Makeup for Acne hud

Mennesker, der lider af akne bør være forsigtige omkring den slags makeup, de bruger. Enhver kvinde tilstræber for perfekt hud og med den rigtige makeup er det muligt at camouflere eksisterende acne og også forhindre dem i at blive vist. Nogle kosmetik forårsage acne flareup så det er meget vigtigt at vælge den bedst egnede kosmetik, vil ikke føre til udbrud. Den korrekte makeup til acneudsatte hud kan ikke kun skjule din ufuldkommenhed men også give dig udseendet af have ett glat, duggede og strålende teint.
Kosmetik for Acne hud
Når du lider af akne udsat hud, vælger vandbaserede formuleringen i fundament. Tilføj et par dråber æteriske olier som lavendel og tea tree i fugtighedscreme før påføring af foundation, da det beroliger og beroliger huden. Når du har en tendens til for at få bumser og hudorme, er det bedst at vælge oliefri formuleringerne, pisket or mousse, creme til pulver eller væske til pulver fonde. Hvis du er tilbageholdende med at bruge fondene, kan du vælge en tonet fugtighedscreme til en antydning af farve og ren og skær dækning under den varme og fugtige årstid. Spredt fundament over hele hånden for at distribuere den jævnt og skub hænderne over dine hænder i lang fejer. Start indefra flytte udad, uden at løfte Haand, så fundamentet blander med huden. Bruge en høj kvalitet concealer der matcher dine hudfarve at skjule spots og rødme forvoldt på grund af betændelse. Brug en meget lille fine pensel for at anvende concealer i midten af ​​stedet, og derefter blande det i. Sæt din base med en let aftørring af løse pulver ved hjælp af en pensel. Penslen vil fungere som en trækpapir og bidrager til at absorbere overskydende olie. Hvis du ikke har en concealer, kan du bruge den tykke fundament, der akkumulerer på undersiden af ​​låget på din kosmetisk at skjule pletter. Men sørg for at du ikke bruger for meget concealer makeup på en plet. Når du vælger makeup, især rødme og bronzer, købe olie gratis produkter og pulver baserede produkter, de absorberer olie og holder du på udkig frisk. Nogle af de bedst makeup til acneudsatte huden er Chanel Lift Lumaire opstrammende og Smoothing Fluid Makeup, Lancome Maquicompleu concealer og Biotherm Aquateinte Oligo Thermal Tonede fugtcreme. Gerne ville læse om, hvordan man vælger den perfekte foundation.
Tips til Valg Makeup for Acne hud
Der er visse ting, du bør holde i tankerne mens shopping for kosmetik hvis du har acneudsatte hud. ; Brug kun oliefri makeup og undgå produkter der indeholder olie fra petroleum lignende mineralske olie. ; Du kan finde solcreme for fedtet, så brug fonde, der indeholder titanium oxid, da det er en naturligt forekommende søn beskytter. , Undgå kosmetik, der indeholder ingredienser som dimenthicone og bismuth oxychloride som de kan tilstoppe porerne i huden og forårsage pletter. , Zinkoxid og kaolin ler, er meget god olie absorbere og anti-inflammatoriske ingredienser. Så sørg for at disse produkter er til stede i din makeup. ; Undgå produkter, der indeholder alkohol, da alkohol udtørrer huden ved tømte den for vand. Dette fører igen til overdreven fremstilling af olie forårsager tilstopning af porer og bumser. , Du kan også vælge mineral makeup til acne tilbøjelig hud. Mineral makeup indeholder produkter som zink oxid, titanium oxid, organisk botaniske ekstrakter, der er anti inflammatoriske og anti bakterielle egenskaber. Du kan gerne vil vide mere om flydende mineral makeup og mineral makeup til fedtet hud. ; Til at fjerne make-up er det vigtigt at bruge en mild sæbe til acne tilbøjelig hud. Sørg at du fjerner alle spor af makeup fra din hud før sengetid. Mere om naturlige ansigts rense. , Ved nu, skal du have fået en rimelig idé om, hvordan du vælger makeup til acne tilbøjelig hud. Det er bedst at bruge en oliefri fugtighedscreme til acne tilbøjelig hud om morgenen. Må ikke bunke for meget foundation for at skjule bumser, da dette kan skade dig i det lange løb. Kan du bruge naturlige rengøringsmidler som tomat og agurk saft at absorbere olie og stramme porerne i huden.

Hibiscus Beskæring
Kranium og korslagte knogler Tattoo
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Havestue Idéer
Gør ægteskabet til at fungere efter utroskab
Sådan Win kærligheden tilbage
Sådan Gør Floating Hylder
Wise ordsprog og citater
Berømte Brand Slogans
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Maling Farver til soveværelser