Maleri Køkken Cabinets

Køkkenskabe er et møbel, der har at udholde en masse ekstreme temperaturforhold. Nogle gange, de skal afholde, ekstrem tørhed, når du indstiller din ovn ved høj temperatur, mens det næste øjeblik, de er ladt alene for at bekæmpe fugt og fugtighed som følge af, damp fra kogende grøntsager. Hårdhændet behandling og en udsættelse for mange pletter er andre skader, vi påfører vores kabinetter. Unødvendigt at sige, skal din køkkenskabe være yderst robuste til at modstå alle former for misbrug. Selvom din køkkenskab materiale kan være stærke nok, og viser ingen tegn på udtørring, selv efter flere års brug, overfladen af ​​skabene er mest sandsynligt, at falme og blive uattraktive. Maleri køkkenskabe er en fantastisk måde at pepping op udseendet af din slidte køkkenskabe. Ofte kan du give et frisk lag maling til din frysere bare for at ændre udseendet af dit køkken. Her er nogle ideer til, hvordan man kan male køkken frysere.
Maleri Køkken Cabinets: Tips
Klargøring køkken; Det første skridt til maleriet køkken frysere er at forberede din køkken til en langt maleri job, der er til at følge. Fjern døre skabene og lægge dem fladt sted uden for køkkenet. Også, fjerne hardware såsom skab dørhåndtag og håndtag. Slippe af med din køkkenmaskiner og andre ting fra det sted, malerarbejde. Cover gulvet med aviser eller en klud til at beskytte under gulvet fra maling spild.
Rengøring af overflade; Det næste skridt er at rense overfladen af ​​kabinetter, så det er fri for enhver madrester, pletter af smør, olie eller snavs. Et universalrengøringsmiddel kan effektivt slippe af med alle typer af pletter og rester. Hvis du har meget snavset frysere med en kraftig ophobning af snavs, så Krude Kutter er det produkt, du skal kigge efter. Gang, du rense skabene med en renere, skal du bruge varmt sæbevand og et stykke klud til at rengøre skabene.
Slibe overfladen, Slibning overfladen er et vigtigt skridt, da det giver mulighed for malingen til at holde bedre. Slib overfladen af ​​frysere med en fin sandkorn sandpapir. Glem ikke at sand den tynde dæklagene på skabene. En slebet overflade holder primer og maling bedre end den overflade, der er flad og glat. Slibe overfladen gør den ru, så malingen kan nemt holde på den. Desuden øger levetiden af ​​malingen.
Anvendelse af Primer, Dette er endnu et vigtigt skridt, mens maleriet køkkenskabe. Du kan springe dette trin, hvis du er malerarbejde køkkenet frysere. Da vil du kun blive anvender maling frakke over den eksisterende maling, er det ikke nødvendigt at anvende primer. Valg af primer vil primært afhænge af typen af ​​maling. Interiør oliebaseret primer er velegnet til alle typer af oliebaseret maling henviser til, at en shellak baseret primer er bedst egnet til latex maling. Anvende primer er især vigtigt, hvis du er maleriet skovklædte frysere, der er plettet. Pelsen af ​​lak ofte modsætter malingen forårsager malingen til at bløde lige igennem det.
Anvendelse af maling; Lad primeren tørre helt, før du forsøger at male skabene. Sprøjtemaling køkkenskabe med en sprøjtning pistol er den bedste mulighed for at få en blank og professionel finish. Men, hvis du har problemer med at bruge værktøjet, kan du få så god en finish med hjælp af et 2 ½ til 3 malerpensel. Nøglen til at erhverve en professionel finish ligger i at give tynde lag. Du kan søge flere tynde lag, indtil du får den ønskede farvenuance. Hvis du er på udkig efter et unikt udseende til din køkkenskabe, kan du stencil et design på forsiden af ​​skabene.
Mere om ideer til maleriet køkkenskabe.
Det arbejde med at male køkken frysere slutter ikke med at anvende maling til overfladen. De burde tage sig af dem ved at give lejlighedsvise touch ups af maling hvor det er nødvendigt. Du bliver nødt til især pleje områder, der lider størst mulig håndtering.

Hjemmelavet Fødselsdagsgave
Mulberry Tree Beskæring
Tandlæge Jokes
Safran Krokus
Funny Interview Spørgsmål
Hvordan man dyrker Solsikker Fra frø
Hvordan man kan beskrive dig selv
Celtic Moderskab Tattoo
Hvordan du udskifter Heater Core
Brusk Piercing
Runde ansigt Hair Cuts