Marokkanske Boligindretning

Et land, der er påvirket af forskellige kulturer og sidder i en strategisk position fra et blanding af kulturer i verden, er Marokko ligger i den nord-vestlige del af Afrika. Specialitet marokkansk stil indretning er, at det er den europæiske, afrikanske og persiske indflydelse. Det varme klima i dette land krav til en indvendig, der er indbydende og har en hyggelig look. På grund af den tørre miljøer, marokkanske huse omfatte potter af eksotiske planter som et af de punkter af indvendige design. Læs mere om Hvordan til at designe dit eget hjem.
Marokkanske Boligindretning; De vigtigste elementer i marokkansk stil design er tæpper, fliser, fade, keramik, tekstiler, lanterner, metal værker mv De stoffer, der anvendes til marokkansk stil design er rige på farver. Der er overflod af puder, hynder i marokkansk stil soveværelser.
Lys, Lyset armaturer af marokkanske stil er forskellige fra dem, der findes i andre lande. Specialitet af disse lys er, at de håndlavede af håndværkere. Henna lamper kaldes på grund af det henna mønster trykt på dem. Disse lamper fra Marokko er lavet af gedeskind og er fast på metal stel. En silke snor bruges til at hænge disse lanterner.
Tæpper, de tæpper har en lang tradition i Marokko og dens oprindelse kan spores tilbage til det 13. århundrede. Der er ofte to typer af tæpper, de små, der anvendes til bønner og fuld-størrelse tæpper, der er i stuerne. Udformningen mønstre af disse tæpper er islamiske og asiatiske indflydelser.
Møbler, inventar marokkansk stil er for det meste lavet af træ. Der er 1-2 sofaer placeret i stuen. Toppen af ​​disse sofaer er rektangulære i form. Bordplader har design af fliser / mosaik over dem. Kobber eller messing bakker bruges til at holde mad og drikkevarer. Læs mere på hjemmebane møbler.
Tilbehør; Spejlene, der anvendes i indendørs dekoration er indrammet med træ eller metal. Køkkenet redskaber er lavet af keramisk materiale. Den lyse farvede lertøj af marokkansk stil kan bruges som lamper eller servering fartøjer.
Marokkanske Interiør Design Idéer, Følgende designideer ville hjælpe i processen med interiør design. , Farverne skal vælges til marokkansk stil design bør afspejle de naturlige omgivelser i det pågældende land. Den grønne & blå farver over havet og gul / gylden i ørkenen kan bruges til indendørs dekoration. , Textured vægge og terra cota gulve er de vigtige elementer i den marokkanske stil at designe. Sammen med disse funktioner, kan man optage eksotiske planter i det indvendige af huset, det giver en tropisk se til huset. ; Baldakiner er også et vigtigt element i det indre af den marokkanske stil. Disse kan bruges igen spise-og siddepladser. Canopies have mere af en ørken “basar” telt kinda se til dem. ; Moderne marokkanske Boligindretning; Det moderne marokkanske interiør design kan indarbejde disse træk, der falder godt ind i nutidens livsstil. De rige nuancer af polstring, kan udarbejde træ værker se godt selv i moderne indstillinger. Det, der kendetegner af marokkanske møbler er, at rammen / design af møblerne er meget enkel. Men den kunst / mønstre af mønstre udhugget på dem er indviklede og smukke udseende. Således uden at ændre indstillingerne, kan man give et unikt udseende på inventar, der installeres. Læs mere på:; marokkanske kultur, historie Marokko Den marokkanske indretning stilarter er ved at blive populær på verdensplan som følge af de mange elementer, der indgår i dem. De lyse farver af forskellige genstande, der anvendes i forbindelse med udformningen præsenterer os med rige muligheder for indretning. Af ovenstående oplysninger, skulle vise sig at være nyttigt som en grundlæggende skridt i at vide mere om den marokkanske stil.

Afternoon Tea Party
Hvordan du udskifter Valve Cover Pakning
Fælles husstand Bugs
Ting at tale om med en pige
Hvad man Må på søndag
Meget kort Hairstyles for kvinder over 50 år
Frygt for at køre bil
Hvordan man kan slippe af Vorter
Blødgøringssystem Reparation
Akryl køkkenvask
Hvordan lejer en brudekjole