Makeup Teknikker

De fleste kvinder accepterer, at anvende makeup er en kunst. Nå anvendt makeup kan gøre dig til at ligne du har modtaget mere end din rimelig andel i udseende afdelingen, mens dårligt anvendt fyldes op kan gøre dig til at ligne du bruger dagen forklædt som en geisha eller har besluttet at klæde sig i træk. Men, makeup er ikke bare for at gøre dig til at se glamourøs. Den kan hjælpe gøre og friske dit ansigt efter en lang anstrengende dag / uge. Det kan hjælpe med at dække op pigmentering eller acne, så du med en fejlfri selv-tonet hud. Med god makeup teknikker, er alle de ovennævnte opnåelige.
Hemmeligheden bag godt ansøgt makeup er for det at forbedre dit udseende og gøre dig se naturligt smuk. Den mest grundlæggende princip i såvel anvendt makeup er at bruge farver og toner, der komplimenterer din hud farve. Også en god kvalitet vifte af kosmetik er nøglen. Nu er der forskellige former for kosmetik, at man kan bruge, men du kan starte med concealer, foundation, blush, eyeliner, øjenskygge og læbestift. Nedenstående er nogle effektive makeup teknikker. Læs mere om hvordan man ansøger makeup som en professionel.
Sådan ansøger Makeup
Foundation: Farven på fundamentet skal være sådan, at det ser ud til at forsvinde ind under huden. Også, medmindre du har meget fedtet hud, er det altid tilrådeligt at først anvendes en lys base af fugtighedscreme. Den bedste måde at anvende fonden er at bruge dine fingerspidser eller en trekant svamp kile. Brug bløde strøg at anvende den på jævnt, især på hårdt at nå steder som hjørner mellem øjne og næse. Mange mennesker glemmer at, men for en selv tone, fundament bruge på dine øjenlåg. Også, sørg for at blande det ind i kanten af ​​dit ansigt og ned på din hals, eller der vil være en stærk kontrast mellem dit ansigt og halsen. Læs om hvordan du vælger den perfekte foundation?
Concealer: Concealer er, at magi creme der gør alle ar og pigmentforandringer forsvinde. Hvis du har forskellige mørke rande, placere en lille concealer i din hule hånd, og derefter anvende det under dine øjne. Hvis du ikke har lyst til at bruge foundation, kan du bruge concealer når det kræves (men sikre at blande ordentligt, eller du vil se fragmentarisk) og oven i købet med løs pulver. Et andet trick for at skjule mærker på huden er at anvende en lys lag concealer og derefter din foundation. Over for instituttet, ising på en lille concealer kun pletter. Sæt den ved duppe den let med en vatpind, der har en lidt løs pulver på det. At fastsætte en kage udseende, duppes med en serviet til at fjerne overskydende. Læs om hvordan du søger concealer.
Blush: Farven dine kinder tur, når du knibe dem er farven på blush du skal bruge. Mens anvendelse blush, smil og derefter bruge cirkulære bevægelser til at anvende rødme på afrundede dele af dine kinder. Derefter blander op og udad mod tindingerne. Hvis du vil tilføje konturer til dit ansigt, bruge to forskellige blush nuancer. Brug bronzer og steger på din templer, øverst på din pande, eller kæbe linje og rødere nuancer på æbler af dine kinder. Læs om hvordan du søger rødme.
Læbestift: Mens farve på dine læber ser godt ud, mere vigtigt end det er at have blødt, godt fugtet læber. Så en foreløbig at anvende læbestift er gnide på nogle balsam. Mest Makeup teknikker til læbestift starter med anvendelsen af ​​læbe liner. Den bedste måde at bruge det er at slappe af dine læber og derefter følge deres naturlige omrids, ikke i eller uden for. De fleste fagfolk anvender en læbestift pensel til at fylde farve i dispositionen, og derefter blande farve med liner.
Læse om:; Makeup Beauty Tips, anvende makeup – Hvordan at anvende makeup; Disse makeup teknikker vil udstyre dig at anvende din hverdag makeup med dygtighed og flair. Men, hvis du er dressing til en fest eller aften i byen, kan du ønsker at lære nogle makeup teknikker til øjne, osv., for at skabe en mere dramatisk look.

Olie Skift Omkostninger
Vinduesramme Reparation
Hvordan to cornrow Hair
Feather Tatoveringer
Lær at Braid Hair
Serviet Folding
Hvordan man undgår skilsmisse
Dato samtaleemner
Sådan Gør Swag Valance
Sådan fjernes en Tick
Unikke Brude Brusekabine Games