi var de første par måneder af os dating. Så du brug for at komme over det og stoppe med at klage det til dine veninder. ; Hvad er der galt med dig og forlader toiletsædet op? Lær at arbejde det ordentligt og lad det ned. Du skal bruge den til at være nede, vi ønsker, at være op. Du har aldrig høre os klynker om dig at holde det nede. ; Når du ønsker noget fra os, bare bede om det. No subtile antydninger, ingen stærke hints, uden tydelige hints. Sig det. ; Skal vi ligne tankelæsere for dig? Vi har aldrig var, er eller vil blive. Den manglende evne til at læse dine tanker ikke bevise, at vi interesserer os mindre for dig. ; Vi har virkelig ikke lide at besværet selv, når du siger intet er galt. Vi vil tro dig og komme tilbage til, hvad vi gjorde før. ; Meget Funny Jokes for Kids, Hvordan kan vi glemme noget sjovt for børnene? Her følger nogle banke banke vittigheder, som du måske har hørt, og nogen af ​​jer måske ikke har. Læs mere på vittige en liners.
Knock Knock, Hvem der?; Al!; Al hvem?; Al give dig et kys, hvis du åbner denne dør!
Knock Knock, Hvem der?, Ketchup, ketchup hvem?; Ketchup med ya snart!
Knock, Knock, Hvem der?; Boo.; Boo hvem?; Hvorfor græder du?
Knock Knock, Hvem der?Ignorer; Ignorer hvem?Mig?
Knock, Knock, Hvem der?; Politi. ; Politi hvem?; Politi stop fortælle disse forfærdelige banke, banke vittigheder!
For mere meget sjove jokes, gå til:; Silly Jokes; Lattervækkende SMS’er, sjove ting at sige telemarketers; Funny Quotes Om Life; Min mave gør ondt bare ved at skrive alle disse meget sjove vittigheder. Håber det var det samme, du så godt som du læste dem. Ciao en Tutti!

Keramiske varmeplader
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Maleri Køkken Cabinets
Hjemmelavet Gaver
Eyeliner Styles
Palm Tree Tattoos
Fransk Land rhus
Hvide Bird of Paradise
Tørring Urter
Hjemmelavet Rensevæske
Emerald Cut Forlovelsesringe