Maskerade Party Idéer

Tidligere, kommer sammen af ​​ti til femten venner, vil blive betragtet som en fest! Men nu med de nye tider, har udseendet af en part også forandret! Udover fra venner, musik, dans og pizza er disse ting som et must, nu når man siger ordet »part«, er det taget for givet, at disse ting vil være der! Men udover disse ting, man skal også have et tema i dag. Tidligere også tema parter blev afholdt, men sjældent. Nu kan alle forsøger at pode et tema i den normale part, om det er en baby shower part eller en pensionering fest! En tema fest skaber mere spænding end en dans fest, især hvis tema er noget som en maskerade fest! Den omstændighed, at ingen kan blive anerkendt, skaber en mystisk atmosfære! Følgende er nærmere maskerade part idéer, som vil hjælpe dig med at være vært for en maskerade fest med lethed. Du kan læse mere om prinsesse fest idé.
Party Ideer til Maskerade
Invitationer, som tema er unik, så bør være invitationer! Det er trods alt de opfordringer, der skaber den første krusninger af spænding! Du kan få færdige maskerade invitation skabeloner i markedet, eller du kan også hente en fra internettet. Men hvis du ønsker at være unik, drop de ovennævnte ideer. En af måderne til at komme op med unikke invitation ideer, er at tænke i overensstemmelse med temaet. Nu temaet for denne part er maskerade. Så hvorfor ikke sende en invitation i form af en ansigtsmaske sig selv! Køb nogle billige store masker, skåret en lille kammer i dem og skjule en den reelle invitation inde i dem! I disse Ophidselser, så glem ikke at tilføje alle de nødvendige oplysninger om fest! Udover disse, kan du også sende en traditionel måde at invitere folk, en rulle. Hvis det er muligt sende en af ​​dine familiemedlemmer af venner med rulle, den der kan læse ud af rulle i den typiske tone! Læs mere om invitationer.
Dekorationer, dekorationer til maskeraden parti afhænger af, hvilken maskerade parti du er præcis hosting. Der er mange maskerade partier som Mardi Gras maskerade parti, victorianske maskerade fest eller en simpel maskerade fest. Hvis du er vært for en Mardi Gras fest, skal du bruge farver af denne festival, som er lilla, grøn og guld. Lad værtinde ‘maske guld og lilla farve, for at gøre det så attraktivt som du kan prøve. De andre dekorationer bør også være i disse farver. For en viktoriansk maskerade fest, bruger alle farver, men med en kongelig touch. Opfordre gæsterne til at bære flydende kjoler og smoking. For så vidt angår dekorationer angår, brug portrætter og falske dyrehud, vil dette give en mystisk at se til hele atmosfæren! Hvis du endnu ikke har tænkt på et tema, kan du bede dine gæster til at komme klædt som vampyrer! Dette kunne være en af ​​de bedste søde 16 maskerade fest ideer! Du kan tage hjælp af populære vampyr film karakterer. Dekorationerne skal naturligvis være rød og sort! Gør brug af ultraviolet lys og sort klæde draperet over borde. For nogen af ​​de ovennævnte temaer, er fjer et must! Du kan distribuere fjer ved indgangen selv! Læs mere om Sweet Sixteen ideer.
Underholdning og Fødevarer, Dance er et must for enhver part, men i tilfælde af maskerade parti, det er meget sjovere! In en maskerade fest, skal du danse med mennesker, hvis ansigt, du ikke kan se. Denne følelse af at danse med en ukendt fremmed er ganske spændende! Taler om musik, for en klassisk maskerade part bør musikken være klassisk vals. Noget har en smule af mystik tone til det, kan gøre for en moderne maskerade fest. Til spil, ‘gæt hvem’ det klassiske spil er ganske underholdende! Dette spil kan være kulminationen på fest! Derudover kan du også have en mini modeshow, hvor gæsterne stemme på det bedste kostume og bonus point for de fleste passer maske. Du kan tjene fødevarer under modeshowet selv. Spørg tjenerne også at sætte på masker. Du kan tjene kongelige mad som oksemørbrad eller stege kylling sammen med jalapeno og tropiske drinks eller champagne! Hvis det er en børn fest, du kunne have ansigtsmaling aktiviteter og for mad, tjene normale part mad som sandwich og sodavand, men i en anden form. Ligesom for eksempel, kan du sætte sandwiches i chips pose i stedet for en parabol og sodavand i en mælkebeholder i stedet for glas eller kan! Læs mere om partyspil.
Det var nogle af de bedste voksne og børn maskerade fest ideer. Klik på masser af billeder af de inviterede og give dem væk som part fordel! Jeg er sikker på at alle dine gæster vil få en munter tid, på din perfekte maskerade fest!

Ufærdige Køkken Cabinets
Hvordan man Tap ett Keg
Nem at dyrke planter
Bil Stereo Fjernelse
Kniv Slibning Værktøj
Ice Breaker Idéer
Cork Gulvbelægning Anmeldelser
Hvordan man kan se tyndere
Asian Inspireret Møbler
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Myg Bites