Matchende tatoveringer til Couples

Tænker på unikke tatovering ideer kan være en reel skræmmende opgave, da antallet af folk, der fik en tatovering gjort stiger hver dag, og det er grunden selvom hverdagen et nyt design er tilføjet til de eksisterende, betyder det ikke forblive unikke! Og når det kommer til matchende tatoveringer for par, internettet har næppe noget at byde på! Hvis du tænker på at få matchende tatoveringer, kan du tage ved hjælp af følgende ideer, men inden denne lad os tage et kig på de største ulemper ved matchende tatoveringer for par designs.
Når man forelsker sig, føler man, at kærligheden vil vare evigt. For nogle er det ikke, men for mange andre par det ender i bare et par måneder! Ingen kan forudsige, hvor længe din kærlighed vil vare. Så tænk to gange før det bliver en matchende gjort tatovering, tatovering er ikke en ting, der kan gøres, og fortrydes! De er permanente, er der kun én måde at fjerne tatoveringer, som er mere smertefuldt, risikabel og dyrere end at få ti nye tatoveringer! Så desværre er der én der breakup med den nuværende elskede, de enten er nødt til at bære en meningsløs symbol på tabt kærlighed gennem hele deres liv eller gennemgå den smertefulde proces med at få tatoveringen fortrydes! Læs mere om tatoveringer for par.
Matchende tatoveringer for par – Ideer
Heart Tatoveringer: Hvad kan udtrykke kærlighed bedre end et hjerte! Dette er præcis, hvad der gør hjertet tatoveringer første valg, når det kommer til matchende tatoveringer for par. Der er forskellige mønstre, som kan indgå i dit hjerte tatovering design. For eksempel slog pigen kan få en pil hjertet og fyr kan få en Amor, naturligvis både design bør være på samme sted af par! Hvis du ønsker en virkelig matchende design, kan du vælge at forbinde hjerter, dvs både bør få en simpel hovedet hjerte gjort, som når forenet med tilsluttet andre ser ud. Hjerter med hinandens navn indgraveret i, på eller omkring det, er også et populært idé. Læs mere på hjerte tatoveringer med navne.
Halv og halv Tatoveringer: Begrebet halv og halv tatoveringer er også en meget sød en! Som navnet antyder, halv og halv betyder en halv design på de fyre hånden resten på pigens hånd. Der er mange forskellige mønstre, der ser godt ud med halv og halv. Den vigtigste af dem er naturligvis hjertet tatoveringer igen! En anden design, som ser godt ud på halv og halvdelen yin yang. Halvdelen af ​​yin yang vil være på pigerne hånden (dette er den bedste placering) og den anden halvdel på fyrens hånd. Du kunne have et design efter eget valg, noget som kun du ved, ligesom et særligt øjeblik eller sådan noget.
Tattoo Bogstavernes: Tattoo bogstaver er en anden populær design. De fleste af de par, der ønsker at få matchende tatoveringer, men ikke ønsker at gøre vise det frem, generelt vælger disse tatoveringer. Kanji symboler af kærlighed er en af ​​de bedste valg i denne kategori, da det kun er par, der får det gjort kender betydningen af ​​disse ord. Udover Kanji, kan japansk bogstaver også gøres. Læs mere om tatovering bogstaver stilarter og designs.
Lås og Nøgle: Selvom lås og nøgle ikke er præcis matchende tatoveringer, er de stadig en af ​​de søde matchende tatoveringer for par. Den fyr generelt vælger låsen og pigen bliver nøglen gjort. I stedet for en lås, kan du vælge en hjerte, der vil gøre bogstavelig oversættelse af de symboler, “du er nøglen til mit hjerte ‘! Læs mere på kølige tatovering idéer.
Det var nogle af de matchende tatoveringer for par. Det var nogle af de grundlæggende ideer, kan du også tilføje din kreativitet til dem og få nogle unikke design færdig! De bedste hilsner,

Valentine Banket Idéer
Soveværelse Color Idéer
Håndtering af utroskab
Sådan at tale med kvinder
Bil batteri installation
Hvordan man kan stille en fyr til en Dance
Naturlig Baking Soda
50 års fødselsdag Invitationer
Tattoo Ink Farver
Forrude Scratch Reparation
How at nærme sig en Guy