Maleri Badeværelse Fliser

Når fliserne i badeværelset ser kedelig og kedelig, så du har lyst til at erstatte dem med nye fliser. Men, installation af nye tegl i hele badeværelse er en tidskrævende opgave og du er nødt til skallen en god sum penge. Derfor er den enkleste og billig måde at give et frisk nyt udseende til badeværelset er med hjælp fra badeværelse fliser maleri. Dette er en glimrende måde at badeværelset remodeling.
Hvordan man kan male Badeværelse Fliser?
Hvis der opstår problemer som smuldre fuger eller revnet fliser, så de skal repareres først og derefter starte malerarbejde. Dybest set kan projektet om badeværelset flise maleriet er opdelt i fire store trin. De er som følger:
Rengøring af fliser: Dette er det første skridt i udarbejdelsen af ​​overfladen, der skal lakeres. Hvis du finder skimmel og meldug i badeværelset fliser, skal du rense dem op først med hjælp fra en god blegemiddel. Ellers bør du starter med rengøring af snavs, smuds og sæberester tilbage på flisen overfladen. Tag en kommerciel rengøring produkt eller en flise og injektionsmørtel rengøring løsning, og et ikke-slibende skrubbe pad og gnid det grundigt over hele fliser til slippe af med resterne. Hvis de fliser pletter af calcium rest fra hårdt vand, er du nødt til at tage ved hjælp af en calcium depositum remover. Rengøring af fuger mellem fliser, er en vanskelig opgave, og du vil kræve en gammel tandbørste med henblik på at nå disse vanskelige områder. Let fliserne tørre op helt, før du går videre til næste trin. Læs mere om rengøring af badeværelser.
Slibning af Fliser: Slibning er et must før maling keramiske fliser i badeværelset eller andre fliser, for at slippe af med den blanke overflade. Dette vil sikre, at de anvendte maling vil overholde et godt stykke ind i overfladen. En 220 sandpapir korn er helt rigtig til den slags finish, du søger. Slibning alle brikkerne med din hånd vil være en smule hård opgave. Derfor er en håndholdt rystepudser er det bedste alternative. Det vil gør overfladen grove, men vil ikke gøre nogen uønskede ridser, som kan blive synlige efter maling. Når først slibe jobbet er overstået, tørres alle støv og snavs grundigt fra den slebne overflade med en blød, fugtig klud. Under slibning, sørg du beskytte dig selv med en maske og briller for at forhindre indånding af skadelige flise støv.
Anvendelse af Primer: Dette er gjort for at forberede en god base for maling. Bruge en høj kvalitet primer på fliserne. Oliebaseret primer er det bedste valg for fliser, da malingen skal bruges er også en oliebaseret en. Bruge en børste med syntetiske børster anvende primer. Start anvende det i hjørnerne først og derefter fortsætte til anvendelse på den flade overflade. Overbelast ikke penslen med alt for meget primer maling, da det vil efterlade male streger på fliserne, når den tørrer op. Bruge vertikal streger til at male hver enkelt af flisen individuelt. Tørretiden er angivet ved fabrikanten på etiketten af ​​dåsen og er normalt 24 timer. Giv så meget tid til primeren tørre op og derefter anvende den anden lag primer.
Påføring af maling: Når andet lag primer er tørret op, slibes primer overflade igen for at fjerne alle klumper efterladt af primeren, så overfladen kan holde malingen godt. At vælge en god kvalitets oliebaseret maling til maling badeværelsesfliser. Sats på maling, der er egnede til køkken og bad. Dette skyldes, at disse malinger er formuleret på en sådan måde, at de kan modstå fugt og forhindrer vækst af skimmel og meldug. Oliebaseret maling kræve længere tid for ansøgning og tørring er længere også. Men den finishen på denne maling er en meget høj kvalitet og vil vare i lang tid. Mens anvendelse malingen, i stedet for ved hjælp af en kraftig pels, anbefales det at bruge flere antallet af tynde lag. Sørg for at anvende hvert lag, når den foregående lag er tørret op.
Efter badeværelset flise maleri, vil du bemærke, at dit badeværelse har fået en ny liv. Kontroller, at farven på malingen, du vælger skal stemme overens med det overordnede badeværelset dekoration. Til sidst vil jeg gerne foreslå ikke male de områder af badeværelse, der bliver våde gentagne gange ligesom bruseren området eller badekarret, da malingen er bundet til skrælle inden for en ugen.

Hele House luftfugter Anmeldelser
Parabolinstallationen
Hotteste Pepper i verden
Vinyl Floor Fjernelse
Rose Water Fordele
Skift Grout farve
Makeup for Acne hud
Long Distance Citater
Love Ting at sige til din kæreste
Overkommelig Wedding Spillesteder
Fred Lily Pasningsvejledning